botox & hudvård

före & efter – 3 veckor mellan bilderna
före & efter – 3 veckor mellan bilderna

För några veckor sen när jag var i Stockholm var jag hos Stina Auer Ellipseklinikken.
Jag har läst så mycket fint om henne och har sett mycket framemot att få träffa henne. Sagt och gjort, jag bokade tid.
På återbesöket tog vi nya bilder och jag är så himla nöjd med resultatet. Så jag väljer faktiskt att bjuda på mina ”Mugshots”
Jag fotade fotona och även om det inte är de bästa bilderna så syns ändå skillnaden tydligt.
Vad har då hänt? Jag har gjort botox och köpt helt nya hudvårdsprodukter från Jan Marini som jag använt i drygt 3 veckor.
Stina har gjort botoxen på mig och skräddarsytt ihop hudvårdsprodukterna som jag nu använder.

Jag är så himla nöjd. Ser ni skillnaden?

– pannan är slätare
– min ögonbryn har lyfts och fått en finare form
– mina tunga ögonlock som hängde på fransarna är lyfta
– jag ser mycket piggare ut
– linjerna runt ögonen är mycket finare
– inga trötta påsar under ögonen

– min hy har en helt annan lyster och det bara efter att ha använt Jan Marini i drygt 3 veckor!

Stina sa att jag skulle se resultatet från när jag börjde med Jan Marini efter ca 6 veckor, det är 3 veckor dit.
Jag som redan ser resultat, undrar om jag äntligen blir av med mina hatade porer nu?!
Återkommer om det.


40 Replies to “botox & hudvård”

 1. emme

  Jävlar! så äckligt bra resultat!! kan inte fatta att det blir så stor skillnad med bara botox. Helt fantatiskt. Dina fina drag blir ännu finare (tro det eller ej).

 2. Jasmina

  WOW!! så snygg du är, är det bara botox och hudvård? vad är det för slags hudvård som du använder?
  det är så snyggt, kan inte sluta titta på hur fint det blev.
  10 av 10!

 3. catta

  vilket fint resultat! jag trodde aldrig att jag skulle säga det men nu blir faktiskt jag också väldigt sugen på att prova. gör det ont? och tar det lång tid? kan man jobba som vanligt eller blir man sjukskriven?
  /frågvis =)

 4. Åsa

  Men gud så snyggt!! Klar skillnad på bilderna även om jag tycker du ser fantastisk ut ändå!!

  Får jag fråga hur många sprutor hon satte, var och vad kalaset kostade? Är allt bra sugen jag med..! Bor nästan granne med kliniken å Charlotte.. glitzy har ju skrivit så mycket bra om stina på elipse.. Har ju snart inget att skylla på nu när jag dessutom sett ditt finfiina resultat!

  Kramen!

 5. Lotta the spammer

  Men helvete vad jag har missat då? Har du träffat Stina? Åh vad roligt! Jag är så in i bomben sugen på att fixa mig, men Sthlm ligger lite väl långt bort just nu. Snygg är du i vilket fall, men skillnaden är ju STOR! Snyggo. PUSS

 6. Jenny G

  Men du, förklara nu…var är sprutorna satt och vad har krämen ordnat? Detta ser ju klart intressant ut.
  Finns det några bieffekter av Botox?? Påsarna på ögonen är det Botox under ögonbrynen som lyft det?
  Tell me more!!!

 7. Minna

  Jenny G – Stina har gjort några stick i pannan, mellan brynen och vid utsidan av ögonen vid skrattrynkorna. Bieffekter fick jag inga alls, men man kan få huvudvärk de första dagarna, men jag märkte inte av det. Påsarna lyftes genom att ögonbrynet lyftes, och det av att Stina satte sticket på ett speciellt ställe i pannan.
  Helt grymt snyggt gjort!

 8. Minna

  Lotta – japp, jag har varit hos Stina. Vill du göra nåt rekommenderar jag verkligen dig att gå till Stina, wow va duktig hon är!!

 9. Minna

  Sara – de produkter jag har är ett kit som Stina plockat ihop just för vad min hy behöver och det har funkat otroligt bra. Ser jättefina resultat på bara några veckor!

 10. Minna

  Åsa – tack, ja nog är det skillnad alltid. Jag har ingen aning om hur mycket botox Stina använde i mängd. Hon sätter ju det som behövs, inget mer eller mindre. Jag har i panna, mellan brynen i ”argrynkan” och utanför ögonen i skrattrynkorna. Kalaset kostade 5500 kr. Ja det är verkligen otroligt när jag tittar på bilderna, jag kan inte riktigt fatta att det är så stor skillnad när man tittar på det. Okej att jag känner att min hy är alldeles underbar, men det syns ju STOR skillnad. Imponerad är jag.

 11. Minna

  Catta – Det gör inte ont, det är några små snabba stick. Går snabbt och lätt och du kan utan problem gå tillbaka och jobba som vanligt. Du behöver inte sjukskriva dig.
  Fråga på bara 🙂

 12. Minna

  Matilda – i pannan, mellan brynen i argrynkan och utanför ögonen i skrattrynkorna. Huden i övrigt har Jan Marini produkterna tagit hand om. Bort med all matt och trist hy och fram med ny fräsch hy full av lyster.

 13. Minna

  Jasmina – ja det är Botox och hudvårdsprodukter från Jan Marini. Produkterna har Stina satt ihop precis så att de passar min hy. Och hon har gjort ett bra jobb, jag SER stor skillnad redan. Det är för häftigt alltså.

 14. Minna

  Emme – ha ha, ja så kan man också säga 🙂 Ja det är faktiskt lite fantastiskt. Jag är hemskt, hemskt nöjd!

 15. Caroline

  Inte för att vara tjatig, men exakt vilka cremer använder du?
  Använder också Jan Marini och undrar därför vilken creme du har mot stora porer, jag hatar min stora porer! Vissa dagar känns dom som kratrar..
  Ha en skön helg!

 16. Minna

  Caroline – jag har några olika produkter, rengöring och solskydd. Det jag har passar min hy, och eftersom det är medicinsk hudvård tycker jag att du ska fråga den du köper av vad du ska ha. När det är medicinsk hudvård är det jätteviktigt att man har vad som passar ens hy och att det används rätt, annars gör det mer skada än nytta.
  Det är kombinationen av produkterna som är viktig och att det används rätt som sagt. Så hör efter med den du köper dem av varför du inte märker resultat, för det gör jag och det redan efter bara nån vecka.
  Ha en skön helg du också!

 17. Linnea

  Tack!:) Är dock rädd att jag var lite snabb med mailadressen missade några tecken.. 🙁 men nu ska den vara rätt.

 18. marielle

  Tycker du såg finare ut innan.du hade ju redan snygga ögonbryn . Ska själv höja dom men nu vet jag att jag inte ska använda botox.

  Kram

 19. Minna

  Marielle – Det är inte så mycket mina ögonbryn jag inte gillar, utan mest ögonlocken. Men hela ansiktet fick ett superfint lyft så jag blev jättenöjd!

Comments are closed.