head high

Det har inte varit lätt att hålla huvudet högt alla dagar de här senaste månaderna, det har varit svintufft.
Jag har gått igenom, och är fortfarande mitt i, i den period som är den mest overkliga och ovärdiga i mitt liv.
Allt har slagits sönder, precis allt. När jag inte trott att det skulle bli värre, har det blivit exakt det.
Marken har blivit mjuk, kanterna runda och alla linjer dubbla.

Om och om igen.

Nu har jag fått ett datum att ta sikte på, ett datum som får luften att kvävas i strupen, som gör ögonen ledsna och axlarna tunga.
Dagen då jag ska sätta mig i en domstol, där min framtid ska avgöras av en person som talar ett språk jag inte behärskar,
i ett land som inte är mitt, ja där ska min framtid beslutas.
Jag har min målbild klar, glasklar. Den har jag haft inom mig i månader nu.

Men fram tills dess att jag har min målbild i ett beslut på ett papper, tills dess kämpar jag, fast mina knän blöder och mina andetag är fulla av grus.
Jag kämpar för det viktigaste i mitt liv, mitt allt. Mitt älskade barn, som genom sin blick läker mina sår, som med sin lilla hand tröstar som ett hav,
som med sin närhet värmer mig som en sol.

Mars är månaden då jag behöver allt ljus och energi, för att ta mig igenom och vidare.
Före månaden är slut håller jag förmodligen ett beslut i mina händer.
Ett beslut om min framtid, ett beslut om mitt liv.

*

 


35 Replies to “head high”

 1. Caroline

  Jag mår illa när jag läser, fy fan… om det finns något jag kan göra säg till, vad som helst…

 2. Thea

  All styrka och kärlek till dig och din son!
  Även om vi inte känner varandra så känner jag så starkt med dig. Allt gott 🙏🏻⭐️💙

 3. Elin

  Å det gör så ont i mig! Jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir så som du vill. Styrka till dig att genomlida detta

 4. Marion

  Jag är en total främling men som följt bloggen en tid och sedan den roliga podden och var senast på Mallorca i september.
  Man kunde ”ta” på den där bubbliga lyckan och känslan när ni flyttade och livet som började på nytt och allt härligt som väntade…..
  Men trots att vi inte alls känner varann så känner jag den avgrundsdjupa sorgen och besvikelsen och det går ju inte att förstå. HUR, VARFÖR. Helt obegripligt.

  Du fixar detta! För det finns inget annat. Punkt.

 5. Victoria

  Knyter sig i magen när jag läser. Vet inte vad som hänt och det är ju lätt att tankarna far all världens väg. Jag hoppas så innerligt att din glasklara målbild uppnås så snart som möjligt. All kärlek till dig❤️

 6. Olga

  All kärlek till er båda💕💕 Hoppas allt löser sig till det bästa. Håller alla 👍👍👍
  Många styrkekramar och Kärlek😘

 7. Gulebøj

  Good things happen to good people Minna och eftersom du är en av dem bästa finaste människorna jag har träffat så VET jag att allt kommer bli bra tillslut. Kämpa på. Skickar all kärlek och styrka till dig och Moses ❤️❤️❤️

 8. Stylebylovesand

  All styrka och kärlek till dig och fina Moses, det knyter sig i magen när jag läser och jag önskar av hela mitt hjärta att det går din väg ❤️

 9. Bella

  Gör ont att läsa 😔 Skickar kramar och hoppas på att det du önskar slår in ❤️ All kärlek ❤️

 10. Catarina Pembert

  Jag får ont i hjärtat av att läsa dina ord. Det du går igenom är bland det värsta man kan uppleva, när man tror man är lycklig och livet är bra.. Den kallduschen unnar man inte någon och jag hoppas hoppas du får ett beslut som gör att du kan finna ro och ett liv igen!! Har följt dig länge och inspireras alltid av dina bilder, dina ord och dina upplevelser. När livet är som värst – då vänder det – det blir så bra det kan bli så småningom! Stor kram och styrka till dig! /Catarina

 11. Maarit

  Allt ordnar sig, man måste våga tro på det även om det är nattsvart bitvis. All styrka till dig o din fina son, ni har många, många som håller på er ❤️

 12. Karin Törn-Lindhe

  Du är en kämpe Minna!! Vad som än har hänt dig kommer du fixa detta!! Mina tankar till dig och Moses!
  Kandke springer vi på varandra i sommar igen ❤️
  Kramar Karin

 13. Lina

  Alltså all styrka till dig! Gillar dig väldigt mycket utan att känna dig (baserat på den värme du sprider ut genom skärmen) och är säker på att du kommer att ta dig stärkt och styrkt genom vad det än exakt är du går igenom. Kram Lina

 14. Åsa

  Har följt dig i många år och blir helt tagen av allt du skriver, än en gång! Du har en otrolig begåvning att skriva fina Minna! Hoppas på att du får ta tillvara på det ännu mer. Såååå himla glad att du börjat blogga igen. Vet ju inte vad som hänt, bara det att du går igenom ett…h…overkligt och ofattbart skeende i ditt liv nu. Det kommer att ordna sig, du är starkare än ngt annat. Skickar massor med änglastoft och hopp till dig, en vacker dag sitter du med Moses vid havet, solen värmer och ni är FRI. Du är starkare och mår bättre än du någonsin kunnat föreställa mig. Kärlek och tack för att du skriver hör igen! Kram

 15. Annelie

  Roligt att du är tillbaka med bloggen! Mindre roligt att du har det tufft just nu i privatlivet. Hoppas det löser sig till det bästa för dig & Moses❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.