Life Mi Casa

bathroom thoughts

januari 3, 2013

Minna TannerfalkMinna Tannerfalkblack & white

En liten smygtitt från badrummet, det kommer fler bilder från badrummet och mer inredning snart igen.
Det är kul att ni gillar inredningsbilderna, håll ut – snart kommer det mer.

.

Tack snälla för likes och kommentarer om både något så enkelt som en lugg som mitt nya roliga jobb på Fitness.
Det nya jobbet innebär att jag måste planera ännu mer noga för att hinna med allt, för att jag ska lyckas lägga pusselbitarna rätt.
Ännu är jag långt ifrån någon som kan lägga pusslet med ögonbindel, men jag blir bättre och bättre på det.

Mitt nya projekt kommer också att ta väldigt mycket tid nu under våren, och jag har redan fått förfrågningar på var? när? hur? det blir
The Perfect Party i vår. Där måste jag än så länge svara att inget datum är lagt. Men blir det så blir det i Maj som vanligt.
Jag har ingen möjlighet att lösa det före det, men det har ju varit i Maj varje år tidigare så det känns ju ändå naturligt att vi kör då.
Sen är det ju dessutom 5 års jubileum för The Perfect Party i år!!!
– Det måste vi väl ändå fira?!

Återkommer i frågan så fort jag vet mer, före det ska det hinnas planera ett ännu större projekt, en drömresa, deadlines och mycket mycket mer.
Och vi följs åt här på bloggen & Instagram – och så ser vi till att vi får ett roligt, härligt och väldigt inspirerande första halvår av 2013 tillsammans!

 Är du redo för det nya året? Jag känner mig både taggad och laddad!

.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Melinda januari 3, 2013 at 4:21 e m

    TPP i Linköping, kanske? 🙂

  • Reply Åsa januari 3, 2013 at 10:42 e m

    Ja! Redo för det nya året! 🙂 Alltid roligt och inspirerande att planera in roliga resor och händelser, man behöver saker att blicka fram emot. Vad kul att du var mycket trevligt som ska hända. Och drömresan låter ju riktigt spännande.. Jag bor i norra Sverige så jag hoppas att jag får någon möjlighet att åka till det i maj, det låter och vad jag sett utav bilderna som en kväll man måste vara med om. Du fixar detta med allt jobb, med en god planering och dina kloka värderingar så ordnar det sig. Kram!

  • Reply Anette Carlsson januari 4, 2013 at 10:30 e m

    Lycka till! Jag var i Halmstad idag och det var första gången. Oj vad mysigt det var! Fikade på ditt favvo-deli som du har skrivit om.

  • Leave a Reply