blown away

ghd fön Minna Tannerfalk spanbloggen.selyxig privatjet
ghd hårfön Minna Tannerfalk spanbloggen.senyfunnen bästis

Jag har aldrig fönat mitt hår speciellt ofta, eller rättare sagt så har jag gjort det väldigt, väldigt sällan. Och när jag fönat håret har det varit av
den enda anledningen att jag velat få håret torrt. Så att jag sen kunnat styla det som jag vill ha det. Man kan säga att jag nu gjort en kovändning.

Det började nog faktiskt med att jag upptäckte hur bra produkterna från Blow Pro verkligen var, när jag fick prova dem själv.
Hur det enkelt det går att föna håret och få till en fantastisk stadga, lyster och form, när man har bra och framförallt rätt produkter.
När jag nu också skrotat min gamla fön (som jag köpte hos frisören, men för ca 7-8 år sen, tekniken har ju utvecklats en del sen dess…)
och nu istället blåser håret med denna jetsetter från GHD, så märker jag avsevärd skillnad på fön och fön. Och på resultatet.

Fönen från GHD har även det mäktigaste ljudet jag hört på en fön nånsin, ett dovt ljud som låter som motorerna på en lyxig privatjet.
Man får med två olika munstycken till fönen, där det ena är smalare tunnare för ett mer riktat blås, så att man kan punktmarkera enkelt.
Bra för volym i hårbotten och för att få till fina vågor på längderna.

Med hjälp av bra produkter så nådde jag en ny nivå när det kommer till föning, nu minns jag inte ens när jag använde min locktång senast.
Ganska kul att jag blivit så omvänd, som ett litet bevis på att man visst kan lära en gammal hund att sitta.

.


One Reply to “blown away”

  1. Lollo

    Vad roligt! Jag tycker det skulle vara intressant om du skrev ett inlägg om tips på hur man kan föna håret. Mer än att just föna det torrt då : )

    Tack för en fin blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.