kappa eller cape?

duffel styled jacket and capes – in red, green & blue

Jag gillar Duffel stil på jacka. Eller som här i Cape eller Kappmodell.
Har letat efter en röd jacka till vintern sen augusti, men tyvärr inte hittat nån ännu. Nu när jag såg denna röda Capen, blev jag lite sugen.
Jag kanske ska strunta i att köpa en röd jacka och satsa på en Cape istället. Har du en Cape? Vad är för och nackdelarna?

Den gröna kappan ser så varm och härlig ut också, med sin luva och stora fickor att gömma händerna i.
Kappa eller Cape? Kappa eller Cape? hmmm… får nog fundera lite till på denna.
Alla tre finns att hitta på topshop.com


10 Replies to “kappa eller cape?”

  1. Åsa Brundell

    Den röda capen! Den är super fin! Låååånga skinnhandskar till det! Läckert! När den är för kall eller om du verkligen skall vara ute i vinter vädret så har du en annan jacka ändå! Jag röstar på den röda capen!

    • Minna

      Nina – ja alltså jag är så sugen på en Cape, och den röda ser alldeles finfin ut. Ja, ska tänka på det och bestämma mig snart. Måste göra det.

  2. Lorraine

    Jag har en cape från Zara (se här http://cdn1.lookbook.nu/files/looks/medium/427023_20100102-DSC07402web.jpg?1262610210) och eftersom den stängs bara upp så öppnas den när det blåser (hallå höst på västkusten). Så den funkar inte alltid men din modell ser super snyggt ut.

    En annan problem som är inte riktigt en problem egentligen är att man ska tänka vilken handväska man tar om man har cape. Ingen axelväska mao. Men jag antar att du har många så det är nog inga pb.

    Det positiva men en cape är att det skiljer sig i mängden kappor. Och att det är super stilig! 🙂

    • Minna

      Lorraine – ja det där med väskan är ju tänkvärt, och också att ju den capen jag tittat på går att stänga hela vägen. åh den är allt bra fin, undrar om jag inte ska ta och slå till ändå…
      Och jag håller med dig, det är nåt stiligt över capen, den ser lite extra lyxig ut. 🙂

  3. Therese J

    Jag är Cape fantast – det är ju så snyggt.. MEN man blir ju tokig med väskan. Det går inte att bära den på något vettigt sätt om man skall gå på stan och det blir jättejobbigt.. Sen tycker jag cape är för vår och tidigt höst. Det blåser faktiskt in och man fryser… hur snyggt det en är :-). SÅ jag röstar på duffeln… den gröna var galet mysig!!

    • Minna

      Therese J – ja det verkar som att väskan är det största irritationsmomentet med capen, men jag kan inte hjälpa att jag ändå är så förtjust i den… Jag hoppas på att kunna lösa väskproblemet på nåt sätt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.