cafe gitane
Frukost på Cafe Gitane är något av en klassiker, och så är även deras välkända avokadosmörgås.
På mitt egenbakade bröd är avokado och chili mitt bästa pålägg, och jag har ex. kalkon på min också,
men något jag ska prova är att ringla citronolja över brödet före avokadon – tack för det tipset Cafe Gitane!
Likaså blir det nog en replica på de mixade färska basilika & myntabladen i fruktsalladen.
Älskar alla små tips man får på maträtter man kan laga hemma, och hur man kan krydda dem.
Jag kan sitta på restaurang hur länge som helst, och bara spana efter fina, smarta och roliga detaljer.
Sen är det bara att bunta ihop allt och lägga i inspirationsbanken.
6 Replies to “cafe gitane”
Comments are closed.
Fin i håret! Tackar för tipset om Ozzys bok, blev en av klapparna till min pojk=).
Du är så snygg så det är inte sant!!
KRAM
Anette C
Åh, avocadomackan på Gitane äter jag varje gång jag är i NY. Den är underbar. Prova också French Toast med karamelliserad banan och mascarpone-cream på ”Extra Virgin” i samma kvarter om du hinner. Fantastisk!Du kommer inte att ångra dig….
Jenny – Så lite så, passa på och läs den själv också 😉
Kramar!
Anette C – Tack snälla Anette, det var väldigt snällt av dig!
Kram Minna
Mia – Tack snälla för tipsen, de ska spanas in!