lyda order

Minna Tannerfalk Halmstad Tylösandi mitt hjärta
Minna Tannerfalk Halmstad Tylösandvinden, vattnet och vågorna

Min rygg gör fortfarande väldigt ont och jag är inte så snabb i rörelserna. Promenader, is, promenader, is, promeander, is är mitt schema just nu.
Svårt att få det att funka med allt jag har på mitt riktiga schema denna veckan, slits mellan att göra som jag blivit tillsagd och jag-ska-bara…

Häromdagen lät jag den kalla starka vinden kyla mina kinder, göra mina ben kalla och mina fingrar svåra att böja – men så skönt det var.
Önskar att vinden tagit med sig mitt ryggonda också, men jag får göra ett nytt försök idag.

 .


5 Replies to “lyda order”

  1. eva johansson

    Hej jag har ofta ont i ryggen och har fått tilsakt att ej bli kall o ej bli varm om vart annat…röra på sig ok men ta på dig varm o bind en ylle sjal runt ryggen när du går ut..samt på kvällen ha en värmedyna på innan du lägger dig så sängen ej är iskall.

    smörj med tigerbalsm.o låt det verka.

    Mvh
    Eva

  2. Hanna

    Tråkigt med din rygg Minna, du vet vart jag finns om pepptalk, kaffe,te eller bara tjabba av sig lite behövs! Kramar /Hanna

  3. Caroline

    Jag har också dragits med ryggkott hela veckan, är så trött på det nu så jag vill bara lipa! Dessutom har jag tajmat det med en förkylning med konstant hosta, vilket INTE är nån rolig kombo… Men det är iallafall inte lika illa som den gången jag hade ryggskott och magsjuka samtidigt, det var ju helt absurt. Så det kan alltid bli värre! ;o)
    Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.