Life

magasinsgatan göteborg

december 18, 2012

Minna Tannerfalk fin trio
Minna Tannerfalk mysfrukost på Da Matteo
Minna Tannerfalk åh just ja, det blev den här – och jag är alldeles, alldeles överförtjust Minna Tannerfalk kan vara den coolaste cykel jag sett
Minna Tannerfalk en sväng på Artilleriet och där vill man ju köpa med sig ALLT

 I helgen var vi i Göteborg då vi hade överrasknings-födelsedags-fest-fast-födelsedagen-var-i-maj-fest, oh himmel så kul det var!
Att överaska någon sådär är ju ändå bra spännande, kändes som att vara liten och vänta på jultomten – så sjukt spännande / pirrigt / nervöst.

På söndagen tog vi sikte på Magasinsgatan och där startade vi med dagen med frukost på Da Matteo, himla fint det där lilla kafét.
Och sen in till Artilleriet och där blev vi kvar länge. Det är verkligen en så himla grym butik, där finns så mycket jag vill ha att jag blir knäpp.
Och du som följer mig på Instagram vet ju att jag inte gick tomhänt hem, och vad som följde med mig hem i den stora påsen får ni snart se.

.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Caroline december 18, 2012 at 11:20 f m

  Alltså, jag ÄLSKAR Artelleriet och det är precis som du säger, jag vill köpa med mig allt! Men just nu klappar mitt hjärta extra för Adnet-speglarna..En sån i julklapp vore inte helt fel!

 • Reply Tess - NinaTess.com december 18, 2012 at 5:35 e m

  Da Matteo är nog Göteborgs bästa café. Bra val av väska, den har jag klämt på själv.

 • Reply minnatannerfalk.com – Minna blogg – spanbloggen › små glädjeämnen december 26, 2012 at 5:39 e m

  […] vi var i Göteborg för någon helg sen, då såg jag det  H Ä R  och blev inspirerad. Kunde inte släppa den fina bilden av de fina tre i rad – så jag […]

 • Reply Pia januari 2, 2013 at 3:45 e m

  Vilken fin mössa du har! Var kommer den ifrån?

 • Leave a Reply