fantastiskt!

Det är så himla roligt att jag fått chansen att lotta ut min nya favorit foundation från Tromborg!

Efter att jag provat den och blivit så imponerad över resulatat, är ingen gladare än jag, att jag har 2 st kit som Ni mina fina läsare kan vinna!

Jag har 2 stycken kit med Foundation + Kabuki borste att lotta ut.
1 kit i färgen Favourite
1 kit i färgen Vanilla
Läs mer om färgerna  H Ä R

För att vinna ett av de fina kiten från Tromborg ska du svara på följande frågor:

1. Hur många dagar i veckan bär du smink och varför?
2. Vilken av färgerna vill du vinna?

 

Lämna dina svar bland kommentarerna, luta dig tillbaka och håll tummarna!
Tävlingen avslutas på söndag den 20 Mars kl. 23.59

 


174 Replies to “fantastiskt!”

  1. EMELIE

    Nu har jag provat många olika mineralsminksorter men det blir alltid att jag går tillbaka till I.D i slutändan! Jag ÄLSKAR vad mineralsmink har gjort med min hud och tänker aldrig mer använda något annat, MEN, jag tror dock inte att I.D är det absoluuuut bästa och vill därför gärna prova Tromborg. Speciellt efter denna rekommendationen då jag litar på din expertis!:)

    1. Varje dag! Men inte mer än mineralfoundation, guerlain’s terracotta solpuder och mascara.
    2. Jag är en rödlätt fräknis och passar nog därför bäst med vanilla:)

    Tack å hej!

  2. Hanna

    Känns som ett gyllene tillfälle att få prova en bra mineralfoundation! Använder smink de dagar tid och tillfälle ges -som föräldraledig är man ibland glad om en ren tröja kommer på… En bra och ”snabbanvänd” foundation i nyans favourite skulle vara ett välkommet lyft i min sminkväska och på kinden 🙂

  3. Sandra

    Jag använder smink alla dagar i veckan, för att dölja mina blemmor o känna mig snygger såklart! Det blir som ett litet extra självförtoende man pudrar på!Fantastiskt!
    Jag fullkomligt ÄLSKAR smink och hudprodukter och skulle bli dö-sketa-glad om jag blev den lyckliga vinnaren. =)
    Färgen då, ja vet inte men jag tror Favorite skulle passa mig bäst!
    Toodelooo

  4. ullis

    Jag annvänder id smink varje dag och har gjort sedan 2003, skulle gärna vilja testa nåt annat mineralsmink, men det har bara inte blivit av. Känner mig naken utan smink, och har tyvärr allt för ofta massa blemmor som måste döljas 🙁
    Om jag vinner skulle jag vilja testa favourite

  5. Hege

    1.
    Jeg bruker sminke hver dag! Har en to små barn og veldig lite søvn om natten så sminke er et must 😉
    2.
    Skulle elske å vinne dette kit med favorite.

    Du har en fantastisk blogg-i love 🙂

  6. Johanna

    1. Jag sminkar mig nästan varje dag, mest för att känna mig piggare och förstärka mina bästa drag. Andra dagar när jag bara vill vara som jag är eller känner mig glad och att huden känns fräsch skippar jag sminket helt.
    2. Färgen vanilla tror jag skulle passa mig bäst.

    Tack för en härlig blogg, du inspirerar mig mycket!

  7. annika hansson

    jag sminkar mig nästa varje dag, inte mycket men just tromborgs mineralpuder och lite ögonskugga gör att jag känner mig lite fräschare och det känns bra att börja dagen med lite lyx. Min favorit är favourite

  8. Evelina

    Hej Minna! Vad kul att du lottar ut dessa produkter, jag har blivit så nyfiken på dem när du skrivit så mycket gott om dem! 🙂

    1. Det varierar väldigt mycket hur ofta jag bär smink eftersom jag studerar och under perioder så sitter jag mycket vid datorn och skriver. Dessa veckor har jag smink kanske 3 dagar i veckan. För det mesta har jag mineralpuder och rouge ändå! En ”normal” vecka har jag smink 5-6 dagar i veckan, en dag försöker jag vara ”neutral”.

    2. Jag vill vinna Favourite!

  9. Tess

    Vilken rolig tävling! Håller tummarna att jag har turen att vinna.

    1. Jag bär smink alla dagar jag jobbar eller ska utanför hemmet. Jag jobbar i en ”lyxigare” klädbutik, där det är mycket viktigt med ett vackert yttre. Det blir alltså nästan varje dag som jag sminkar mig. Utan smink känner jag mig alltid väldigt glåmig och har en ojämn hudton som toppas av ett och annat mörkare acneärr. För tillfället använder jag ID, men känner mig ofta lite ”kakig” och pudrig i ansiktet. Blev väldigt intresserad av att läsa om Tromborg, kanske kan det vara precis vad jag letar efter? 🙂

    2. Jag skulle vilja vinna färgen favourite.

  10. Marie

    Kul med tävling!!!

    Jag använder en foundation från dermanord varje dag för att det får mig att må bättre!

    Vanilla

  11. Josefine

    åh va roligt med tävling!

    1. Jag sminkar mig oftast lite varje dag, men olika mycket beroende på hur jag känner mig och vad jag ska hitta på. Ibland bara mascara och rouge och ibland alltihop för att känna mig lite finare.Slappedagar sminkar jag mig inte alls för ser inte riktigt meningen med det 🙂
    2. Jag skulle gärna vilja prova färgen Favourite.

    Ha de fint!

  12. Christine Jirving

    Hej!
    Perfekt tävling!
    1 Jag sminkar mig 6-7 dagar i veckan. Har man haft en dålig natt, väger det upp såå mycket att få sätta lite färg på sitt kanske glåmiga ansikte. Vips så är hemska natten borta.
    2. Vanilla skulle passa mig bäst.

  13. Jenny

    Åhhh!! jag vill vara med och tävla, skitkul!

    1. Jag använder smink varje dag, det har varit en vana sedan jag var tonåring (dock har givetvis resultatet av mitt kletande varierat.. haha!), och jag trivs med denna vana 🙂
    2. Favourite

    Kram på dig/Jenny L

  14. Erica

    Åh vilken underbar tävling! Och fin blogg har du också 😉

    Jag har smink ca 5 dagar i veckan. Jag har ett serviceyrke och då tycker jag det är viktigt att se bra och representativ ut. Vissa dagar är det basmakeup, andra dagar och till fest experimenterar jag mer och leker med färg och form.
    Mineralsmink funkar dessutom perfekt till min känsliga hy. Om jag skulle vinna vill jag gärna ha färgen favourite.

    Ha det gott!

  15. Linda

    Åh, vilken rolig tävling! Jag blev helt till mig när du berättade att du använt ID bare minerals och att Tromborg är bättre. Jag har nämligen använt mig av ID bare minerals i två år nu och har på sistone känt mig mindre och mindre nöjd. Jag använder smink varje dag för att jag har dålig hy (acne), vilket gör att jag vill täcka blämmor och finnar samtidigt som jag vill försöka få en så jämn ton i ansiktet som möjligt. ID är det enda som fungerat för mig, jag förstod ganska fort att flytande foundation inte var något för mig och min acnehy, så jag har varit väldigt nöjd med ID’s mineralsmink tills på sistone, då ID har kakat sig och torkat ut min hy väldigt mycket. Sminket ser alltså inte alls bra ut i slutet av dagen. Känner mig som ett hopplöst fall och fick upp hoppet lite igen när du beskrev Tromborg.

    Om jag skulle få denna otroliga möjlighet hade jag velat testa färgen FAVOURITE då vintern är över och våren är påväg. Oavsett vem som vinner så är det en fantastisk möjlighet som du ger dina läsare! Tack för det och för en riktigt bra blogg som jag följt i över 5 år!
    Kramar!

  16. emma

    Hejsan 🙂

    1. Jag använder smink nästan varje dag, det är viktigt för mig att få sminka mig för jag gör mig fin för min egen skull först och främst och sedan för att människor jag träffar ska tycka att jag ser pigg och fräsch ut, vilket gör att min dag blir mycket roligare och trevligare när jag mår och ser bra ut.

    2. Jag skulle vilja vinna färgen Favourite

    Tack för en rolig och personlig blogg!

  17. Hanna

    Heej! Jag använder smink 5-6 dagar i veckan. Försöker att vila huden någon gång under helgen, har nämligen fått så kallad vuxenacne, ja de heter visst så när man får acne och är 27 år. Så mest använder jag mineralfoundation för att täcka de otrevligheter som jag tyvärr har i ansiktet. Men jag använder även mascara, fyller i mina bryn och gärna lite färg på kinderna. Blev väldigt sugen på att testa Tromborg efter att du hade skrivit om det första gången. Om jag skulle ha turen med mig och vinna så skulle jag gärna vilja ha färgen Vanilla.
    Tack för en inspirerande blogg!

  18. Annika

    Tidigare bar jag smink dagligen. Nu när jag går i väntanstider med en liten bebis i magen som snart skall komma ut blir det inte smink varje dag. Men de dagarna som väntan blir alltför tung och jag vill muntra upp mig lite låser jag in mig på toaletten och sminkar mig, det gör susen för humöret!

    Det låter som att Favourite är min färg då vårsolen redan har börjat göra avtryck med lite färg i ansiktet=) Härligt!

  19. Carolina S

    Jag använder smink nästan varje dag för att förstärka de drag jag redan har. Det ska inte synas att jag bär smink utan det tjänar mer som täckande och framhävande.

    Vanilla skulle passa mig bäst, är ganska så ljus i hyn ^^

  20. Martina

    Hej!
    1. Jag använder smink omkring 4-5 dagar i veckan. Är just nu mammaledig så de dagar vi bara går hemma och ”skrotar” så skippar jag sminket och låter huden vila.
    2. Är nog färgen vanilla som gäller om jag skulle vinna.
    MVH //Martina

  21. caroline k

    Jag älskar smink och allt du kan göra med det. I januari blev jag dessutom mamma vilket i sin tur leder till en del sömnlösa nätter och nattmatning.. Du kan bara gissa hur mina ringar och påsar under ögonen ser ut utan smink haha, skämt och sido ;). Jag älskar att man kan göra sig ännu finare och när man använder smink varje dag är det viktigt och satsa på BRA produkter! Jag hoppas jag får testa Tromborgs Vanilla. kramar

  22. Sara

    Hej Minna 🙂

    1. Jag bär lite smink cirka 5-6 dagar i veckan, tycker att det både roligt med smink och jag känner mig piggare med lite foundation och mascara!
    2. Om jag har turen med mig att vinna tror jag att färgen vanilla skulle passa mig bäst just nu!
    Hoppas hoppas hoppas 🙂

  23. Jenny

    Vilket fantastiskt pris!! Har inte använt smink så mycket tidigare men nu gör jag det efter att jag från ingenstans fått hudproblem. Va lite sträng mot min känsliga hud och använde krämer med syror på ett felaktigt sätt och huden sa ifrån!!! Nu vill jag gärna vara snäll mot huden o använda bra smink och med lyster!!! Vanilla skulle nog trolla med min hy 🙂

    Tack för en alltid lika härlig blogg 🙂
    Kram

  24. Lena

    Tjo!
    1. På jobbet har jag smink varje dag då jag vill vara fin men ändå ha en naturlig look. På helgerna låter jag huden vila upp jag inte sk aut på festligheter.
    2. Om jag vinner önskar jag färgen favourite.
    Dessutom fyller jag år imorgon och vad vore bättre än en liten vinst!
    jag önskar dig en fab helg!

    Kramar

  25. whynja

    Det här skulle jag jättegärna vinna!
    1. Smink använder jag i princip varje dag, men väldigt sparsamt. Mascara, ögonbrynspenna och puder. Sen räcker det. Det får mig att känna mig fräschare när jag ser mig i spegeln och pudret mattar min annars väldigt glansiga hud.
    2: Färgen vanilla tror jag skulle passa mig.

  26. Linda

    1. Försöker låta huden vila på helgerna (förutom vid utgång då ;D) annars så använder jag alltid concealer, lite rouge samt mascara. Gör det enbart för mig själv då man känner sig piggare och fräschare med lite make up. Är jag riktigt trött och har en down dag så slänger jag på lite extra färg på läppar, ögon eller kinder. Det blir iaf jag gladare av!
    2. Färgen favourite skulle passa mig.

  27. Bella

    Hej där!
    Min hy är väldigt tunn, och röd och utan smink ser jag blek och sjuk ut. Jag använder foundation för att se lite piggare och fräschare ut. Måndag till fredag blir det smink och givetvis till fest. Till helgen och låter jag huden vila och jag tycker att jag är lika fin utan som med 😉 Skulle jag få äran att vinna tror jag att färgen ”favourite” skulle passa mig 🙂 Kram kram

  28. Frida

    1. Jag bär smink i princip varje dag. Kanske inte mascara om jag bara ska vara hemma, men i alla fall foundation. Gillar en ganska ”osminkad” look, less is more. Spännande med ny mineral makeup.

    2. om jag skulle vinna så hade jag nog velat ha Favourite-kittet 🙂

    /Frida

  29. Madde

    1. VARJE dag 🙂 med undantag på sommaren.. Och älskar mineral-smink och använder mig bara utav det. Och vore kul att testa ett nytt märke!

    2. Favourite.

    Ha en bra dag!

  30. Malin

    Vilken kanonbra tävling!

    1. Jag bär smink nästan varje dag, men passar på att låta huden vila när jag inte jobbar. Jag gillar verkligen mineralfoundation och jag älskar att det går så snabbt att sminka sig med det. Jag tror på dina lovord om Tromborgs smink och hoppas verkligen att jag vinner så att jag också får chansen att prova!
    2. Jag skulle bli jätteglad om jag vann nyansen Favourite, som jag tror skulle passa mig perfekt!

    Ha en fortsatt härlig dag! Kram

  31. anna b

    hej minna!

    Jag bär smink nästan varje dag nu på vintern, inte lika ofta på sommaren. dock försöker jag jobba på att få hyn så bra som möjligt så att jag inte behöver sminka mig. tycker att ett fräscht, naturligt ansikte är så mycket finare än ett som är gömt bakom mängder med smink. men klart man är glad att smink finns.:)

    Om jag vinner skulle jag vilja ha färgen Favourite.

    Håller tummarna för att jag vinner och tack för en bra blogg i vilket fall!

  32. Julia

    1. I princip aldrig just nu eftersom jag är bosatt i Thailand och kan, för en gångs skull, gå utan smink varje dag och istället glädjas åt en gyllenbrun solbränna. När jag däremot flyttar hem om ca 1 månad och tappar all färg och återgår till taskig och blek hy skulle jag mer än gärna dölja det med en bra produkt!

    2. Färgen Favourite

  33. S

    Jag använder smink 6-7 dagar i veckan, ser det som en fantastisk möjlighet att kunna förändra mitt utseende som jag vill, utan att för den sakens skull bli extrem

    Jag vill vinna vanilla, då jag är ljus i hyn
    Kram på dig Minna!

  34. Erika

    Hej!
    1. Jag bär smink ca fem dagar i veckan. På veckodagarna en diskret sminkning men som gör att jag ser och känner mig pigg. En dag i veckan och på söndagar så får min hy vila.
    2. Jag skulle vilja vinna VANILLA för jag är ljus i huden och tror att den hade passat mig alldeles perfekt!

  35. Izabelle

    1. Jag bär smink 7 dagar i veckan, IDs makeup. Detta på grund av att jag vill täcka mina acne ärr. Dock har jag, liksom många andra, problem med Id eftersom det kliar/irriterar när det är varmt, precis som du rapporterade om. Jag har dock väldigt känslig hy, så mineralmake är ett måste. Hade varit kul att testa om mina ärr kan täckas med även denna makeup.
    2. Vanilla

  36. Lollo

    1. jag använder smink ungefär 6 dagar i veckan. oftast är det enbart mineralpuder för att försöka dölja mina ärr från acne, och lite rouge. någon dag i veckan använder jag mascara, eyeliner och läppglans. jag älskar eyeliner i 50-tals stil med rosa/röda läppar. jag använder smink för att jag vill göra mig ännu snyggare än vad jag är : )

    2. favourite

    tack för en fin blogg!

  37. Bea

    1. Jag använder smink varje dag, arbetar som säljare inom mode och det krävs att man är ”piffad”. Hade vart kul att testa nu när du skrev i ett tidigare inlägg att ID känns lite kakig, jag använder ID idag och vill gärna bli överbevisad 😉
    2. Favourite är nog färgen för mig…

  38. Maria

    Jag hittade din blogg för bara några dagar sedan och är fast nu! Har läst nästan allt i arkivet så nu är jag ikapp! Gillar bloogen jättemycket och älskar ditt hår! Har faktiskt beställt en massa hårprodukter från Redken och tigi som du rekommenderade. Är så glad att jag hittat hit och ser fram emot massor av kul läsning. Strunt samma om jag vinner eller inte. You made my day girl!

    1. Jag sminkar mig alltid på jobbdagar och vilar på helgen om jag bara är hemma. Jag har testat id men det passar inte mig alls.
    2 Favourite

  39. Linnea Jonsson

    1. 5-6 dagar i veckan – för att det är snyggt & framhäver det bästa! 😉

    2. Vanilla

  40. Johanna

    1. Jag använder mineralfoundation nästan varje dag i veckan, tycker att det är så smidigt och resultatet blir fint och naturligt. Som min egen hud fast lite bättre 🙂 Det blir också mascara och rouge varje dag.
    2. Jag vill gärna vinna ”Favourite” eftersom jag är lite mer åt det gula hållet i hyn. Kram!

  41. Caroline Lindberg

    1. Använder smink i princip varje dag då min hy inte riktigt är på min sida. Jag har använt id i några år nu, men letar nu efter något som kan ersätta id efter rekommendationer från min hudläkare. Så testar gärna Tromborg och studentplånboken säger nog inte heller nej =)
    2. Färgen Vanilla

  42. zandra

    amen tänk om man vart den lyckliga!
    jag använder smink på vardagarna framförallt, på helgen är det skönt om huden får lite semester;) Men ska jag ut bland folk brukar borsten åka fram, förutom de dagar jag är lite extra tuff! jag använder smink för att få en jämnare hudton/intryck, täcka blodkärl och ärr etc och sen behöver ja lite färg eftersom jag lider av konstant järnbrist. så ja behöver verkligen vinna:) jag skulle vilja prova favourite, men vanillla är säkert oxå användbar!

    HOPPAS HOPPAS

  43. Anna

    1. Oftast varje dag, om jag inte har en slapp söndag hemma. Jag sminkar mig för att jämna ut hudtonen, dölja små prickar och känna mig lie piggare och fräschare, och sminkar i princip bara huden och ibland något roligt på läpparna. Brukar använda id, men tycker kanske den blir lite väl blank ibland och hade gärna provat någon annan mineralfoundation i jakten på den perfekta (tycker foundation är det som förändrar ens utseende mest av alla sminkprodukter, med en jämn hy blir varje outfit lite snyggare).
    2. Vinner jag så vill jag gärna ha Vanilla, har väldigt ljus hy och den verkar bli lagom nu till våren när man börjar få lite färg och fräknar igen.
    Tack för en sjukt bra blogg med mängder av bra tips!

  44. Johanna

    Jag sminkar mig 5 dagar i veckan, d.v.s måndag-fredag när jag är på jobb. På helgen sminkar jag mig aldrig eftersom min kille tycker att jag är finast utan smink. Lite mascara kan dock aldrig skada. 🙂
    Jag vill väldigt gärna vinna Favourite!

  45. amanda

    hejsan! jag har aldrig använt mineralsmink, men har länge varit sugen att testa. de verkar vara bra mot känslig hy som jag har. sminkar mig fem av sju dagar i veckan. önskar färgen favourite. tack för en härlig blogg. kram /amanda

  46. Marta

    Fantastiskt var ordet! 🙂 Jag använder smink alla de dagar jag ska iväg någonstans, så ca 5-6 dagar i veckan och då är det så underbart att vila huden de lediga dagar jag har. Jag känner mig mer bekväm och fin i hyn om jag har makeup, men det ska vara fräsch vardagsmakeup för min del.

    Färgen Favourite tror jag passar mig bra. Jag som har lite problemhy och svårt att hitta bra underlag hoppas på ett litet mirakel nu iom denna tävling. 🙂

    Kram

  47. Josefine

    1. Jag sminkar mig ca 5-6 dagar i veckan. De flesta av dagarna använder jag endast foundation för att täcka mina fula ärr av fruktansvärt hemsk akne som jag fick för ca 1 år sedan. Ibland har jag även rouge och maskara.
    2. Favourite önskar jag.

    Mvh Josefine

  48. Elin

    1. 5-6 dagar i veckan – varje vardag samt helgkväll då det ofta vankas fest eller liknande. Då blir det givetvis mer av det goda (sminket) men det kompenserar jag med att ha en sminkfri dag, ofta på söndag. Jag vill se piggare ut och få hyn och ögonen att stråla! Det innebär mycket betoning på hållbara produkter med kvalitet.

    2. Favourite

  49. Ariane

    Åh vilken lyxig tävling! Självklart vill jag vara med…
    1. Jag bär smink 6 dgr/v och låter huden vila den 7e. Jag är i ”40-årsåldern” med allt vad det innebär av rynkor, skrattlinjer, gropar och pigmentfläckar. Arbetar som tandsköterska så…med tanke på att patienterna stirrar mig i ansiktet från 15cm avstånd känns osminkat som ett ”mindre smickrande” val. (Det mesta av sminket sitter ändå kvar i munskyddet när dagen är över)
    Nä, sminket är en del av min outfit! Wouldn´t change it for the world men provar gärna nya sorter och märken.

    2. Jag tror att färgen Favourite skulle passa mig bra!
    Kram!

Comments are closed.