friday night

Minna Tannerfalkdreamteam

Jag ÄLSKAR att jobba tillsammans med pappa. Han är så himla duktig, och förbannat rolig på jobbet.
Ända sen jag var liten har jag suttit och tittat, studerat, memorerat hans arbete. Allt för att kunna hjälpa till och kunna göra själv.
Titta på hur han bygger, hur han tänker, varför han gör si, varför han gör så. Och jag lär mig nya saker och mer och mer hela tiden.

Vi kommer såklart inte alltid hundra överens, men till nittionio gör vi det.  Och vi har ett roligt förhållande till hur saker ska göras.
Pappa pustar när jag presenterar hur jag vill ha det, tycker att jag alltid ska ”krångla” till det, men sen tar han uppgiften på största allvar,
och gör alltid ett finfint jobb. Åh herregud vad han måste älska mig, för jag har då verkligen frestat på under den här renoveringen.
MEN, nu kan han vara riktigt stolt över hans jobb i huset tillsammans med mig och Maccis. För sablar vad bra detta kommer att bli!

Oavsett hur stolt han blir, är det  i n g e n t i n g  mot hur stolt jag är över honom. Jag spricker.

.

Fram till nu har ju allt bara varit en vision över hur vi önskar att det ska bli. Har ju egentligen ingen aning om det verkligen funkar så bra
i verkligheten som vi gissat och önskat, men allt eftersom att sakerna färdigställs så växer bekräftelsen.

– Och JÄVLAR i min låda va skön den känslan är!!!!

I helgen flyttar vi. Eller på måndag.
Men ikväll kaklar vi det sista i badrummet.

– Woop Woop, happy friday!

.


2 Replies to “friday night”

  1. jennie

    Vilket härligt inlägg, jag hoppas att din pappa läser det!
    Jag beundrar er som orkat slita så med huset för att få det som ni vill ha det och jag är väldigt nyfiken på att se resultatet! Jag och min man har med självinsikt insett att det där med att renovera och bygga själva inte är något för oss, så vi har precis köpt oss ett nybygge som kommer att byggas under nästa år. Men jag tror att er känsla kommer att vara starkare och finare i ert egenfixade hus än för oss. 🙂
    Lycka till i helgen, vilket härligt mål att bli klar till jul! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.