harmony

spanbloggen.se Minna Tannerfalk Halmstad spanbloggen.se Minna Tannerfalk Halmstad spanbloggen.se Minna Tannerfalk Halmstad spanbloggen.se Minna Tannerfalk Halmstad spanbloggen.se Minna Tannerfalk Halmstad spanbloggen.se Minna Tannerfalk Halmstad dear wind – i have missed you

Under mina första månader på andra sidan Sverige, sa jag flera gånger att det var så konstigt att det aldrig blåste.
Och jag tyckte att det var så himla skönt till en början, men sen började jag känna mig instängd på nåt vis.

Jag gillar verkligen vinden, och speciellt vinden tillsammans med havet. De är så fria och vackra.
Där sätter jag mig och låter tårarna rinna, samlar kraft, renar själen och känner livsglädjen.

.

Here I find peace & strength.
This is were my home is.

.


12 Replies to “harmony”

  1. Martina

    Så otroligt vackra foton, och du är så jättevacker! Jag blir känslomässigt rörd av fotona och fäller en tår i smyg, men jag kan inte sätta finger på vad som tilltalar mig. Fotona tillsammans med texten, gör att jag vill köra ut till ödestrand, känna vinden och solen mot ansiktet, samtidigt som vinden rensar mina tankar och min själ.

    • Minna

      Martina – Din kommentar berör mig, och jag blir så varm av att jag kan förmedla känslan jag känner. Njut av livet fina Martina!
      stor kram Minna

  2. Ulrika

    Jamen visst är det så! Cyklade genom Malmö precis, längs havet på väg hem – och som alltid låg vinden på rejält och jag förbannade som vanligt detta västkustväder. Men visst är det underbart! Stockholm i alla sin ära, denna underbara stad – men det slår aldrig denna sida! Frihet, öppet hav och ja, precis som du skriver, det är som att själen får rum att svindla runt här fritt i takt med vind och stormar!

  3. Åsa

    Oerhört fina foton! Du är ju ett proffs på bilder, texter osv. Får mig alltid en tankeställare på livet, att leva och uppskatta det man har. Du är en person som man bara skulle vilja sitta och prata med en hel dag:) Hoppas tårarna bara var lyckotårar. Kramar från norr

  4. Ballo

    Varje gång du reser tillbaka till Halmstad så skriver du att du saknar livet i dina hemtrakter. Det är åtminstone min tolkning av det du skriver. Detta har pågått ända sedan du flyttade. Jag drar slutsatsen att du har väldigt stark hemlängtan. Är det inte dags att flytta tillbaka? Eller har jag fel?

  5. eva johansson

    hej vad fin blus/tunika du har på dig på fotot var kommer den i från ? märke?

    Tacksam för svar även om ej ny för i år.

    Mvh
    Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.