Fågel, fisk eller mittemellan?

Jeans är ju alltid ett säkert kort men det här med hög midja har ju varit ett hett samtalsämne väldigt länge nu. Och jag som ändå brukar vara ganska säker på vad jag känner har faktiskt varit lite kluven. Men som mycket annat så när det funnits runt en ett tag så blir man ganska van.

Jag har inte provat några för jag har inte sett några som verkat passa mig (osar undanflykt ha ha ha) men sen tog jag saken i stäv och drog på mig ett par Acne Tube på Tretton i Halmstad. Så bekväma och skön passform hade jag verkligen inte väntat mig men att sen vända sig om och kolla ändan…. man har ju hört hur alla får så lååång rumpa och att den ser så stor ut, men faktum är att även om de går högt så gav de mig ett riktigt nice ass!

Jag kommer inhandla ett par och jag har redan spanat in ett vårnyhet så det blir nog minst 2 par höga i midjan jeans för mig.
  158058-23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.