now online!

håroljornas mästare!

Nu har jag en fin nyhet till er som på enklaste sätt få tag på den underbara håroljan från Davines.
Den är superdryg och jag vet att du kommer att älska den. Jag är helt beroende av den, håret känns och blir fantastiskt och doften… underbar.
Nu finns den äntligen på en webshop så att du kan beställa den och få den direkt hem i lådan, superbra!

Du hittar den på Hudoteket.se – klicka  H Ä R


8 Replies to “now online!”

  1. Caroline

    Läste någonstans att du inte tvättar håret så ofta…
    Kan du inte dela med dig av dina hårrutiner?
    Mitt hår är katastrof, blir så fett efter bara någon dag, så hur har du gjort??

    • Minna

      Caroline – Jag tvättar mitt hår väldigt sällan, var 7-10 dag bara. Det har gett mitt hår en bra styrka och sliter inte på håret. Jag sover varje natt med håret flätat eller uppsatt i en kringla mitt uppe på huvudet. Håret blir inte fett och frisyrerna håller sig jättebra, så jag behöver inte styla håret så mycket.
      Att göra slingor hjälper också till att få lite mer ”strävhet” i håret som hjälper till med stadga och att håret inte blir fett så snabbt. Toningar och färgningar är idag så vårdande att de lätt kan göra håret att håret känns fetare snabbt.
      Jag borstar mitt hår och använder hårolja varje dag. Om du vill börja tvätta ditt hår mer sällan så börja successivt, och ge det tid. Då kommer din hårbotten vänja sig.
      Lycka till!

  2. Hudotekets webshop

    Vad roligt att du har hittat till vår webshop och att du tycker om håroljan! Vi i webshopen tyckte att dina ord om oljan var så fina att vi citerade dig i vår egen skönhetsblogg, så att fler kan upptäcka denna fantastiska produkt. Vi har givetvis länkat till både din blogg och detta inlägget. Hoppas att det är okej för dig, annars är det bara att du kontaktar mig. Här kan du läsa inlägget: http://www.hudoteket.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=Blogg&BID=444

    Du är varmt välkommen tillbaka till vår webshop!
    //Sofia, webshopsassistent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.