vinn!

Lauren Moshi Minna TannerfalkLauren Moshi Minna Tannerfalk

Nu har du chansen att bli vinnaren av denna coola tröja från Lauren Moshi!
Tröjan är tunt stickad och i den mjukaste bomull, med råa kanter och trycket Free Bird.

Lauren Moshi är en designer från Los Angeles som ritar alla sina print själv, och har snabbt blivit superkändisarnas favorit.
Spana in  H Ä R  och se Sarah Jessica Parker, Heidi Klum, Halle Berry, Pink, Kate Hudson, Mila Kunis mfl i sina favoitplagg.

******

Nu kan du bli den lyckliga vinnaren av den coola Lauren Moshi tröjan värd 1595 kr!
Så här gör du för att vara med och tävla. Lämna en kommentar med en beskrivning på frågan:

– Hur skulle du matcha tröjan?

Tävlingen är avslutad och vinnaren är ————-kommentar nr 32 Caroline!!
maila mig (minna @ spanbloggen.se ) din adress så kommer den fina tröjan på posten.
Stort Grattis!!!

 *******


83 Replies to “vinn!”

  1. Frida

    Utan tvekan hade jag matchat det med mina Levis-jeans som är härligt slitna av livet självt. Lite solbränd hud kan få sticka fram på knäna i vår och sommar. Naturlig makeup, på sin höjd lite solpuder och mascara på fransarna. Less is more! Och samma sak gäller håret. Gärna lite otvättat saltstänk som gör outfiten mer bekväm och ledig. På fötterna bär jag helst ett par marinblå converse ELLER mina välanvända svarta läderboots. Me like 🙂 Tack för mig! hoppas på vinst

  2. Madde

    Hej snygging!

    Less is more… precis som på bilden!
    Men ok, 70´tals jeans med vita converse är ju så snyggt och alltid så rätt det känns som måste plagg = mjölk i kylen! Nu tänker jag till och jag vill hitta ngt garderobs fynd som det så snyggt heter då plockar jag fram en beige kort mocka kjol som sitter på höfterna med ett par beiga ankelboots gärna i mocka matchat med en liten mocka väska med fransar samt mina solisar fr MarcJ och ny insmorda ben med ngn bra kräm där man får upp lystern på spirorna.

  3. Sanne

    Oh jag hade använt den tillsammans med ett par snyggt sletna svarta jeansshorts o ankelboots samt en fransväska i mocka….snyggt!

  4. Sabrina

    Fotsid jeanskjol, gärna lite sliten, å sådär mjukt denim som det bara blir när det är på riktigt vintage (VAR finns den kjolen förresten?), gula låga converse och min fina grå Acne Rita skinnjacka. Inga smycken, möjligtvis ngt gult/vitt i linne svept runt halsen å en herrhatt på om vinden tillåter. Shades in annars… Persol! Voila!

  5. Mary

    Jag har matchat den underbara tröjan med jeans, boots och lite lager på lager. Dvs med en tunnt linne, också med lite råa kanter, som sticker fram under, mina jeans från circle of trust med hängslen, grovstickade sockar och svarta ”engineer/mc”-boots från G-star till. Lite grunge möter våren 2012. Kanske en skinnjacka och en stor halsduk till för att hålla de kalla nordanvindarna stången inann det blir sommarvarmt.

  6. Nina

    Skulle matcha den till mina ankelkorta svarta byxor med revärer, min knallgula kavaj och vita converse!

  7. Elin

    Men Heeey! Vilken goodbit!
    Skulle matcha den nu direkt med
    mina råa otvättade favvo-jeans, Dr Martens
    kängor, simple as that! Tröjan gör
    ju det mesta av jobbet 🙂
    //Elin

  8. Anna B

    Jag skulle matcha tröjan med ett par svarta lacktights, grova kängor och en keps. Snyggt, enkelt, bekvämt!

  9. Ann-Charlotte

    Åh, jag kan tänka mig så fin min dotter skulle vara i den superfina tröjan ihop med sina vita spets short och låga cowboysboots. Och kanske skulle jag kunna låna den ibland till mina jeansshorts. Jätte inspirerande blogg som både jag och dottern läser varje dag. Snyggt hår har du också. Kram!

  10. Susannen

    Vilken jättesnygg tröja!

    Jag skulle matcha den med ett par ljusa, mintgröna jeans och ett par beiga boots med lite klack. I öronen hade jag haft ett par fjäderörhängen. I övrigt i smyckesväg hade det blivit några snygga silverringar! Tror att det hade blivit hur snyggt som helst!

  11. Anna Linden Swhan

    Hej!
    Jag skulle helst ha denna tröja med ett par slitna jeans eller Levi’s twisted å ett par grymt snygga vita Nike Air. Riktigt snygg tröja som säkert hade höjt mitt humör från deppig till glad å peppad inför den kommande våren 🙂 vem vet 😉 kramar Anna

  12. lisa

    Plats – Costa Rica

    Tröja dagtid – matchas tillsammans med ett par ljusrosa bikinitrosor, havaianas på fötterna, brunbrända ben, solblekt och yvigt hår efter en dag på stranden.

    Tröja kvällstid – matchas tillsammans med en vippig kjol, kilsandaletter på fötterna, brunbrända ben, solblekt och yvigt hår in på sena natten!

  13. Lisa

    Jag skulle kombinera den här fina tröjan med mina rosa Isabel Marant shorts! Till det bara fötter och min vita chanelväska. Japp det skulle se fint ut.

  14. Emmy

    Hur jag skulle matcha tröja? Det kan bli ett långt svar – men det första jag tänkte när jag såg tröjan var, kärlek vid första ögonkastet. SOMMAR, Jeansshorts, Stor svar hatt, Vita Dr martens skor, pilotbågar en snygg väska och…PEACE AND LOVE festivalen!
    Allt detta och min sommar blir fulländad. Nuförtiden ändras modet så snabbt att Vogue och andra modetidningar borde tryckas som dagstidningar, men denna tröja kommer jag kunna bära året om!

  15. DANIELA

    Jag skulle ha matchat tröjan med ett par snygga färgglada jeans, gärna ett par SMARAGDGRÖNA eller i LILA pastell. Till det hade jag haft en svart skinnjacka och armband i alla möjliga kulörer!

  16. Ellendellen

    Nu när det fortfarande är vinter så skulle jag skulle bära den med min favorit kjol, en svart tajt omlottkjol med rundade hörn, svarta strumpbyxor och min bruna slitna herrskoinspirerande kängor. Utsläppt hår och e ”nude” makeup.

  17. sandra

    Jag hade matchat den med ett par slitna tighta något högre jeans och ankel klackar.. tänker mig de lila/röda leo mönstrade från Isabel marant (Isabel Marant CLEANE LEOPARD ANKLE) och SJÄLVKLART svartskinnjacka. Lätt makeup men utsläppt lite ”ostylat” hår 🙂

    Så hade jag matchat den=)

  18. Linda

    HOLY MOLY, vilken snygg tröja! Precis min stil!

    Skulle matcha tröjan med bästa sällskapet -Paula darling samt absolut
    bästa platsen ever -NY!
    Med ett par Acne jeans på benen samt swedish hasbeens (måste ju representatera Sverige!) på fötterna så kan det ju inte bli fel!

    Tack för en kanon blogg!

    Massa love

  19. Emma

    Skulle låta den vara i foccus & därför lätt & ledigt dra den över en vit nätt sommarklänning. . .

  20. Susanne

    Hej Minna!

    Åh vilken fin tröja. Denna skulle jag absolut ha med min korta skinnkjol. Tajt fin modell i svart och mina höga svarta spetsiga pumps. Utsläppt rufsigt hår som du har på bilden (ALLTID VACKER) och massa härliga armband. ROCK CHIC!!!!!! Hoppas du gillar det!
    Stor Kram 🙂

  21. Lisette

    Supersnygg tröja! Helt i min smak! Jag ser framför mig en matchning som får följa med mig en härlig sommardag! På stranden får den matcha en snygg bikini och bara ben, perfekt att känna sig snygg i när solen bränner på axlarna. På after beachen får den matcha ett par snygga jeansshorts och Ray Bans! Jag behåller den på även till kvällen men svidar om till ett par schyssta jeans och high heels!

  22. frida

    Snyggt! 🙂 Jag skulle matcha den med mina slitna ljusare älsklingsjeans, i loose fit modell och ett par converse som tar upp någon av färgerna i tröjan. Vill haaa! 🙂

  23. Helena

    Matchas bäst med min nyfunna känsla! Känner mig just fri som fågeln efter en lång relation som avslutats och är på g med att piffa till mig lite extra 😀

  24. Lollo

    Jag skulle matchat med mina ljusa boyfriend jeans och ett par dr. Martens kängor. Håret hade jag haft i en hästsvans. Sparsamt med smink, bas, lite suddad kajal vid ögonen, mascara och kanske något väldigt diskret gloss på läpparna.

  25. Stina

    Jag skulle matcha tröjan med ett par circle of trust jeans-zoe.
    Mina leomönstrade heels (men hade säkerligen gått barfota om temp tillät), en snygg klocka, ringar i öronen. Och ett löjligt stort leende på läpparna!
    (har en ”thing” för fåglar)

  26. Sara

    Härlig tröja! Jag skulle matcha den med slitna ljusa jeans och flip flop! Gärna en stor tygväska till och en snygg hatt!

  27. Lina

    Hej!
    Vilken tur att jag hann vara med och tävla om denna skönhet!
    Skulle fortsätta i samma anda, skönt, snyggt och ledig. Ett par sköna boyfriendjeans, lite upprullade nedtill och sedan ett par härliga knulpsandaler i rött!

  28. Cecilia V

    jag skulle matcha tröjan med brunbränd hud och ett par bekväma shorts – det enda sällskap som den kräver!

Comments are closed.