Melodifestivalen!

Jag älskar att kolla på melodifestivalen!

Mest för att kolla hår, smink, kläder, skor, accessoarer och hur artisterna för sig och beter sig.
Jag kollar allt annat sen lyssnar jag, antar att det är en arbets/intresse skada som jag har…
Självklart har jag en stark åsikt om musiken och låtarna också men det är nog helt ärligt det andra som lockar mig mest.

Idag har Michael Cardell fixat frisyrerna på bl.a Regina Lund & Jessica Andersson.
Jag är inte speciellt imponerad av hur det ser ut på bild så jag hoppas verkligen att det blir bättre & vräkigare live. Tycker att det ser lite trist ut, speciellt Jessica behöver något som drar på ordentligt för hon ser helt platt ut.

Jessica före & efter

158058-351

Regina före & efter

158058-353

Jag är inget stor super fan av The Ark, men jag gillar deras musik och deras stil. De är så glamrockiga och har så galna grejer på sig emellanåt. Det är The Arks uppträde jag ser mest framemot ikväll!

158058-354

Jag har inte tjuvlyssnat på några låtar och det enda jag tjuvkikat på är det som ni ser ovan.
Lite ögongodis får man spara till ikväll!

Trevlig Lördagskväll!