smarr

morotskaka

I helgen svängde jag ihop en favorit i repris – Morotskakan med stort M.
Vi höll oss från att provsmaka, och packade istället med oss kakan och åkte och välkomnade mami & papi som kommit hem från semestern.
Kakan var supergod och precis lika saftig och smarrig som jag mindes den – receptet hittar du  H Ä R

Kakan fick mycket väl godkänt av juryn, så receptet rekommenderas!

Det är väldigt enkelt att baka denna kaka, men låt inte enkelheten lura dig, den ser ut och smakar dock mycket proffsigt.
Smeten går snabbt att göra och sen 50 minuter i ugnen, en baggis.
Tips! Pudra över lite kanel för extra tjusighet och kakan blir bara ännu godare efter några dagar i kylen.

Nu har jag packat väskan igen, och checkar om nån timme in på en flight.
Har en mycket rolig avslutning på veckan framför mig. Ett superkul jobbmöte, en härlig lunchdate, en födelsedagsfest, och mys med Maccis.
Och samtidigt tokladdar jag inför The Perfect Party i Uddevalla – det ska bli såå roligt!
– Vi ses väl där västkustarna??

 


5 Replies to “smarr”

  1. Mikaela

    Hej hej! Ser verkligen supersmarrig ut!!

    En fråga: Står att det ska vara limesaft i…..men inte hur mycket?

    Mikaela

Comments are closed.