Puh…

Alla inlagg som kommer nu i dagarna kommer vara utan det svenska alfabetets sista tre bokstaver
(som ni sakert markt redan i denna mening…)
Hoppas att ni forstar mig anda, vissa ord blir lite knasiga men jag ska gora mitt yttersta!

Nu har jag kommit fram och oj oj oj  vilken resa..

Det borjade med att taget till Cph stannade i Svagertorp for nat var knas. Mer typiskt kan det knappast bli, for nasta station ar Cph Kastrup Flygplats… Sa jag sprang for allt jag var vard for att hinna med o nar jag svettig & lycklig over att ha hunnit fram sa blir flyget forsenat – snostorm i Zurich

Efter 1 tim lyfter vi – samma sak hander igen – full rush for att hinna med nasta flight. Springer helt i onodan. Flyget ar installt pga snostormen.
Sitter i Zurich i 3 timmar sen far jag aka till Barcelona. Yippi!
(skulle inte jublat inom mig, det straffar sig snabbt..)

Val i Barcelona var flyget vidare inte i tid – sa det var bara att vanta.
Nar vi val kom ivag gick sista biten snabbt, lycklig skickade jag ett sms till min skjuts (pappa) och sa
-Nu ska jag bara hamta vaskan sa kommer jag!

Jo, jo. Ni fattar va? Precis…. INGEN vaska.

Men men nu ar jag har i Palma och det kan bara bli battre an hur det borjat!

De enda som var positivt pa hela dagen var att jag (minns inte ens var) gick forbi en Zara butik och fick syn pa en snygg oversize t-shirt som jag snabbt kopte utan att tanka mer pa det – kallas aven beloning :o)

NU ska jag ata o sova efter att ha rest en resa pa 18 timmar som i normala fall tar max 5 fran hemma till pa plats i Palma…