Halmstad

vinn biljetter årets fest!

augusti 23, 2013

House ArenaMr Steve Aoki himself

Den 6 september kommer hela Halmstad att dansa av ren glädje i flera timmar!!
Missa inte årets grymmaste fest när några av världens Dj Superstars  kommer till stan, nämligen  Steve Aoki  –  Albin Myers  –  Deorro
På Halmstad Arena den 6 september med start kl 19 mer info om eventet och biljetter hittar du  H Ä R

.

Vill du vinna biljetter till festen?  -Klart du vill!
Nu kan du vinna 2 stycken biljetter, så att du kan ta med dig bästa polaren också och få en oförglömlig kväll.

Så här gör du för att vara med och tävla:
Lämna en kommentar och motivera varför du vill vinna, och berätta även vem tar du med dig på höstens hetaste house fest!
Vinnaren väljs av arrangören.

.

Tävlingen pågår till onsdag den 28 Aug.

Tävlingen är avslutad och vinnaren är kontaktad via mail.

.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ingela Lindgren augusti 23, 2013 at 2:26 e m

  HEJ MINNA!
  DET HÄR PARTYT MED HÄRLIG HOUSE MUSIC VILL JAG INTE MISSA….FAST JAG KOMMER ATT KÖPA MINA BILJETTER SJÄLV:) DETTA PARTY VILL JAG BJUDA MIN UNDERBARA SON PÅ, FÖR ATT HAN ”SLITIT” TVÅ ÅR I OSLO MED JOBB, ALLTID ÄR SÅ HJÄLPSAM, ÖDMJUK, NYOPERERAT KNÄ OCH VET INTE OM HAN KAN HOPPA FREESTYLE MED SKIDORNA IGEN……SÅ LITE UPPMUNTRAN MED DENNA MUSIK HAN ÄLSKAR OCH KUNNA BJUDA MED SIG FLICKVÄNNEN, DET HADE VARIT SKOJ 🙂
  TREVLIG HELG & GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN I EFTERSKOTT!
  INGELA LINDGREN

 • Reply jenny augusti 23, 2013 at 3:55 e m

  wow! Jag tar med mig min fantastiska bästa tjejkompis och bara umgås, dansar & har sjuuuukt kul!

 • Reply Jenny augusti 23, 2013 at 5:16 e m

  Åh, klart jag vill vinna!! Jag hade tagit med en av mina väninnor…. Bara svårt att välja vem, men men. Den tiden, den lyckan!!!

 • Reply Anna augusti 24, 2013 at 10:29 e m

  Hej!!!
  Till denna kväll hade jag taget med mig min älskade pojkvän som har funnits vi min sida i ett år, han har fått mig att hitta till aka till mig själv igen. Den glädjen jag hade förut är nu tillbaka. Efter att han har gjort allt för mig tagit mig till olika platser detta år. Vill jag kunna ge han en magisk kväll i hans favorit musiks tecken!

 • Reply Karin augusti 26, 2013 at 5:43 e m

  Har flyttat ifrån Halmstad och pojkvän för att plugga uppåt i landet men kommer att befinna mig på hemmaplan just den helgen, vore helt suveränt att få bjuuuuuda (fattiga studenttider..) med pojkvännen på en grym fest! 🙂

 • Reply Mimmi augusti 27, 2013 at 3:44 e m

  Wow vilken kväll det här kan bli med härlig dans till ösig musik! Vinner jag ska jag ta med min väninna jag inte träffat på en alldeles för lång tid och vi ska dansa så svetten lackar!!! 😀

 • Leave a Reply