Fashion

sommarens-måste-måste-ha

februari 24, 2014

Sommarklänning Sommarklänning ja tack – jag tar nog hela racket!

Gissa min lycka när jag såg att min absoluta favoritklänning från förra året, kommer i år igen!
Dessutom i fler färger och den är i precis lika fin kvalitét och i samma perfekta modell. I love it.
Förra våren / sommaren / tidiga hösten bar jag min svarta parhäst ofta. Väldigt ofta – se  H Ä R  ex.

Ska bli fint att få varva den med några andra färger. Hur ska man kunna välja bara? Gillar ju alla…
Och visst kommer den i svart också. Den simmade ur bild här bara.

Kommer in till den  H Ä R  butiken om några veckor.

.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Helen februari 26, 2014 at 1:44 e m

    Hej Minna, en fråga. Klänningen fastnade jag för redan förra året när du visade den (grymt snygga bilder då by the way)och har inte riktigt kunna släppa tanken på att köpa en. Konstigt, jag tänkte på det häromdagen och tänkte att de finns väl inte i år igen och så skriver du detta nu. Spooky. Måste betyda att jag SKA ha en 🙂 Håller de formen bra? För jag köpte en variant på HM förra året (i ett ögonblick av snålhet)och den blev bara längre och längre och tappade formen helt. Men denna håller formen alltså? kram från Helen i Göteborg

  • Leave a Reply