Strong as a baby

image651

Igår tränade jag med Hasse och medan jag värmde upp på bandet gick vi igenom passet. Han berättade
att det var sista gången som vi skulle gå igenom hela kroppen på samma pass och att från nästa vecka
blir det hårdträning.
När man börjar träna handlar mycket om att "väcka" kroppens muskler före man börjar t r ä n a. Jag har
tränat en del styrka tidigare och har som tur är med mig lite teknik i bagaget, så vägen har inte varit så lång.

Vi (hmm…jag) körde igenom kroppen och efter det vilade jag resten av dagen. Men skam den som ger sig,
så idag var jag på gymet igen!

Härom dagen när jag gick på bandet efter träningen kände jag drivet i benen, det var alldeles för trist att gå så jag ökade farten och började jogga! Och till saken hör att jag är verkligen ingen joggare – jag vet inte hur man gör ens! Men jag struntade i det och joggade på, högsta musiken i lurarna och sen hade jag joggat nästan en halvtimme rätt som det var. Grymt stolt över mig själv!
Så idag efter pilatespasset blev det en repris – gissa om jag kommer sova gott inatt…

Träningsvärk sen igår när jag tränade med Hasse? – Behöver ni ens undra? maj gaad…
Men som jag sagt tidigare – det är rätt gött när det svider!