Oförglömlig kärlek?


Det är verkligen i ropet med jeans nu, spana bara in senaste numret av ELLE exempelvis. Som prenumerant får det unika omslaget med Jennifer Aniston,
där tom ELLE är printat i denim. Så det är väl inte helt otippat och samtidigt väldigt bra läge för nästa samarbete som mycket väl kan bli en succé.

Till hösten kommer en nio plagg stor kollektion att släppas, och som kommer vara resultatet av ett samarbete mellan det
Amerikanska jeansmärket Lee & Vivienne Westwood.
Lee har en stark kunskap och kännedom om jeans och det kan bli en lyckad kombination med Viviennes punkstil och dramastiska skärningar.
Superskinny, Baggy Boyfriend, Oversized och Microshorts kommer kollektionen bland annat att presentera, och finns tillgänglig både för dam & herr.
Guldmetall och koppar tvättar, ljusa och överblekta jeans och elektriskt blå, röda, gröna, kamelfärgade och vita.
Vissa modeller kommer även att dekoreras med printad spets a la trompe l’oeil, som ger synvillan av att vara äkta spets.
Samarbetet, till skillnad från många andra samarbeten, är planerat att pågå under några säsonger och kommer att säljas i Vivienne Westwoods boutiquer och utvalda återförsäljare. Priserna kommer ligga mellan 1000 – 2500 kr, vilket kan tyckas dyrt för ett par Lee, men onekligen urbilligt för en kreation av ikonen Westwood.
Det kan bli en stor succé av detta samarbete, och det vore väl passande för det är väl inget samarbete som blivit allt-är-slut-hett på sistone.
Jeans + Vivienne = sant. Är det som är det magiska receptet? Återstår att se, men uppmärksamhet lär kollektionen få.

Vivienne har ju fäst sitt namn och sitt skapande på näthinnan hos en stor publik redan, det finns väl ingen som inte minns hennes klänning som var med H Ä R ?