Todays Shop Bag – Palma

Idag har himlen varit strålande blå hela dagen, inte ett moln har synts till.
Känns underbart att känna solen värma huden igen, längtar till sol & bad nu…

Det blev en snabb sväng till Porto Pi idag. Sen var det Palma stad som gällde igen.
Shoppingbagen fylldes idag av:

Svart blus från Zara. Puffärm, tunn & skir och med fin, lagom djup urringning.
En ny plånbok i svart skinn från Mango med fina detaljer & funkar även som en liten kuvertväska!

158058-245

Lite lyxig ansiktsvård blir det alltid när jag är på resor. Älskar att prova nya krämer, parfymer & smink.
Jag har provat och haft en hel del olika märken på alla mina hudvårdsprodukter, men en av mina nyupptäckta favoriter är ögoncremen från Yves Saint Laurent.

Den fungerar så att du tar ut "röret" ur hylsan. Tar lite creme under & över ögat, sen masserar du in cremen med den runda delen på andra änden av röret.
Massera in cremen i små runda cirklar runt ögat, med ett lätt & mjukt tryck. Du ger dig själv en underbar massage och får in cremen ordentligt i hyn utan att slösa någon dyr creme på fingarna (det är väl ändå inte där du vill ha den??).

Lisse Expert förpackningen från YSL innehåller även en refill, så du får 2 st rör med creme i. Jag köpte min förra i september, och har fortfarande mer än halva andra röret kvar, så att cremen kostar ca 400 kr blir inte så dyrt trots allt!

158058-250

Jag har så svårt att låta bli Diors smink, speciellt de limiterade grejerna som kommer.
Mitt Dior armband med 2 rosa läppglans i har jag använt så mycket och jag älskar det!
Idag hittade jag en ny grej… kunde givetvis inte låta bli att prova…

Dior Flight – Color Destination for Face, Eyes and Lips
Superfina färger, peachig rouge, rosa läppglans och en svart/grå skugga för sotiga ögon  – Perfekt!

Ah maj gaad!
Japp – inget annat att göra än att bara låta den få följa med hem. (yippiii)

158058-247

Ingen dålig shoppingdag!
Underbart väder och en fin & lyxig shoppingbag hemma. Nu funderar jag starkt  på att gå ut och kolla nattlivet ikväll, det är festival avslutning idag så det är massor av gratis konsterter och helt galet mycket folk ute. Ja, det får nog bli en sväng på stan även nattetid…