pink pimping

Minna Tannerfalk Beauty Bar Halmstadföre jag åkte iväg på semester fixade jag håret hos Sandra på Hår & Sånt – luggklipp & lite mera rosa..
Minna Tannerfalk Beauty Bar Halmstad…och på Beauty Bar…
Minna Tannerfalk Beauty Bar Halmstad…hos Elin för att fixa till det här skräpet…Minna Tannerfalk Beauty Bar Halmstad…som inte ens en timme senare såg ut så här – tack gode liv för Gelish  (så här se mina naglar fortfarande ut btw)
Minna Tannerfalk Beauty Bar Halmstadneon naglar är mitt allra bästa just nu

Till dagarna före vi åkte iväg på semestern hade jag bokat in mig på olika behandlingar för att få vara lite extra tjusig på ledigheten.

Sandra klippte och färgade mig – hon är helt  g r y m  på att klippa –  hon lyckas tämja min vilda lejonlugg och gör den så lätt att hantera.
I med lite mera rosa färg för extra piff och jag blev som vanligt mer än nöjd. Extra extra nöjd med luggen, gillar den tokmycket!
Så glad att jag äntligen klippte den, har ju funderat på det sååå länge. Ångrar mig inte det minsta.

För att matcha mitt barr blev det även rosa naglar hos Elin, hon har fått in nya neonfärger och jag gissar att jag kommer gå igenom hela
färgskalan där i vår, de är så snygga! Älskar neoniga och starka färger just nu.

.


4 Replies to “pink pimping”

  1. Mathilda

    Hej Minna,
    Jag har för mig att du skrev varmt om Pur minerals för ett tag sen. Är du fortfarande lika nöjd med det? Eller har du något annat tips på en foundation nu till våren? 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.