shorts cut

on my way
on my way
nya armband från du & ja

Idag har jag smugit runt och rotat i lådor på loppisar, sjungit så högt jag kan i bilen och ätit mjukglass så sakta det går.
En skön och härlig lördag. Precis som lördagar ska vara.

boots – Marc Jacobs, strumpor – Lindex, shorts o väst – h&m, topp – Mango, väska – miu miu, klocka – Michael Kors


20 Replies to “shorts cut”

  1. Mika

    Åhhhhhh Minna!!! Jätte snyyyyyyyyyyyggt!!! Man vill ju bara ha alla kläder NU;)!

    Tomatens hus? Ligger nära mitt Helsingborg va;)?
    Kramis!

  2. Romy

    Hej Minna!

    Skulle det vara möjligt att slänga upp tips pa nagra av dina Mallorca-smultronsställen om du hinner? Aker dit om en vecka och vill helst inte slösa bort mina värdefulla semesterdagar med att aka til fel/überturistiska ställen. Och du verkar ju ha stenkoll pa ön. Ska bo pa ett litet hotell nära Cala d’or och vi ska ha bil. Skulle bli väldigt tacksam över tips pa nagra fina stränder, lite Palma-tips (matställen (du skrev om ett väldigt bra tapasställe – vart ligger den?), shopping, lite fina mindre turistika stadsdelar) och lite fina utflyktsmal. Vi är ganska sa aktiva av oss och har inte riktigt talamod att ligga pa stranden en hel dag. Vi vill mest aka runt, lära känna nya platser och bara njuta av den annorlunda stämningen innan det är dags att aka tillbaka till verkligheten 🙂 Jag pratar även flytande spanska (dock inte mallorkinska 😉 sa att kommunikationen borde inte vara nagot problem.
    Om du nu har orkat läsa genom min mini-roman och har nagra bra idéer som du kan tänka dela med dig skulle jag bli väldigt tacksam.

    Tack pa förhand fran München.
    Kram fran Romy

    P.S.: Bilderna ovan är verkligen det finaste jag sett pa länge. Du ser härligt sensommarfräsch ut och väldigt lyckligt – det gjorde min dag i denna för tillfället regntunga stad.

    • Minna

      Romy – ska försöka hinna med det! Men jag åker iväg på lite semester själv denna veckan och jag har inte ens packat än, hjälp! Men är hemma igen i slutet på veckan så bara påminn mig om jag inte lagt ut nåt på torsdag!! kram Minna

  3. Malin

    Johanna: Jag tror att klockan kommer ifrån Marc Jacobs 🙂 Förresten drömde jag inatt att jag hade dina skor från dom här bilderna och jag kände mig så cool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.