Favoriter…

Jag älskar New York och håller som bäst på att försöka planera in den årliga resan i maj/juni igen.

Känslan är helt oslagbar att gå runt och titta, shoppa och bara njuta av den härliga stan.
I Soho gick jag runt och kände helt plötsligt en magisk doft, gick in på den underbara skönhetsaffären Fresh och fastnade i mer än 1 timme. Jag kan verkligen rekommendera märket, de har helt underbara produkter och mina två absoluta favoriter tillhör Sugar kollektionen.
Ett läppcerat som är ljuvligt och en Bodyscrub som gör mirakel! De är väldigt dryga och håller länge, men nu är tyvärr min scrub slut så här är ett tips på en härlig scrub som jag håller tillgodo med tills jag får inhandlat en ny!

Kroppspeeling:
100 gram råsocker
30 ml vegetabilisk olja
30 droppar eterisk olja – gärna citron
Blanda samman och förvara allt i en tätslutande burk, håller minst i ett par veckor.

Lycka till!