jag älskar smarta prylar

posture – everyday

Jag får ibland höra att jag ska sträcka på mig mer, jag har ganska lätt för att ”falla fram” med axlarna och får då ganska taskig hållning.
Det gör mig trött i ryggen och så ser det ju faktiskt inte vidare tjusigt ut heller.
Jag och Mac har ibland talat om ifall det skulle funnits nåt som drog tillbaka en när man faller fram, så att man inte glömmer
bort att sträcka på sig och ha en bra hållning.
Och nu har jag hittat Posture – en produkt som hjälper till att hålla hållningen.
En väldigt bra hjälp i vardagen som lätt blir osynlig under kläderna, är bekväm och som inte är i vägen.
Perfekt för mammor som ammar och som bär mycket också.

Den finns i 3 olika utföranden, min modell heter Style, och så finns det även Performance och Mother.

Spana in  H Ä R  för mer info.


10 Replies to “jag älskar smarta prylar”

 1. Sanna

  Tips från min sjukgymnast: sträck på dig ordentligt, be någon sedan tejpa ryggraden; från rumpa till nacke. När du sen sjunker ihop/åker fram spänner det som sjutton i tejpen och du blir påmind! Smart och billigt!
  OBS på hemsidan står att det är bara en modell dock tre namn. Så det är ingen skillnad på Style, Performance och Mother.

 2. Liss

  Tack för tipset. Jag som har så himla ont i ryggen just nu pga bära ett litet barn hela tiden. Det känns lockande att klicka på beställaknappen.

 3. Malin

  En sådan här produkt har jag länge funderat på att skaffa då jag rider och har problem med att (trots stretching) har så korta bröstmuskler att axlarna åker fram. Vet du Minna vad som skiljer de olika modellerna åt? De ser ju ganska likvärdiga ut?

 4. ullet the bullet

  köpte den minna,funkar hur bra som helst.Önskar att den var lite tunnare bara så man hade kunnat ha den undert-shirts…men helt klart värd att köpas.tack för tipset!!kramps. ha en underbar resa nu….ds

 5. hanna w

  oj oj oj tack för tipset!! Jag är kass på att hålla god hållning och är något jag hade behövt för min onda rygg. Tack, beställer omedelbart!! :)Trevlig smekmånad ni två! <3

 6. Erika

  nu när det har gått ett tag sedan du skaffade denna Posture. tycker du att den funkar bra? ta gärna upp det i nytt inlägg :o)

 7. Gun

  Hej. Det jag tycker är mest intressant är info om den efter det att ni har använt dom. Lätt att tro att dom inte var bra då ni inte skriver om det 🙂 Skulle också vilja köpa en men vill gärna veta hur dom fung för er?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.