mamas got a brand new hairdo

light red = i am wild again

Kände när jag cyklade iväg till Annen Etage imorse att det var förändring i luften.
Jag känner riktigt hur det spritter i mig och hur jag bara vill leva ut känslan jag har i kroppen på alla möjliga sätt.

Bort med det gamla barret och in med härligt ljusrött / aprikos / blont hår – färgpaletten är fantastiskt fin.
När slingorna får solens ljus på sig och håret rör sig i vinden, ja det är kärlek det.


10 Replies to “mamas got a brand new hairdo”

  1. Mary

    Åhh..du är verkligen en sann inspiration du!

    Jag skrev mitt examensarbete i våras…om gissa vad?..bloggar så klart;) Och jag läste både blogginlägg och kommentarer på otaliga bloggar..Summa summarum blev över 1300 blogginlägg och över 70 000 läsarkommentarer.. Jag snubblade över din blogg i mitt arbete att kartlägga och läsa på mer om bloggvärlden och…har inte slutat läsa sen dess. Jag kan tala om för dig att bloggarna står en upp i halsen när man skriver examensarbete om dem..även de bloggar som jag tidigare läst och tyckt om. Men jag har varken kunnat eller velat sluta läsa din blogg sedan dess. Du är ödmjuk, du inspirerar både klädmässigt, hår, smink och inredning. Du är glad, positiv och det fantastiska med dig är att du i princip svarar på alla de frågor som ramlar in i ditt kommentarfält. Det gör att man känner sig nära dig, att du bryr dig om vad dina läsare tycker, och det värmer verkligen! Snälla, fortsätt med det..även om du växer ännu mer i bloggvärlden. Det gör dig så speciell…

    Tack för all härlig energi och inspriation du ger mig via din blogg!

    Kram Mary

    • Minna

      Mary – jag har läst din kommentar, om och om igen, och försökt fundera på hur jag ska kunna svara på den. Dina ord… är nog de finaste jag läst om mig och bloggen. Jag blir så otroligt berörd och känslosam för du ska veta att känslan är ömsesidig, jag känner precis så här för dig och er som är mina läsare.
      Det finns ingen tvekan om att jag har de finaste läsarna i världen och ni är helt fantastiska. Tusen tusen tack Mary, det här bär jag med mig länge.
      Största kramen Minna

  2. Lotta E

    Jag kan bara hålla med Mary….
    We love you Minna!
    Din blogg gör mig glad ända in i själen.

    PS. Så fin hårfärg du fick! DS

    • Minna

      Sofie – tack snälla! Jag var faktiskt tvungen att ringa till Ida och tacka henne för det här är nog den snyggaste färgen jag haft i mitt hår, himmel så nöjd jag är!!

  3. Miseratio

    Jag håller med ovanstående kommentarer. Din blogg är en sann inspirationskälla, vackra bilder blandas med kloka ord. Tack för att du bidrar till ett dagligt leende här hemma 🙂 Och håret är FAB!!!

    • Minna

      Miseratio – Tusen tack för din fina kommentar, jag blir varm ända in i själen. Rodnar och blir väldigt lycklig samtidigt… stor kram m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.