i adore it

Stina Auer Botox Ellipseklinikken Minna Tannerfalk jag – efter botox

För drygt en månad sen hade jag turen att få en tid hos Stina AuerEllipseklinikken.
Stina är mammaledig just nu, så hennes tider på kliniken är få, men jag har väntat och inte stressat med påfyllning.
Det är ganska exakt 11 månader sen jag fyllde på Botox i pannan, ”argrynkan” mellan ögonen och skrattrynkorna vid ögonen.
Det har hållit jättebra på mig, så jag har inte känt att jag varken velat eller behövt fylla på tidigare, men nu var det dax.

I slutet av den här perioden har jag känt att jag återigen återgått till mitt dåliga beteende av att spänna upp pannan alldeles för mycket,
vilket lett till onödig huvudvärk och onödigt ansträngt utseende. Och då har även linjerna och rynkorna krypit fram allt mer igen,
framförallt i pannan. Och det är det som är så häftigt med Botox, det är inte bara det att hyn blir slät och linjerna försvinner,
det ger mig mer än så. Jag blir mer avslappnad – av att jag inte kan spänna pannan – vilket gör hela mig än mer avslappnad.
Och det både syns och känns helt underbart skönt.

Stina är helt fenomenal på att lägga rätt dos, på rätt ställe, vilket ger himla fint resultat. Det blir perfekt.
Jag kan varmt rekommendera Stina, jag litar på henne till 100% och jag minns första gången jag var hos henne.
Då såg det ut så  H Ä R sen operererade jag mig, och några veckor senare skrev jag det  H Ä R  inlägget  – om hur det kändes då.

Stina är ärlig och rak, hon har ett väldigt bra öga för hur det kommer att se ut efter behandlingen. Hon brukar berätta för mig hur det kommer
att vara dagarna som följer och vad som händer. Och det stämmer alltid till punkt och pricka.
Det mina vänner, gör att man förstår att hon verkligen vet vad hon snackar om. Never a fail – just perfection.
Det är precis därför jag går till Stina.


18 Replies to “i adore it”

  1. Malin E

    Du är vacker Minna, både med och utan arg- och skrattrynkor! Skönt att du slipper huuvdvärken iallafall.

    Jag har också en rynka i pannan o ingen liten sådan… kanske skulle testa…

    KRAM

    • Minna

      Malin E – Tack rara Malin! Väldigt skönt att slippa värken, och att känna mig så avslappnad är underbart! Jag var väldigt nojjig före jag testade första gången, men så glad över resultatet sen. Kramar!

  2. åsa

    Hej Minna, gud vad fint det blev får man fråga vad argrynkan kostar att botoxa? går nu på ellipseklinikken men ej för botox bara för JM produkterna och lite peeling har ännu ej vågat mej på botox men känner mej sugen då argrynkan börjar irritera mej mer och mer. Ciao!

    • Minna

      Åsa – jag vet faktiskt inte vad det kostar att bara göra argrynkan, jag gör ju flera ”områden”, men ring Ellipseklinikken så kan de säkert ge dig ett svar direkt i telefon, eller fråga nästa gång du är där! JM produkterna är ju så bra, jag har ju kört lite andra produkter nu ex kuren med Bioline Primaluce, men det blir nog lite JM för mig också igen lite längre fram.
      Kramar Minna

  3. Anna

    jag vill inte kritisera dina val, det är upp till dig att botoxa eller inte. Men såg du Kalla Fakta (eller om det var Uppdrag Granskning?) angående den enorma mängden djurförsök som botox krävde. Visste du det och hur tänker du kring det?

    • Minna

      Anna – Ingen fara. Jag såg en del av programmet, men jag missade början och kom in nånstans efter mitten. Blev lite stressad av programmet och förstod inte allt eftersom jag missade de stora delarna. Men att det är enorma mängder djurförsök känns inte bra alls. Det gör mig kluven och gör att jag har svårt att motivera varför jag ändå vill fortsätta med Botox. Självklart är jag väldigt nöjd med resultatet det ger mig utseendemässigt, men också över att min huvudvärk försvinner och hjälper mig att slappna av. Men att det skulle vara värt massa plågsamma djurförsök gör det väldigt svårt att värdera det. Tråkigt nog hamnar jag i facket av att jag står på båda sidor här, och därmed står med skylten dubbelmoral i handen.
      Hade det bara handlat om mig och ifall jag kunde gjort en väldigt stor skillnad i världen, så hade jag inte gjort det igen. Men det hjälper mig även medicinskt och jag valde att göra det igen. Sen hoppas jag att det kommer bättre sätt framöver för att säkerhetsställa och testa Botox, så att djuren inte ska behöva lida.
      En svår fråga att svara på, hoppas att jag genom mina få meningar iallafall gett dig ett någorlunda svar på din fråga.
      Kram Minna

  4. frida

    Sån himla skillnad och sååå bra! Kan inte du tala om när du började med botox, hur gammal du var? Nyfiken 28-åring.

  5. Tess

    Nu säger jag inte att Kalla Fakta har helt ute och cyklar utan det ligger säkert lite sanning i vad de säger. Det som är skrämmande dock är att alla blint lyssnar på vad de säger. Det har även jag gjort – tills jag såg ett program om ett ämne där jag verkligen HAR kunskap och insåg att de vinklade och vred och plockade saker ur luften för att skapa debatt och drama…. trist!

  6. Amanda

    Jag tycker du är jättefin men jag måste säga att jag tycker att du inte ser naturlig ut, hade varit fint med lite rynkor. Nu ser du liksom lite plastig ut, för man är ju inte sådär slät…

  7. Ewa

    Jag funderar på att lägga botox just i ”argrynkan” och skrattrynkorna.
    det blev ju så himla bra på dej..jag undrar bara om du har haft några biverkningar eller att det känns konstigt när man inte kan röra pannan?
    MVH Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.