Mi Casa

ibland går det för snabbt

april 3, 2014

Minna Tannerfalkde syns inte…Minna Tannerfalkjag gillar gult

Redan förra veckan kände jag ”påsk-iver”. Det är inte så att jag pyntar speciellt mycket, även om Påsken är min favorithögtid på året, men lite pynt är kul.
Jag köpte mig ett påskris med fjädrar. Stod ett tag och velade för att jag inte riktigt visste om jag ville ha vita fjädrar i, jag har ju vita väggar.
Tänkte att då ”syns” de inte, men jag köpte dem ändå, kunde inte hålla mig för riset är ju fint i vitt. Men det föll sig helt platt tyvärr.
Så nu ska jag på gul fjäderjakt. Alternativet är att måla väggen, men det känns som ett mycket mer risky projekt, då vi inte kommit fram
till vilken färg vi vill ha på alla väggar än. Gula fjädrar blir det, så kan jag fylla upp riset lite så att det iallafall syns att där är fjädrar i riset.
Nu ser det bara knasigt ut.

Allt annat är jag mycket nöjd med. Ni som hängt med ett tag vet att jag gilla gula detaljer i mitt i övrigt ljusa hem. Riktiga eyecatchers.
Den fantastiska citronskålen köpte vi till oss själva i bröllopspresent på vår smekmånad, och vi älskar den! Så fin att den alltid står framme.
De gula ljusen är favoriter som drivs på timer och batteri. Japp, det är Enjoy Candles. Inget sot, inget kladd, inget jobb. Bara nöje och finhet.
Den höga ljusstaken i perfekt gul färg kommer från Freemover. Trälådan som skålen står på gömmer min bästa underhållning, Backgammon.

Jag är så redo för påsken i år. Ska bara fixa ett gäng gula fjädrar först, och ett överraskningsägg till mannen.

.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tess april 3, 2014 at 1:31 e m

  haha jag röstar på att du målar väggen ;-). Superfint ändå. Älska påååsk! Pårrepårrepårrepåååååsk. KRAM

  • Reply Minna april 3, 2014 at 2:26 e m

   Tess – HAHA kom hit och hjälp mig måla!! För väggen ska inte vara vit för all framtid, gula fjädrar eller ej 🙂 🙂
   Och jag håller med dig Påååååååååååsk är bäst! kram!

  Leave a Reply