the true story – Jag Vinner!

Minna Tannerfalkklämma, mäta – utvärdera

Jahapp. Då var den här.
S A N N I N G E N.

Vill du se alla mina mått och min smarriga vikt?
Ja då ska du haffa Lokaltidningen och läsa.

Eller så klickar du  H Ä R

.

Foto: Pamela Hanné

.


13 Replies to “the true story – Jag Vinner!”

  1. Minna

    Åh min fina gamla vän…va modig du är! Tycker du är jättefin precis som du är! Men visst f..n vem vill inte bygga upp sin kropp ” en aniiiiiiing”! Precis som du frågar man sej vad hände?? He, he. Lycka till iaf med” jag vinner”, såklart du klarar det. Många varma kramar till dej Minna från Minna!
    Ps! Fina bilder du tar…

  2. Lena

    It takes a women..att våga lägga upp denna bild till allmän beskådning! Förstår att syftet är att bilden inte ska vara så positiv, eftersom det handlar om att du ska förändras på 12 veckor. Men inget i den bilden känns som du! Här i bloggen är du alltid glad o söt. (Oavsett antal kilo) Så varför kunde inte bilden av dig få varit snygg? Är mullig=ful? Man känner ju inte ens igen dig. Det ser ut som en grå kopia av dig.

  3. Emma

    Hej Minna! Jag är en av alla dom som anonymt läser din blogg och inspireras! Brukar inte skriva något men jag tycker att du är så bra! Jag hejjar på dig som sjutton bakom datorskärmen här! Du är förstås fantastisk oavsett vikt men det här är grymt! Kram, Emma (STHLM)

  4. Emma - By Emma

    Så sjukt modigt av dig! Jag är snart halvvägs på en betydligt längre resa än den du ska genomgå. och jag hade aldrig vågat visa mina mått och vikt för ngn annan än min PT. Jag hejar på dig. Och på oss alla som kämpar!

  5. Melinda

    Minna, jag tror jag älskar di 🙂 🙂 vad grym Du är!!! HEJA!!! Vad kul!!! Kram, Melinda – och Glad Påsk!!

  6. Caroline

    Jag måste säga att jag håller med Lena, jag känner knappt igen dig, för mig är du en stark och sprudlande och VACKER tjej!
    Men anyway.. JAG HÅLLER PÅ DIG du modiga kvinna!
    Glad Påsk!
    Kram

  7. Julia

    Jag håller också med Lena, de har stajlat dig så ful och ’grå’ som det bara går. Vi vet ju hur vacker, stilfull och charmig du är, så det känns väldigt främmande för oss att se dig så.
    Men det hör väl till tävlingen att ge en sk. fula ankungen chockeffekt till en början för att slutresultatet sedan skall upplevas så fantastiskt som möjligt. Lycka till!

  8. kamilla

    Vet att jag inte brukar kommentera här men jag läser din blogg och tycker detta är helt klart värt att kommentera och uppmuntra! Du är riktigt grym!!! Lycka till nu, håller tummarna. Girl power!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.