make up studio

Beauty Bar sminkning Ida Hallbergi lördags hade vi bokat tid
Beauty Bar sminkning Ida Hallbergför en make up
Beauty Bar sminkning Ida Hallberghos Ida
Beauty Bar sminkning Ida Hallbergflaskan är en riktig hjälte – spraya över make upen och sen sitter den. Perfekt ex. vid sena partynätter och långa dagar som bröllop
Beauty Bar sminkning Ida Hallbergspraya över make upen – klart!
Beauty Bar sminkning Ida Hallbergsen var det min tur – och det här händer inte ofta, att jag är den som blir sminkad, men det ska jag unna mig oftare – så skönt!
Beauty Bar sminkning Ida Hallberg jag önskade en svart sotning
Beauty Bar sminkning Ida Hallbergman får många tips på en privat make up
Beauty Bar sminkning Ida Hallbergwork in progress
Minna Tannerfalksudda, sudda, sudda – då får du en snygg sotning

Det visade sig vara en smart drag att även jag bokat in en sminkning hos Ida inför lördagen. Hade mycket att fixa under dagen och inte mycket tid eller
ork över för att göra mig själv i ordning inför kvällen. Det är alldeles för sällan jag sitter i sminkstolen själv, undrar lite varför – det är ju så smidigt!
Och så får man så bra tips, jag kan vara väldigt kreativ när det gäller andra, men med mig själv blir det lätt att jag fastnar i samma mönster.

Vi gjorde iallafall två flugor på smällen och bokade in oss så att vi tillsammans blev fixade, och sen kunde gå vidare till middagen på Boom.

.

Mer info om sminkningen och priser hittar du  H Ä R

.


3 Replies to “make up studio”

  1. emilie

    Hej! Ett tag sedan skrev du att du skulle göra genomgång av sotning och om det var något annat vi var sugna på. Jag skulle vilja få tips på vardagsmake med få moment, tips på hur man kan göra ett par olika frisyrer och hur man får dessa att HÅLLA.

    Annan fundering som jag haft ett tag är vad jobbar du med nu egentligen. Vet ju makeupartist och att du verkar köra lite stylist samt fotograf. Men ofta är du på olika hudmärkespresentationer (men du är väl inte hudterapeut?). Sen nyfiken fråga som kanske är privat, varför flytta du till Stockholm? och nu när du flyttat tillbaka till Halmstad bor du i ert hus Eller sålde ni det? (Har en vag minnesbild av det?)

  2. rita

    Hej vad fin du ser ut vore kul o se dina frisyrer genom åren kan du inte lägga upp lite bilder på hur du haft ditt fina hår.

    Kram
    Rita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.