bara vi två


IMG_7184därinne ligger han…IMG_7186tittar på Twirlywoos och kiknar av skrattIMG_7183det blev mysigt därinne med fårskinn och lekmatta & golvkuddar från By HeritageIMG_7189 IMG_7185och ljusslingorna som Moses har i sitt rum också

Nu är det snart två veckor sedan det bara blev vi två här hemma, tiden har gått helt orimligt kvickt, vilket gör att jag inser att
det kommer gå lika snabbt fram till flytt. Pappan stortrivs och allt går jättebra, men det är skönt at höra att han längtar efter oss ändå.
Det är ju såklart massa roligt och nytt för honom, och jag är så glad för hans skull, men ska bli skönt att vara på samma plats. Tillsammans.

Moses har nog inte märkt så mycket än, mer än att det kommit väldigt mycket folk och tittat in på kvällarna, som hämtat upp finheter från loppisen.
(flyttloppisen finns på Instagram @flyttloppis2017)
Han den lilla gullisen är så fäst vid vissa saker, som ett par av hans skor, som såldes och då råkade han se dem bäras iväg och blev tvärledsen.
Det gick som tur väl var över ganska kvickt, men ändå. Det nyper till lite i hjärtat på en.

Vi försöker mysa på så mycket vi kan här hemma för att inte längtan och tomheten ska ta över, så Moses har fått lite paket med nya leksaker
och så byggde vi ihop det här fina tältet och ställde ut i vardagsrummet. En ny plats att leka på, gömma och busa i. Helt perfekt.
Vi ligger här och kollar på tv:n en stund, parkerar bilarna och handlar saker genom det lilla fönstret.
Älskar att tältet är så rymligt att det inte blir trångt även för en vuxen att krypa in, det väcker allt lite barndomsminnen med att ha en ”koja”.

Hursom, imorgon är det fredag, så sabla härligt.
Vi ska på EFTERLÄNGTAT bebisgos och det ska bli så mysigt att jag vet inte vad!
Så pepp på att det är fredag imorgon, urhärligt.

*

Lektältet finns på Jollyroom, det är från Alice & Fox och där finns även ljusslingan och den fina mattan.


One Reply to “bara vi två”

Comments are closed.