festklädd

kotyr.se malina festklänning Minna Tannerfalkunderbara långklänningar från Malina
greta kotyr.se Minna Tannerfalkoch de fina sidenklänningarna från Greta

Jag letar sommar och bröllopsfestklänningar till de fina festerna som väntar framöver. De ska ha färg, fin kvalité och framförallt
inte bara kunna bäras en gång, utan flera gånger till olika stilar. Annars blir de ju bara hängande i garderoben med stämpeln ”festklänning”.
Och man springer ju inte på fest varje dag, utan man vill ju kunna använda klänningarna lite oftare och gärna till vardags också.
Så jag har kikat runt på flera sajter och hittat väldigt fina klänningar. En klänning har jag dock bara sett på en bild och vet inte varifrån
den kommer, men jag har en kille som just nu undersöker saken till mig, så jag borde få veta hur jag ska få fatt i den inom kort.

Men dessa fina festklänningarna ovan från kotyr.se är helt underbara! Den gröna sidenklänningen från Greta är så fin i modellen
med sina enkla detaljer som trekvartsärm, siden skärpet och v-ringningen. Lyxig kvalité, väldigt användbar och lätt att styla.
Den leopardmönstrade sidenklänningen från Greta är i samma modell och jag bara älskar printet, är ju så svag för leopardmönstrat.

De två hellånga drömklänningarna kommer från Malina. Kanske lite svårare till vardags, men absolut att de funkar till en middag på
stan en sommarkväll, stylat med en tuff skinnjacka och sandaler till. Till fest är de ju ingen tvekan!
Helt magiska med sina tunna lager i siden, fina modeller och med ett fantastisk fall i klänningen.

Jag har två favoriter av de fyra klänningarna – vilken tycker du att jag ska satsa på?


28 Replies to “festklädd”

  1. Sara

    Den gröna Greta klänningen är ju helt underbar i färgen!
    Du skulle vara så snygg i den, och så med ett par härliga klackar och utsläppt hår – supersnyggt!

    kram!

  2. Veronica

    långklänningarna från Malina är ju som du säger magiska! Den högra i orange står det ju bara MINNA på, du skulle rocka den. Finast på festen!

  3. Yvonne

    Det ska bli så roligt att se vilka klänningar det blir till slut, älskar att se bilder på dig. Du är alltid så fin!

    När är det första bröllopet för dig i år? Mitt första är till påsk och jag har vetat vad jag ska ha på mig sen i oktober, haha

    • Minna

      Yvonne – men tack snälla rara du! Första bröllopet är om 8 veckor, och det ska bli så roligt!
      Åh heja, det gäller att vara ute i god tid, man sparar så mycket tid när det närmar sig 🙂 inbillar jag mig iallafall, haha

  4. Karro

    Hur många bröllop ska du på? slå till på bägge, en av varje alltså, av dina favoriter. Jag röstar för den gröna och den orangea.

  5. jennie

    Jag älskar den gröna Greta-klänningen, den är så härlig i färgen! Den funkar ju dessutom året runt, med ett par strumpbyxor och boots till. Du skulle passa jättefint i den!

  6. Linda H

    Långklänningarna!!! Urfina bägge två 🙂
    Sen älskar jag grönt (som jag vet att du också gör)så den klänningen kan ju aldrig vara ett dåligt val.

    Jag är jättenyfiken på vad du ska berätta om som du håller på och planerar nu, skynda skynda 😉

    • Minna

      Linda H – Snart berättar jag, det är så roligt när planer tar andra svängar. Och klänningarna… jag bestämde mig så nu har jag beställt iallafall en av dem. Yihooo!

  7. Mirja Leppänen

    Dem två högra klänningarna helt klart om du frågar mig.
    tycker att klänningen i leo är given till dig då du flera gånger har nämnt att du älskar djurprint. Vill man liva upp den kan man hellre ha ett par färgglada klackar eller någon annan snygg färgstark accessoar, medans den gröna kan man lätt tröttna på efter en kort tid med tanke på modet det senaste året med färg.
    Däremot tycker jag verkligen att långklänningen skulle vara riktigt snygg till ett bröllop. Tröttnar man på längden kan man lätt förvandla den själv att ändra på längden så den blir lite mer lättburen till vardags, åh vips så har man en klänning som ingen annan har.

    Ska bli spännande att se vilken/vilka du väljer..:)

    • Minna

      Mirja – Du har så rätt! Och jag har faktiskt precis för en stund sen bestämt mig för den ena, så den är beställd nu!! wiihooo 🙂

  8. Lotta Forsman

    Av den övre raden så är den i Orange en självklar vinnare.
    En riktig ”Minna”-klänning.
    Gretaklänningarna går det ju inte att välja mellan, du skulle passa så bra i bägge…. Ja, det får bli 3st helt enkelt, ha ha.

    (Älskar att modellen som visar Gretaklänningarna har lite vadmuskler!! Så snygga spiror..)

  9. Veronica

    Vilka drömklänningar Minna! Favoriten är den högra från Malina men den gröna Greta klänningen är ju tokfin den med – svårt svårt! 🙂
    Tror du blir lika vacker i vilken du än väljer Minna! Så fina på sitt sätt alla fyra.

    Kram, Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.