härligt

så underbart gott!

Hur härligt är det inte att komma hem och det doftar hembakt bröd? -jo, helt galet härligt.
Jag bakade det iofs själv, så jag visste ju om det. Men samma minut som brödet var färdigbakt, sprang jag ut genom dörren.
Och under tiden jag var borta, hann jag glömma bort att jag ju faktiskt bakat. Så när jag kom hem från träningen och klev in genom dörren,
kände jag den ljuvliga doften från brödet slå mot mig – aah härligt!

Träningen ja… ikväll provade jag nåt jag inte provat tidigare. Jag har sett det och skrattat lite för mig själv och undrat
-kan det va så kul?
Jag har sett det på TV Shop eller nåt, och det har förmodligen du också – precis, det är Zumba jag snackar om.
Och ikväll var jag alltså på mitt första pass på Form, och jäklarns så kul det var!
Så jag kommer garanterat göra om det igen, ska bli spännande att se om det känns nåt i kroppen imorn, jag var helt grymt svettig iaf.

***** UPDATE – RECEPTET PÅ BÄSTA BRÖDET! *****

6 dl Filmjölk. 1 tsk Salt. 1 tsk Bakpulver. 2 tsk Bikarbonat. 1 msk Brödkrydda.
1 dl Brödsirap. 1 dl Solrosfrön. 1 dl Linfrön. 8 Havregryn. 5 dl Rågsikt.
Blanda allt, ska bli en klibbig röra. Panga ner i brödform. Obs! 90 min i 175°
Tips! Du kan blanda ner ex. valfria nötter ex. valnötter, hasselnötter eller rivna morötter i blandningen.
Även om brödet ser färdigt ut, tidigare än de 90 minuterna, låt det stå i ugnen full tid.



14 Replies to “härligt”

  1. Jessica

    Det ser ut att vara samma bröd som jag brukar baka! Otroligt gott och fyller på med energi efter träningen. Helt klart en favorit. Saftigt och smakfyllt!

  2. caza

    Vad roligt att du hittade till zumban igår. Det är beroende framkallande, bara så att du vet. 🙂

Comments are closed.