minnas lyxiga julkalender

makes you glow

Tisdag 11 December och idag kan du vinna en härlig multiprodukt som ger dig tjusig glow!
Det här är vad som gömmer sig i dagens tjusiga lucka.

Pür Minerals – Mineral Glow + borste till ett värde av 490 kr!

Vad är då Mineral Glow?
– Jo, Mineral Glow är ett pressat mineral-solpuder som ger färg, näring och fasthet allt i ett. Endast en färg som du får mörkare genom att
bygga lager på lager + att den passar alla hudtoner och hudtyper. Kan även användas som ögonskugga, rouge eller på läppar. Det gyllene pudret
innehåller antioxidanter som ger fräsch hy och snyggt glow. Mineralpudret innehåller ej olja, alkohol, parfym eller kemiska färgämnen.
Använd Powder Makeup Brush och svep Mineral Glow över ansikte, hals eller kropp för ett solkysst look. Pudret kan användas för sig själv eller över 4 in 1 Pressed Mineral Makeup Foundation.
Tips! Passar även utmärkt att använda som ögonskugga, rouge eller till ditt favorit mineral-lipgloss för extra färg. Produkten är glutenfri.

.

För att vinna dagens lucka – lämna en kommentar om till vilken plats eller till vilket land din önske-drömresa går.

*************************

Vinnare av Dagens Lucka är:

Kommentar nr 11 – Anna!!

Stort Grattis – maila din adress och märk mailet 11 December till vinn@spanbloggen.se

***************************


50 Replies to “minnas lyxiga julkalender”

  1. Johanna

    Å jag drömmer om Brasilien! Har gjort det ända sen barnsben!;) en vacker dag så… Gärna med mellanlandning i new york!:) kram

  2. Marie

    Man måste inte åka så långt för att göra en drömresa.Med de viktigaste och bästa människorna i ditt liv blir varje tillfälle att mötas en drömresa 🙂

  3. Elin

    Min nästa resa går till Houston över jul. Hade inte varit något drömresemål om det inte vore för att min nyfödda brorsdotter finns där!

  4. Petra

    Min drömresa skulle vara att få strosa runt på de olika marknaderna i Marrakech, insupa alla dofter och njuta av alla färger.En plats som ligger högst upp på min ”Ska göra innan jag dör”-lista

  5. Emelie

    Svårt att bara välja ett ställe, finns ju så många drömresemål.. Men en av de på toppen av listan är Tanzania. Såg att det inte bara var jag som drömmer om att åka dit. Där vill jag bestiga kilimanjaro, åka på safari och softa på Zanzibar!

  6. Amanda

    Det är absolut till Barcelona. Ett härligt land där det är varmt och bra shopping. Skulle verkligen vilja vinna sminket det ser så himla fint ut. Ha en bra dag!

  7. Martina I

    Har så mycket fina minnen från Mallorca både från när jag var där som barn med mina föräldrar och nu som vuxen när jag har åkt dit med min egen familj. Så jag måste säga att jag så gärna vill åka dit igen, en riktig drömresa!

  8. Carolina

    Drömresan är egentligen Zanzibar. Har alltid varit. Men just nu skulle kan jag åka var som helst bara jag får vara med mina barn och vara frisk.

  9. lisa

    Åhh, jag har så många, men det skulle nog få bli USA. Skulle gärna vilja göra en rundresa längs västkusten, då jag aldrig har varit i den delen:-)

  10. Karin

    Till Cook-öarna! Det var dit jag och min sambo drömde om att åka när vi först träffades. Snart sju år har gått och än har vi inte kommit iväg men en dag!!

  11. caza

    Island är en av mina drömmar. Tänk att få rida på de fina islandshästarna, besöka aktiva vulkaner, klättra på glaciärer och bada i naturliga varmakällor. Kan moderjord bli häftigare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.