allure un dance

redo för kvällen
kvällens middag serverades på Pershing HallPershing Hall är verkligen urcoolt – ett mycket härligt ställe för middag och drinkar
mango makes you tangojag
det var inte helt lätt att välja mellan alla goda rätter
fina Frida
jag valde tillslut Carpaccio till förrätt
Frida åt också Carpaccio till förrätt, men på Lax & Pilgrimsmussla
hela ena väggen är klädd i exotiska stora växterfokus
väggen är helt enormt imponerande till både storlek och kreativitet
efter middagen drog vi till VIP Room
LMFAO spelade och det var en jäklarns drag! Dvärgen i Spiderman dräkt var kanske ändå det roligaste jag sett på länge.
Den dansen han drog av, ståendes på dj båset, var inte av denna värld. Han kommer sitta på min näthinna länge…

Herre min värld vilken kväll vi hade igår. Först och främst var ju dagen en riktig höjdare, men kvällen var ännu bättre.
Först var vi på Pershing Hall för middag, och det var helt fantastiskt. Dit vill jag definitivt igen, och då vill jag även bo där.
Stina – tack för det bästa tipset!!
Matsalen är så cool, baren på andra våningen är också superfin, designen på i princip allt är grym (matkniven!),
de har även Spa på hotellet. Maten var galet god och servicen 100%. Så nästa besök i Paris blir det garanterat Pershing Hall igen.

Efter middagen fick vi VIP treatment på VIP Room – det var så kul!! Vilken kväll…
LMFAO spelade och stämningen var på topp, det var jag och Frida också.
Två blondiner i Paris, det kan inte bli tråkigt. Vi dansade till fötterna inte orkade mer, och då landade klackarna i väskan,
ballerinorna åkte på och taxin rullade hemåt igen. Och då tog kvällen slut för oss, men kvällen kommer vi att minnas länge.

 

skor – Zara, jeans – Lee, topp – Topshop6 Replies to “allure un dance”

 1. Linda

  Hej hej! Jag har nyligen hittat till din blogg och nu ligger den som favorit! Jag är lite nyfiken på vilken kamera du fotar med? Det är så fina bilder!! Du kanske har fått frågan förut så ursäkta om jag är tjatig ;o) Jag kommer fortsätta läsa din härliga blogg!

 2. jennie

  Hejhej, du har ju bloggat länge och jag har säkert ramlat in här några gånger förut, men först nu har jag hittat hit och fastnat. Igår sträckläste jag det senaste året i bloggen och var tvungen att skynda mig för jag skulle iväg sen, jag ville inte slita mig! Fantastiska foton och härlig text och energi- jag gillar dig! 🙂 Stort lycka till med bröllopet i sommar(?) och njuuuut- jag gifte mig i höstas och det var helt fantastiskt. All lycka till dig! Stor kram /jennie

 3. Liss

  Snyggt klädd som vanligt. Kom ihåg från förra året den där fjärilströjan. Jag blir alltid så inspirerad att klä mig i färg. Oftast blir svart för mig.

 4. Kamilla

  Hej fina Minna! Kan inte du göra en videoblogg med hur du fixar den där coola bollen i håret? Såg att du skrev om ngn specialgrej (typ en luddig korv?) man sätter in men fattade aldrig hur. Vore kul att kunna vara lika toksnygg!

 5. Nina

  Tusen tack för tipset fina Minna, bokade bord på restaurangen på en gång, åker till Paris om en månad. Can´t wait!
  Kram Nina.

Comments are closed.