vinn!

Lauren Moshi Minna TannerfalkLauren Moshi Minna Tannerfalk

Nu har du chansen att bli vinnaren av denna coola tröja från Lauren Moshi!
Tröjan är tunt stickad och i den mjukaste bomull, med råa kanter och trycket Free Bird.

Lauren Moshi är en designer från Los Angeles som ritar alla sina print själv, och har snabbt blivit superkändisarnas favorit.
Spana in  H Ä R  och se Sarah Jessica Parker, Heidi Klum, Halle Berry, Pink, Kate Hudson, Mila Kunis mfl i sina favoitplagg.

******

Nu kan du bli den lyckliga vinnaren av den coola Lauren Moshi tröjan värd 1595 kr!
Så här gör du för att vara med och tävla. Lämna en kommentar med en beskrivning på frågan:

– Hur skulle du matcha tröjan?

Tävlingen är avslutad och vinnaren är ————-kommentar nr 32 Caroline!!
maila mig (minna @ spanbloggen.se ) din adress så kommer den fina tröjan på posten.
Stort Grattis!!!

 *******


83 Replies to “vinn!”

  1. Linda

    Åh, detta är lätt den snyggaste tröjan jag sett på länge! Riktigt ha-begär-ig.

    Jag skulle matcha den med ett par ljusa slitna jeansshorts och ett par bruna boots i sommar.
    Så snyggt!

    Kram Linda

  2. TESS - ISTLA.STIL

    Jag skulle nog bära den till utsvängda tighta jeans med höga klackar och en snygg clutch till det. Uppsatt hår i hästsvans och skarpa ögonfransar. Enkelt och passar både till vardags som till fest.

  3. Camilla

    Åh vilken dröm tröja!!!

    Idag skulle jag ha på mig en polo under matchat med slitna och utsvängda jeans.
    Men till sommaren(våren) skulle jag bara ha en vit fin bh under och matcha med alla mina favorit plagg: över den vita spetsklänningen, till de slitna jeansshortsen med bikinin under och boots eller helst barfota och en fjäder i örat eller håret. Som en hippie! Med utsläppt fladdrande hår i mittbena, lockigt och rufsigt av saltvatten…
    Vilken härlig dröm! Nu längtar jag ännu mer efter sommaren och värmen!

  4. Annelie

    Den här coola tröjan hade jag deffinitivt burit till ett par mörkblå jeans och snygga klackar. för att fokus ska ligga på denna coola, snygga och annorlunda tröja! =)

  5. Emma Persson

    Jag skulle matcha tröjan med min sambos jeans som jag snällt lånar och viker upp, på fötterna sätter jag mina hallonröda klackar från zara och målar naglarna i samma härliga nyans. Till detta har jag som vanligt mina bruna brillor och min älskade förlovningsring.
    / Emma

  6. Sandra

    Jag skulle gärna matcha denna härligt snygga tröja med ett par boyfriend jeans för en skönt avslappnat känsla. Till fest skulle jag toppa med ett par nätta svarta mockasandaler med klack och till vardags ett par boots a la Isabel Marant. Gärna ett busigt & lockigt hår till detta för den härliga bohem-look känslan.

  7. Idaho

    Till en början med en gigantisk mage, och sen skulle den få lyfta min framtida softa stil tills jag kommer i mina jeans igen. Och efter det med boots och shorts såklart;)
    Pussssssss

  8. camilla

    Jag ser mig själv sitta med fötterna i vattenkanten på en sandstrand med en orange bikini och på huvudet sitter en stranhatt. Ovanpå min färgglada bikini har jag den här underbara tröjan som svalkar skönt mot huden en varm julidag.

  9. cassandra

    Jag hade matchat tröjan med ett par ljusa baggyjeans och några vita snygga tygskor. Ett par stora silvriga örhängen till det och kanske någon sjal!

  10. Åsa

    Hur fin va inte den då?! Jag hade matchat med ett par slitna shorts eller jeans och till de favorit convercen:) kram

  11. Kim

    God damn it vilken snygg tröja!!!!

    Jag får starkt ha begär:-)

    Vill matcha den med mina slitna ljusblåa jeansshorts i boyfriend modell o brunbrända bara ben till det o toppa med mina svarta Isabel Marant Dicker boots lookisar till det:-)Snyggt enkelt o bekvämt!!

    Kram Kim

  12. Jenny

    Till hösten/vintern skulle jag matcha tröjan med ett par utsvängda jeans a’la hippie style eller ett par schyssta, tajta skinnbrallor. Till våren/sommaren matcha tröjan med ett par slitna jeansshorts och ett par boots i beige. Till detta en massa ringar i alla dess former, en guldklocka och färgglada naglar i någon härlig pastellfärg. Sååå snyggt!! Hoppas jag vinner 🙂

  13. Mirja Leppänen

    OH MY GOD!!!! Vilket hallelujah moment, tröjan är grymt snygg!
    Vilken rolig tävling:)))))

    Ooo bilden på dig också, gud så snygg, behövs inte mycket mer till en sådan fantastisk tröja..
    Men jag skulle matcha den med ett par snygga slitna jeans, tex Isabella destroy jeans från Gina Tricot och ett par skyhöga klackar, i svart eller varför inte ett par i färg nu när det snart är vår och sommar:) Jeans: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_141213
    Pumps: REBECCA STELLA FOR NELLY / MIKA SHOE, http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/rebecca-stella-for-nelly-1407/mika-shoe-220001-14/
    Pumps i färg: NELLY WHITE LABEL / LOKI,
    http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/nelly-white-label-100306/loki-205932-76/

    Oohh!! hoppas, hoppas jag vinner! jag håller tummarna till söndag:)

    //Mirja

  14. zandra zettergren

    Men hej där. Den tröjan måste bli min! Jag skulle matcha den med underbara MIG.. jag är ju en free bird så den skulle falla så naturligt. sen vore det trevligt med ett par jeans rätt och slätt.. utställda att föredra. skulle jag klä upp den vore det nog passande med ett par svarta chinos.. högklackat i tan/camel. massa armringar i lila orange och ja jösses.. ja kan hålla på i evighet 🙂

  15. Sabina

    Åh älskar lauren moshi och jag älskar det hippiechicka LA-modet därför hade jag kombinerat denna supersnygga tröja med en lång lite halvtransperant kjol i någon härlig färg. Till det hade jag valt ett par stora hängande örhängen med turkoser, buddha to buddha armband och några lite enklare tunnare armband. Som väska hade jag gärna valt en bag från Wayuu Taya Foundation. Till detta converse, gärna de med nitar på och utsläppt hår med mittbena. Ja men välkommen våren 2012!

  16. Emelie

    Vilken fin tröja! Jag skulle matcha den med ett par avklippta slitna jeansshorts, platta mockasandaler med fransar, ett par armband med färgglada pärlor, ett i silver, ett par stora svarta solglasögon och ett par hängande örhängen.

  17. Veronica

    Åhh vilken superfin tröja, skulle bli stolt ägare om jag hade turen att vinna den!

    Jag skulle matcha den med mina utslitna jeansshorts som jag ÄNTLIGEN kommer i igen och till de ett bar grövre boots.

    Håller min tumme hårt! 🙂

    Kram, Veronica

  18. Karianne

    Hei Minna,

    Så kul konkurranse, og hvilken fin trøye! Jeg ville ha matchet den med mine blåe jeans og hvite converse. Alternativ sorte skinnbukser og kule pumps:)
    Krysser fingrene for vinnerlykke!
    Takk for en fantastisk blogg!

  19. anna

    Åh, vilken fin! Jag ser vår/sommar framför mig och skulle matcha den med ganska kort, sliten, mörk jeanskjol och mellanbruna cowboyboots. Utsläppt hår och glada miner!

  20. A.L

    …ååååååhhhhhh…….!!!!

    Ihop med mina gamla slappa håliga jeans 😉 eller ett par MIH jeans som jag försöker spara till :))

    hoppas hoppas!

    Hur matchar du?

  21. Olivia

    Med slitna och nötta ljusblå avklippta jeans shorts och ett par blå Hunter stövlar med en härlig festival i bakgrunden.

  22. Johanna

    Helt klart med ett par snygga jeans, gärna så där härligt vida som ger en skön, chic och avslappnad look som kommer stort i vår. Till det hade jag hoppat i mina favorit mocca boots sen stuckit ner på stan!

  23. Lotta

    Med en klarblå långkjol och vita converse…..den perfekta sommarkänslan skulle infinna sig direkt. En annorlunda tröja. Gillar den mycket.

  24. Lina

    Jag skulle matcha den med ett par svarta höga stuprör och ett par klackar till och ett par stora örhängen.

  25. Mimmi

    Hej

    Otroligt snygg tröja som skulle passa perfekt till mina korta slitna jeansshort och svarta mc-boots i sommar.

    Ha det så bra! =)

  26. Micke

    Inte kan jag ha på mig en sån där *s* Men till tjejen hade kunnat ha den ju.. Gud, vet inte ens om jag får vara med och tävla? Men jag chansar. Jag vet inte alls vad hon hade matchat men antagligen jeans och något svart kanske, hahaha.

  27. Caroline

    Denna fina tröja hade varit perfekt till våren 2012!!! Jag hade matchat den med ett par riktigt slitna ljusajeans shorts, ett par vita converse, bara bruna ben o ett par härligt färgglada fjädrar i öronen… Me like!

  28. Emilie

    Åhh vilket fint pris, urtjusig tröja verkligen! Jag skulle ha ett par slimmade mintgröna eller superslitna ljusa jeans, gärna med dragkedja nere vid vristen. På mina lätt brunbrända fötter (in my dreams :)) skulle jag ha svarta, spetsiga pumps med silvrig tåhätta. Naglarna skulle vara härligt silvriga och håret rufsigt från natten, munnen blek och ögonen lite lätt sotiga. Kan riktigt känna hur tjusig jag skulle känna mig!

    Många kramar

  29. Annika

    Hej Minna, tack för en underbar blogg att titta in på, som gett mig massa inspiration under de senaste åren.

    Jag hade matchat den här tröjan på vintern med ett par loose fit a la boyfriend jeans med surflockligt hår och ett par vita converse. (så snart våren är på intåg) På sommaren med ett par korta ljusa jeansshorts, solbrända ben, vita converse och små tunna armband på ena armen.

    Annika

  30. Em

    Med slitna jeans och loafers i vår och när det blir varmare blir det med ett par snygga shorts och converse!

  31. Malin

    Älskar tröjan, o älskar bilden där du bär tröjan!

    Så, OM tröjan hamnade i min garderob skulle jag;
    – matcha den med ett par ljust slitna jeans, smala i ankellängd. tunt flätat cognacfärgat skärp i hällorna. På fötterna bär jag sköna och snygga ankelboots i kamelfärgad mocka. Hög knut på hjässan, mina favorit guldsländor i öronen.
    Åh, vill redan byta om : )

    Tack för en grym blogg Minna, älskar stunden när jag får klicka in mej hos dej!
    Ha det gott! /Malin

  32. Jeanette Mathiasson

    Hejsan!

    Vilken snygg bild!

    Jag skulle matchat tröjan med ett par sådana där supersnygga boots som du har här:
    http://minnaelisa.se/2011/10/04/handmade/
    På benen hade jag valt att sätta på mig ett par beiga Jofama by Kenza shorts: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/byxor-shorts/jofama-592/kenza-shorts-592024-12/

    I övrigt hade jag fixat stora blonda lockar, målat naglarna knallblå och haft så mycket smink som möjligt för att det ska se ut som jag har så lite smink som möjligt:)

  33. Sandra

    Oh la la du matchade den själv riktigt bra tycker jag.

    Nä men jag skulle nog matcha dom till ett perfekt slitna ljusa shorts och ett par isabel marant boots ( du vet de där ljusa med orange foder, låga )

    En frans väska som hänger snyggt och långt ner på låret.

    Enkelt men sommrigt och snyggt !

  34. Emma

    Keep it simple, är mitt favoritmotto, så helt enkelt med slitna ljusblå jeansshort & vita converse.

    Naturligtvis ett par pilotbrillor i senilsnöre också 🙂

    //Emma.

  35. Sara

    Galet snygg tröja, perfekt till våren. Jag hade matchat den med ett par slitna stuprörsjeans, eller ett par ljusa utsvängda jeans med ett par galet höga louboutin pumps, enkelt, fräscht och otroligt snyggt.

  36. Jenny

    Wow! Cool hippie tröja! Tänk en grym festival i sommar, slitna jeansshorts, gyllenbrun hy, indianinspirerande boots och utsläppt hår!!!

    Tack för en inspirerande blogg!
    Kram.

  37. Camilla

    Jösses vad fin!Jag skulle matcha med mina härliga jeans med boyfriendfit lite skönt uppvikta och mina flip-flops.Till detta behövs en stor tygkasse i urblekta färger så är man redo för lite semester.Och såklart pilotbrillor!

  38. carro

    Verkligen as cool tröja! Jag skulle matcha den med avklippta levis jeans shorts ett par svarta boots och utsläppt lockigt hår. Vid lite kallare väder byter jag ut shortsen mot ett par tighta skinnbyxor 😉 Kramar

  39. Anna

    Jag skulle matcha tröjan med jeansshorts i alla de färger och höga svarta/bruna boots i fiorentini+baker- style, och så en axelremsväska med fransar till det och kanske en stor hatt.

    Tack Minna för en bra blogg. /Anna

  40. Majken

    Kontorskvinna som jag är skulle jag matcha den med svart kavaj, jeans och mina bruna halvhöga primes!
    Inte för slappt klädd men garanterat coolt klädd!

  41. Johanna

    Åh jävlar i havet vilken underbart valet tröja!!! Den skulle jag matcha med ett par sjuhelvetes bruna ben, slitna jeansshorts, bohemsmycken, lädersandaler och snygg strandlooks inspirerande frilla. Skulle kunna ge både högra handen och högra benet för att vinna denna. Hoppas, hoppas, HOPPAS!!!!!

  42. Danielle

    Oh lord!
    Jag skulle dra på mig ett par ljusa slitna jeans,ett par guldiga converse, orange halsduk och till sist ett par pilotbrillor! SMACK!

Comments are closed.