vardagslyx

Len Hud Helsingborgi torsdags hade jag bokat tid med mig själv för njutningLen Hud Helsingborgväntade in min tur på Len Hud
Len Hud Helsingborgansiktsbehandling Lifting Code, vilket hallelujamoment!
Len Hud Helsingborgnya produkter
Len Hud Helsingborgbioline har serier för alla hudtyper och alla åldrar
Len Hud Helsingborgmittemot Len Hud ligger Papi – där åt vi lunch, så gott!
Len Hud Helsingborghöstsol och underbar blå himmel
Len Hud Helsingborgshoppingsväng på stan och sen fika och vila fötterna på Koppi

 I torsdags förra veckan hade jag bokat in en njutningsdag, jag och en vän åkte till Helsingborg för att skämma bort oss lite extra.
Vi startade med att åka iväg osminkade och gick direkt till Len Hud för en ansiktsbehandling, vilket visade sig vara ett genialiskt drag.
Jag har sen några veckor tillbaka använt mig av Biolines nyaste serie –  den H Ä R  –  och fick då också veta att serien finns som ansiktsbehandling
på salong. Så när vi bokade in tjejdagen bokade jag mig för just Lifting Code behandlingen, hade läst lite om masken och massagen,
och var nyfiken på hur det skulle kännas och på resultatet. Nu önskar jag att jag hade tagit före och efter bilder, vilken lyster, vilket lyft!

Jessica (som gjorde min ansiktsbehandling) berättade att om man gör denna behandlingen som en kur, en gång i veckan i 6 veckor i rad,
har den liknande effekter som vid ett ansiktslyft. En kur behöver inte jag ännu, men önskar att mamma kunde göra det, hade varit häftigt att se resultatet.

Efter behandlingen gick vi rakt över gatan och åt god lunch på Papi, pratade ifatt om allt som hänt sen sist vi sågs, gick en shoppingsväng och
spanade in både kläd- och inredningsbutikerna. Sen avslutade vi med cappo och kaka på Koppi – helt underbar dag och så bra för själen.

Vi lever i sån stress och dagarna springer iväg, vi säger alla att vi ska ses för en lunch, en fika, men inte helt sällan kör det ihop sig.
Allt skjuts fram till veckan efter, men lika ofta händer det inte alls. Så var det för oss också, vi har skjutit fram vår date gång på gång,
men så bokade vi att skulle vi skulle åka iväg och sa att den här gången skulle inget stoppa oss. Och nu har vi bokat in ett nytt datum.
För när man väl äntligen ses så märker man att det är så jäkla värt det. Vänner, vardagslyx och att göra något för sig själv.

.


7 Replies to “vardagslyx”

  1. Lotta

    Vilken härlig dag! Du har så rätt, vi skjuter upp allt för mycket och när man väl ses så undrar man varför;) hihi. Du ser ut att ha en mycket fin outfit och ditt hår är ju alldeles fantastiskt. Önskar lite fler dagens;) ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.