home

Sinne Halmstad Minna Tannerfalknya fällen

Som ni vet så har jag börjat stuva om och leta nya detaljer hem till oss, och vissa saker har gått spikrakt, andra onödiga omvägar.
Till exempel så beställde jag kuddar från en butik i Stockholm för att det ”skulle ju inte gå att hitta några” i Halmstad. Så jäkla dumt tänkt.
Stockholmskuddarna kom, och de var helt fel. Beskrivningen av kuddens färger stämde ex inte alls, de var inte svarta/vita, utan cremebeige/brun.
Nej tack. De fick åka tillbaka bums, och sen fick jag återigen lära mig att det gäller bara att öppna gluggarna lite här hemma i stan.

Jag var på Beauty Bar en dag, och när jag gick därifrån gick jag in på Sinne (butiken ligger precis under Beauty Bar) och vad fanns där? om
inte precis det jag var ute efter. Snygga kuddar i svart och vitt från en dansk designer som jag tokgillar. Nu kommer dock det allra bästaste:
Jag sa att jag sökte efter en gul kudde och undrade om de inte hade någon -Nä, men vi gör en till dig. Kom och se här borta om du gillar något tyg.
Om jag gillade något tyg de hade? De hade en hel vägg med tyger!

Nu en vecka senare är min kudde klar och väntar på mig – den ska jag hämta idag. Så snart ska jag regna hemma-hos-bilder över er!

.


3 Replies to “home”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.