fantastiskt!

Det är så himla roligt att jag fått chansen att lotta ut min nya favorit foundation från Tromborg!

Efter att jag provat den och blivit så imponerad över resulatat, är ingen gladare än jag, att jag har 2 st kit som Ni mina fina läsare kan vinna!

Jag har 2 stycken kit med Foundation + Kabuki borste att lotta ut.
1 kit i färgen Favourite
1 kit i färgen Vanilla
Läs mer om färgerna  H Ä R

För att vinna ett av de fina kiten från Tromborg ska du svara på följande frågor:

1. Hur många dagar i veckan bär du smink och varför?
2. Vilken av färgerna vill du vinna?

 

Lämna dina svar bland kommentarerna, luta dig tillbaka och håll tummarna!
Tävlingen avslutas på söndag den 20 Mars kl. 23.59

 


174 Replies to “fantastiskt!”

  1. Sofia

    Åh, jag vill så hemskt gärna testa Tromborg!!! Använder iD idag och efter din recension är jag ju supernyfiken. Är ju inte heller helt nöjd med iD…
    1. I princip varje dag (utom ibland på söndagar)
    2. Vanilla

  2. Sussi

    1. Jag använder lätt smink på jobbet, måndag till fredag. Ofta lite tyngre på lördagkvällar:-) och ofta ingenting på söndagar. Skulle vara underbart att prova Tromborg som du berättat så gott om! Den ser ljus och lätt ut!
    2. Favourite låter som min färg! Har ganska typisk, ljus lite grå ton i ansiktet.

    Tack för en fin tävling!

  3. Malin

    1. Varje dag, men kanske inte varje helg. Sminkar mig alltid väldigt enkelt, foundation, rouge och mascara.
    2. Tror vanilla passar mig bäst!

    Tack för en inspirerande blogg, den bästa livsstilsbloggen enligt mig, dina tips och tävlingar är alltid grymma! Kram!

  4. Elisabeth Johansson

    JAG VILL VINNA! 🙂

    1. Jag bär smink nästan varje dag. Det gör att jag känner mig lite piffig. Då blir det bas, ögonbrynspenna, rouge och mascara. 🙂

    2. VANILLA.

    Hälsningar Bettan

  5. Sara

    Jag jobbar sex dagar i veckan, i hotellreception, där det är ett måste att se pigg och fräsch ut. Därför sminkar jag mig varje dag. Söndagar extra mycket eftersom söndag är min enda lediga dag och innebär ofta fest. Min hud behöver säkert en lättare makeup än den jag använder nu och jag skulle gärna prova på Tromborgs Favourite. Det som inte ett leende kan dölja kanske Tromborg kan? 🙂

  6. Medi

    1. Jag bär smink 6 av 7 dagar ungefär.
    2. Varför? Man känner sig mycket fräschare, det räcker med lite färg på kinderna och mascara för att man ska känna sig fräsch. ALla kvinnor har rätt att använda sina små knep för att känna sig Fab! Men såklart har jag fler knep: ögonskugga (muffin och diva från MS) kajal.. mascara… mineralmakeup… rouge (är ett måste), lite färg eller glans på läpparna and I’m ready 2 go.

    Må bäst!

  7. Anna

    1. Jag använder lite kajal + mascara varje dag. Min hy är tyvärr ingen höjdare och jag söker efter nått som vill den väl!
    2. Kan det möjligen vara Vanilla som har lösningen!?=) (eller favourite går nog oxå bra)

    Gillar din blogg… ser fram emot att läsa om ditt liv i huvudtsaden nu!

  8. Sabrina

    Spännande…3 år sen kom jag äntligen til skott och börjad använda mineralmakeup. ID såklart då det var det ’bästa’ enligt alla. I stort är jag nöjd men känner väl ibland att det lägger sig lite för mkt ’utanpå’ och gör mig iofs fräschare men något äldre. På sistone så känns dessutom ansiktet så trött och hopplöst att allt jag orkar med är lite foundation. Rynkor och bekymmer träder liksom fram på ett inte helt angenämt sätt. I vilket fall som helst är det oftast bättre än alternativt så det åker på alla dagar jag jobbar, 3-5 dagar/vecka inkl ngn helgdag om familjen beger sig på tur någonstans.

    Det vore väldans trevligt att få prova Tromborg och se om det tar bort ett år eller två. Jag tror att Favourite skulle passa mig bäst….

    Tack för en i övrigt inspirerande och personlig blogg!

  9. Malin

    Det beror helt på. Vissa dagar känner jag mig vackrare utan smink, men andra kan det vara skönt att putsa upp eller att få en annan effekt i ansiktet. För det är ju inte alltid man har bra dagar ; ) Har oftast otur när jag väljer smink så det vore fantastiskt att få prova denna! Tack för en bra blogg än en gång. Och jo, Favorite.

  10. Jessica

    1. Jag använder smink alla dagar i veckan. Led tidigare av acne och att jämt gå sminkad har hållit i sig sedan dess, mest bara för att jag känner mig mer bekväm och förstås lite tjusigare då!

    2. Om jag blir en av de lyckliga vinnarna, då skulle jag vilja vinna färgen Favourite och hoppas på att vårsolen kan hjälpa ansiktsfärgen på traven i övrigt!

  11. Mika

    ÅH! Älskar tävlingar!!

    Jag sminkar faktiskt bara mig med mascara och id. Men snart är id slut och ja…då skulle detta sitta bra minsann:-D

    Hoppas hoppas hoppas…hålla tummarna för att det blir min tur nu!;-D

    Kramis Minna!

  12. Sara

    Hej Minna,

    Jag använder smink nästan alla dagar i veckan, men försöker om möjligt ha en dag utan smink på helgen.

    Jag skulle gärna vilja prova detta kit och önskar prova färgen favourite.

    Håller tummarna att det blir vinst.

    Önskar dig en härlig kväll.
    Hälsningar Sara

  13. Julia

    Färgen vanilla skulle passa mig bäst ! (: varför jag sminkar mig varje dag är för att det är sjukt kul att få mixa ihop olika färger och få fram det bästa av mig , man får även känna sig mer fräch och pigg när man får på sig lite rouge tillexempel(: Mitt stora intresse är sminket, att står flera timmar framför spegeln och bara göra massa olika makeuper är såå kul ! (: leka sig fram helt enkelt hitta nya metoder , det är varför jag står där varje morgon framför spegeln (:

    tack för en sådan här chans att vinna tromborgs foundation 😀

  14. Julia

    Så perfekt att denna tävling kom ut just nu, när jag behöver en ny foundation och har haft funderingar på en mineralfoundation 😀 jag sminkar mig varje dag för att jag trivs mer med mig själv när jag känner mig fräch och upppiffad, färgen vanilla skulle passa bäst på mig.

    Kram

  15. Martina I

    Hej Minna!
    Vilka fina vinster du har fixat!
    Jag använder smink 5-6 dagar i veckan. Är alltid sminkad på jobbet, jag jobbar i butik och känner mig naken inför alla kunder utan lite färg runt ögonen och på kinderna.
    Jag är väldigt ljus så Vanilla står högt högt upp på min önskelista!
    Kram Martina I
    Ps, vad fin du är efter din operation!

  16. Anna

    Försöker låta huden vila ibland på kvällarna efter duschen men helst sminkar jag mig varje dag:=) aldrig provat mineralpuder men det ska vara bättre för huden har jag hört? Så det skulle jag gärna prova! Gillar att känna mig ”klädd” och känner mig finare med smink på…:)och på mitt jobb är det viktigt att man ser fräsch och välvårdad ut därför bär jag smink varje dag!
    Vilken jag skulle välja.. hmm svårt val men färgen ”Favourite” såg ut att kunna passa min hudton=)
    Tack för en fin blogg

  17. Ellendellen

    1-Jag sminkar mig alla vardagar, skulle inte gå till jobbet utan smink. Har gjort det nån gång och då trodde folk att jag var sjuk. Har väldigt ljusa ögon och ögonbryn. På helgerna låter jag hyn vila från smink om jag inte ska göra något speciellt. Man känner sig så otroligt mycke snyggare och friskare med smink. Otrolig skillnad.
    2- Jag tror nog att färgen Favourite skulle passa mig bäst. Om man bara får lite sol på näsan så..
    Tack för en fantastikt inspirerande och spännande blogg. Du verkar vara en super härlig tjej 🙂

  18. Linda

    Hej! Brukar kolla in din blogg imellanåt. Speciellt när jag behöver lite inspiration och tips. Som mamma lägger jag nog alldeles för lite tid åt mig själv, men tycker det är sååå roligt med kläder och smink och hår. Sminkar mig i någon form dagligen, mascaran är ett måste för mina ganska så ofta trötta ögon.
    Favourite skulle passa perfekt på min hy!

    Kram kram

  19. Lorraine

    Kul med tävling!

    1. Jag använder smink 5-6 gånger i veckan men det kan vara mer eller mindre. Ibland är det bara mascara, rouge och lite rosebud på läpparna, ibland är det hela kitet med primer, foundation, ogonskugga, mascara osv, fest-smink du vet… 😉

    2. Jag skulle gärna vilja vinna fargen FAVOURITE.

    🙂

  20. Terese Johansson

    1. jag bär smink varje dag, på vardagarna bara lite mineralfoundation. Mest för att jag har lite problem med ärr av acne och gillar att täcka över dem för att få en jämn hy och för att se pigg och fräsch ut.
    2. Jag tror att färgen Vanilla skulle passa min bleka hud bäst.

  21. Lars

    Jag skriver in för jag skulle vilja ge min vackra fru ett av dina kit nu när hon fyller år, hon älskar allt vad makeup heter och läser din blogg varje dag.

    Min fru sminkar sig varje dag, och hon älskar att trolla med makeup, jag tycker hon är lika vacker utan smink men då säger hon att jag fortfarande har kärleks-glasögonen på, hon är så söt…

    Jag kan inte mycket om vilken färg hon ska ha till sin hy, men hon är inte ljus i hyn, hon är mer åt lätt solkyssta hållet så du får välja vilket som skulle passa bätte, om jag nu skulle ha turen att vinna åt min älskade lilla bubbla.

    Tack från Lars

  22. Rebecka

    1.Jag använder smink alla dagar för att framhäva det jag tycker bäst hos mig själv plus att se lite piggare och finare ut!

    2.Jag önskar att jag vann färgen FAVOURITE.

  23. Emma

    1. Jag bär smink nästan varje dag, i mer eller mindre utsträckning. För att känna mig piggare och därmed gladare, för att piffa upp en grå tisdag eller för att visa resten av universitetet att alla faktiskt inte måste se likadana ut, och istället locka fram lekfullheten som smink kan innebära.
    2. Favourite skulle jag bli jätteglad om jag vann! Har aldrig vunnit något, mer än högvinsten i kärlek. 😉

  24. Malin E

    Hej, vilken fin tävling.
    Jag sminkar mig mer eller mindre varje dag. Ska ärligt erkänna att jag efter att troget börja följa din blogg sminkar mig betydligt mer än tidigare. Då var det mest bara mascara och mineralpuder (dock inget bra märke…) till vardags, nu vågar jag lite mer efter att ha blivit inspirerad av dig så då blir det allt. Roligast är nog att jag vågat använda kajal, skuggor och fint läppglans även till vardags och då sprudlar hela jag. Men jag är inte beroende av att sminka mig så jag går även till jobbet helt osminkad om jag känner för det (eller rättare sagt har sovit för länge och inte hinner få in det i all morgonstress.) Jag hoppas och tror att jag är fin även utan smink, fast då inte lika sprudlande…
    Jag är ju rätt ljus i min hy så jag tror att vanilla skulle passa mig allra bäst.
    Ta hand om dig!
    KRAM

  25. Camilla

    Hej Minna! Åh det här vill jag ju vinna! Din hy ser alltid så perfekt ut så om det här är en av hemligheterna bakom det så blir jag himla nyfiken. Jag bär smink 7 dagar i veckan men ganska så sparsamt, endast lite puder, rouge, mascara och läppglans så att få prova på minrealfondation vore spännande! Färgen Vanilla skulle passa mig.

  26. Emelie

    Vilken kul tävling! Jag har länge velat testa tromborgs foundation. Roligt att du skrev det där om bismuth också, jag har verkligen känt det med att det svider lite i ansiktet när jag använt id men inte vetat vad det varit, jag har lagt skulden på min rengöring som innehåller aha-syra, men då vet jag vem det är som varit boven i dramat 🙂

    1. Det beror lite på vad jag ska göra om jag sminkar eller inte men det blir i regel nästan varje dag, det är mest om jag bara ska vara hemma eller åka och bada, åka skidor eller nånting sånt som jag inte sminkar mig. Jag sminkar mig av två olika anledningar, den ena är att jag har dålig hud med ganska mycket acne-ärr och fortfarande lite acne som gör att jag har lite komplex för min hud och försöker få den att se lite jämnare och fräschare ut men sen tycker jag att det är kul att sminka mig också. Jag gillar att testa olika produkter och färger och att känna mig fin och fixad.

    2. Jag vill helst ha färgen vanilla ifall jag skulle vinna.

  27. Miseratio

    1. Jag använder smink de flesta dagar men försöker vila från foundation några dagar i veckan. Jag tycker om att jämna ut ansiktstonen och dölja mörka fläckar, lite rouge på det så känner jag mig mycket piggare.
    2. Favourite verkar ge en fin bas utan att huden mår dåligt av det!

    //Johanna

  28. Johanna

    Vad du är gullig som lottar ut smink! Trevlig helg söta du <3

    1. Jag använder gärna mineralsmink, eftersom det ska vara bra för huden. Jag har dock inte hittat min favorit än, om det blir Tromborg så skulle jag nog använda den så fort jag gick utanför dörren 🙂
    2. Vanilla hoppas jag är så pass ljus att den passar min bleka hy.

  29. emilie

    1. Trots föräldraledighet (dotter på 9 v) vill man ju piffa sig lite. Så lite concealer, mascara o rouge åker på 5 dagar i veckan.

    2.Favorite hoppas jag ska passa

  30. Kristina

    1. Jag bär smink fem dagar i veckan. På helgen skippar jag helst smink för då är jag ledig och det innebär att jag även tar ledigt från allt utseendereletarat fix.
    2. Vanilla

  31. sandra

    1.Jag använder smink 6 dagar i veckan mest för att min hy sen ungefär ett år tillbaka har blivit väldigt dålig:-( All stress och press har påverkat min hy väldigt negativt! mineralsmink har hjälpt mig väldigt mycket!

    2.Tror färgen Favourite hade passat mig bäst! 🙂

    KRAM SANDRA

  32. Camilla

    1. Jag använder smink oftast 5 dagar per vecka. Alla dagar jag jobbar, sen brukar jag helt enkelt inte orka när jag är ledig 🙂 Kan däremot bli smink om jag ska på fest eller liknande på helgen

    2. Favourite

    Trevlig helg!

  33. Kajsa

    Hej Minna! Tänk att du alltid lyckas få mig på bra humör med ditt skrivande och dina tips, en riktigt peppblogg har du allt!
    Jag använder nog lite smink varje dag, självklart på jobbet, men jag brukar även lägga lite mineralpuder de dagar jag är ledig för jag känner mig mest bekväm så och för att det är så himla roligt att sminka sig!
    Så nu lutar jag mig tillbaka och håller tummarna högt för att jag ska lyckas vinna det magiska kittet! 🙂

  34. Bella

    1. Jag använder smink sju dagar i veckan. Älskar smink och att försöka göra det bästa möjliga med mitt utseende. Roligt att pröva nya produkter och färgval.
    2. Favourite.

  35. Louise

    Hej
    Att skriva någon rad som fångar ett intresse är för mig lika svårt som att sminka mig.
    Men med mineral puder får till och med jag till det.

    Så nr 1. jag sminkar mig nästan varje dag, att använda mineral är mycket roligare och det får mig lycklig att till om med jag kan se bra ut i smink.

    nr 2. Jag skulle nog passa i favourite.

    Tack

  36. Mirja

    Jag använder smink varje dag. Älskar att sminka mig och älskar att ta bort sminket tidigt på kvällen för en skön och vårdande creme. Väntar ett litet knyet och har funderat på mineralsmink. Vore super kul att testa!
    Favourite låter som att det skulle passa mig.

    Fridens Lilja!

  37. Jasmine

    Hej!
    Jag brukar inte vara med i tävlingar men nu kände jag att jag måste ta chansen! Har alltid haft torr och ömtålig hy med inslag av acne och eksem. Mineralpuder är den enda sortens foundation som fungerar på min ömtåliga hy, men tyvärr ser ju huden lätt matt och livlös ut med mineralpuder. Som det är idag bär jag smink varje dag jag ska hemifrån, annars låter jag hyn ”vila” lite. Skulle bli överlycklig om jag vann ett puder i färgen Favourite, vore underbart att kunna sminka sig varje dag utan känna sig sminkad och dessutom få en skinande frisk och fräsch hy på köpet! 😀

    /Jasmine

  38. Anna L

    Hej!
    jag änvänder smink 5 dagar i veckan. På helgerna försöker jag vara utan eftersom jag tror min hy egentligen mår bäst av att vara bar. Jag använder smink för att få en jämnare hudton och för att dölja mina fula acneärr. Jag har länge letat efter en produkt som ger mig lite lyster och jag läste att Tromborg gör det. därför skulle jag jättegärna vilja prova det märket.
    Jag tror att Vanilla passar mig bra.

  39. vintageRetroPrinsess

    Mineral smink is the best och låter huden andas 🙂

    Jag sminkar mig ca 4 ggr i veckan så man ser lite fräschare ut dvs förhöjer det man redan har :).
    som mamma vill man känna sog fin 🙂
    skulle jag vara den lyckliga vinnaren skulle jag vilja vinna Favourite 🙂
    skulle nog bli en vår hit 🙂

    Kääärlek mamma Jessica

  40. glitzy

    varje dag. min hud är så ojämn i färgen så jag känner mig ofräsch utan smink. har sällan mer än foundation, rouge och mascara
    vill vinna FAVOURITE
    xoxo

  41. JOHANNA

    Hej jag sminkar mig nästintill dagligen. De dagar jag inte är på jobbet/skolan är jag osminkad. Jag föredrar att ha lite färg i ansiktet, för att få klara linjer. Mascara för att se vaken ut 😉 Känner mig fräschare med lite färg och rouge! Jag skulle vilja vinna färgen ”favorite”.
    // Johanna

  42. Anne

    oj oj…håller tummarna- märket verkar superspännande 🙂

    Använder smink 5-6 ggr i v och då ska det gärna gå relativt fort och smidigt då jag har 2 små kottar att ta hand om och lämna på dagis innan jag springer till mitt jobb där jag verkligen måste se pigg och fräsch ut då jag jobbar med mode och inredning och möter kunder. Har använt ID men var tvungen att gå över till flytande foundation då jag efter en viss tids användande av mineralsminket blev lite torr och kli-ig i ansiktet- annars var det guld värt att kunna svepa med den och bättra på under dagen. Har även testat 2 olika märken på mineralsmink då jag gillar själva konceptet men tyvärr ingen riktig vinnare..än..? 😉
    Färgen Vanilla låter toppen för min hy!

  43. Majsan

    Hej använder smink allt från 3-5 dagar i veckan sminkar mig när jag känner att lite färg skadar inte 😉 älskar smink men har en 6årig dotter som jag försöker lära att man behöver inte alltid ha smink, man kan vara ” vacker” utan oxå.Favourite lätt bra ha en trevlig helg;-)

  44. johanna

    Hej Minna,
    Jag sminkar mig 5-6 dagar i veckan. Då jag jobbar i klädbutik behöver jag vara uppklädd och sminkad alla dagar jag jobbar. De dagar jag är ledig låter jag ansiktet vila så gott det går.
    Jag följer din blogg och blev så glad av ditt inlägg ”mycket-val-godkant” om Tromborg och den information om bismuth och id bare minerals du postade. Jag har använt id ett par månader efter rekomendationer från olika håll. Jag har dock känt visst obehag och irritation i ansiktet såfort jag blir varm. Det kliar och är obekvämt. Det blev som en aha-upplevelse då jag läste ditt inlägg. Jag har mailat tromborg för att få info om var jag kan få tag i det i mina trakter.. Och jag kommer alltid kolla efter produkter som INTE innehåller detta bismuth from nu. TACK TACK TACK!

    Jag skulle vilja vinna FAVOURITE.

    Ha en underbar helg.

  45. Elin-Marie

    Ett kitt med FAVOURITE skulle passa bra i min necessär.

    Sminkar mig ”lite” varje dag. Köpte ett startkit från ID för två år sedan och det är fortfarande massor kvar i de burkarna.

    Jobb, träning och Universitetet själ min tid men om några veckor säger jag hejdå till skolan och hej till mitt nya liv. En påfyllning med lite fräscht smink skulle kännas toppen!

  46. Anna

    1: Jag använder smink i princip varje dag iaf foundation för att få en jämnare hudton, fin lyster och för att dölja mina ärr från finnar.
    2: favourite kommer bli strålande bra

  47. Charlotte Johansson

    Hej Minna…
    På vardagarna använder jag smink, bara mascara och lite rouge eller solpuder. Men när jag är ledig (som idag lördag.. yeay) tycker jag bäst om att vara osminkad.. bara vara mig själv… Men det är klart, en utgång väntar ikväll och då går lägger jag på mina finaste färger.. 🙂

    Jag skulle gärna vilja ha färgen vanilla, eftersom jag är så ljus så passar det nog mig bäst.. 🙂

    Stor kram

Comments are closed.