footner

footner Minna Tannerfalkhåller vad den lovar

Fötterna är tyvärr en av de saker på kroppen som lätt ”glöms” bort. Visst jag filar fötterna och målar naglarna, men om jag jämför vad jag
utsätter mina fötter för, och hur mycket jag tar hand om dem, ja då får jag villligt erkänna att jag ligger hårt back på den fronten.

Jag provade Baby Foot för nåt år sen och det var väl helt okej, men det gav inte mig det ”drömresultat” jag egentligen önskade mig.
Så när jag såg Footner så blev jag såklart skeptiskt och tänkte -jaja, here we go again. Det visade sig att jag hade fel.

Jag drog på mig Footner sockorna efter ett fotbad för 2 veckor sen, hade på dem 1 timme och sköljde sen av fötterna. Sen gjorde jag
inget mer, utan har bara avvaktat och sett hur mina fötter bytt skepnad dag för dag. Hur sakta men säkert faktiskt de torra partierna släppt.
De har fjällat av sig ordentligt, så till den milda grad att jag till och med sovit med strumpor på vissa nätter, för att inte smula ner sängen.
Förhårdnader, torr hy och till och med vinters hemska hälsprickor har försvunnit och nu är mina fötter fina mjuka och alldeles släta.

Jag är så imponerad. Det här trodde jag faktiskt inte, att jag skulle få så fint resultat. Jag var så skeptisk att jag inte ens brydde mig om
att ta före och efter bilder, för att jag var så ”säker” på att det inte skulle fungera. Men som sagt, det visade sig att jag hade fel.

Kan verkligen rekommendera dig som vill få fina fötter inför sommaren att köra en omgång Footner, 10-14 dagar senare ser du resulatet.

Footner säljs på Apoteket och du hittar dem  H Ä R


16 Replies to “footner”

  1. Malin

    Det verkar vara helt otroligt! Det ska jag genast testa! Men, om jag förstått detta rätt så räcker det med ett par strumpor som skall vara på fötterna i 60 min en dag och sedan avvakta resultat? /Mvh, Malin

    • Minna

      Malin – Ja jag blev så förvånad! Japp, precis så. Gör gärna ett ordentligt fotbad före så får du ännu bättre effekt!
      Kramar Minna

  2. Lisa

    Det låter ju hur bra som helst. Har precis testat baby foot och resultatet var som du ok, men inte mer. Nu blev jag sugen på att prova dessa istället!

  3. A-C

    Jag gjorde min fötter med Footner för 3 dagar sedan. Väntar med spänning på resultatet. Nu ser dom bara torra och lite äckliga ut…

    • Minna

      A-C – haha i know… i´ve been there. Gjorde du fotbad före också? Det gjorde jag och sen gick det jättefort till det började peela av..
      hoppas du får minst lika bra resultat som jag fick, då kommer du bli supernöjd 🙂

  4. Petra

    Hej Minna! Jag blev väldigt intresserad av Footner men såg att paketet innehöll endast ett par sockor och priset var ganska saftigt. Råkar du veta om man kan använda sockorna flera gånger?

    • Minna

      Petra – Det räcker absolut med bara ett par sockor och 1 timme. I know, det låter för bra för att vara sant, men det är sååå bra!
      Prova, du kommer inte ångra dig.

  5. Lina - Nordbanegatan

    Jag nappade på ditt tips och provade footner, har tidigare tänkt köpa babyfeet men aldrig kommit till skott. tur jag väntade, så i fredags var plastsockarna på och idag börjar det fjälla, men vilket mirakel måste jag säga. Tack för tipset!! ps. är de ok att låna din bild till min blogg? om inte så säg till.Tack mvh Lina

    • Minna

      Lina – Det går så bra så, länka tillbaka till mig bara. Det är det inte alla som gör när de tar bilder och då får de onödigt arga mail av mig, för man kan ju inte bara ta. Hoppas dina fötter blivit superfina nu, mina är det grym skillnad på 🙂
      Kramar Minna

  6. Fille

    Testade footner för 5 dagar sen. nu sitter jag här och har inte ens märkt att fötterna börjat flaga eller ser torra ut. lika hårda å äckliga som förut. tänkte vänta tiden ut men om det inte blir bättre är detta absolut inget jag rekommenderar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.