hotels in New York

The Nolitan Hotel New York City an apple in the apple

Vi har provat flera olika hotell och områden bo på i New York, och ni är många som frågar om tips på var man kan bo.
Den här gången bor vi på The Nolitan Hotel som är ett nytt hotell som slog upp dörrarna i augusti. Och det är något som blivit lite
av en rutin för oss när det kommer till att välja hotell, att det är hyfsat nytt. Hotell slits snabbt i New York, och är man tidigt ute får man
både ett väldigt fräscht hotell & rum, och med alert personal som ger bra service. Och det är ju precis det man vill ha, hotell är ju inte billigt.

  De hotell vi bott på senaste åren är följande:
Hotel on Rivington – outstanding vy över hela Manhattan. Fönster från golv till tak. Stort rum, skön säng och coolt badrum.
Cool location på Lower East Side. Flera bra barer och restauranger nära. Rum – High floor corner king with balcony
The Cooper Square Hotel – Hotell i The Standard klanen, bra location i East Village. Snyggt hotell, stora fönster i snygga rum och tjusig utsikt.
Rum – Deluxe Corner King
Ace Hotel – grym location i Midtown. Coolt hotel med restaurangerna John Dory Oyster Bar & The Breslin, Coffee Shop The Stump Jump
och No.7 Sub shop. Och därtill stora och snygga rum och grym hotell bar. Och så finns även butikenOpening Ceremony inne på hotellet.
Grymt bra hotell! Rum – Large room
The Nolitan – Älskar denna location. Ursnyggt litet lyxigt hotell, cool design, härlig rooftop och grym personal. Rum – Cityscape Corner King

Lite kort om de hotell som jag fortfarande kan rekommendera, så har du nu någon fråga om hotell – fråga på så svarar jag!


2 Replies to “hotels in New York”

    • Minna

      Bella – Kanske att du kan göra så att du väljer det billigaste rummet på ett dyrare hotell? då får du alla bekvämligheter som kommer med hotell också, som wifi, paraplyer, cyklar, trygghet i reception och hjälp med bokningar, fräscha rum med bra badrum och sköna sängar med mera, med mera. Det är mycket mer man får med hotellboenden än bara en rumsnyckel. Men välj ett billigt rum på ett dyrare hotell, så får du all lyxen som kommer med hotellet också.
      För New York tips, kika in på New York i kategorierna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.