Fashion

ränder

juni 6, 2014

modesto.seRandigt är lika rätt som sol på sommaren.
Jag älskar randigt när det är som enklast, på basplagg och i blå/vitt.
Tröjan och klänningen är två självklara val, men också t-shirten i mitten, gärna då till skinnbyxor och klackar.

Alla ovan och fler finheter hittar du  H Ä R

.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna juni 6, 2014 at 3:13 e m

  Kolla in vit/blå randiga Marc Jacobs klänningen på soda:)

 • Reply M juni 10, 2014 at 10:03 e m

  Hej Minna! Här kommer ett ganska uttjatat ämne gissar jag. Det är så coolt av dig att berätta öppen om din ögonlocksoperation och sååå inspirerande! Men jag vet att du fått mkt kommentarer och det va längesen du gjorde den och som sagt jag förstår om det kan va tjatigt att bli påmind fortfarande men nu är det i alla fall så att jag ska äntligen operera mig av Johan nordquist (alltså samma operation som du gjorde) och jag bara undrar om du vet vilka regler som gäller om operationen skulle gå snett. Gör dom om den tills den lyckas då? Eller måste man betala? Jätteorolig och jättetacksam för snabbt svar! Kram!!:)

  • Reply Minna juni 11, 2014 at 9:35 f m

   M – Åh va spännande för dig! Jag förstår din nervositet, jag var också nervös. Och orolig. Men sen bestämde jag mig för att lita på Johan och hans team, och det sista jag sa till Johan före jag somnade in var att han skulle vara rädd om mig. Och det var han. Till 100%.
   Jag har ALDRIG ångrat min op, inte en endaste gång.
   Gällande dina frågor och din oro, så prata med sköterskorna och Johan, så får du svar om vad som gäller. Jag är säker på att de tar hand om dig på bästa möjligaste sätt. Hälsa Johan så gott från mig, att han ska ta lika väl hand om dig som hand gjorde med mig 🙂
   Stor kram och hör gärna av dig när du läkt och hur du mår och hur dina tankar går. Och kom ihåg att verkligen GE DIG SJÄLV tid att läka och stressa inte. Låt det gå några veckor, jag vet att man vill att det ska bli perfekt på en gång, och att tiden aldrig går så sakta som när man väntar på nåt. Men fokusera på annat och inte din läkning, då kommer tiden gå fortare.
   Dessutom har du ju perfekta årstiden för att gå med solbrillor dygnet runt, jag julshoppade i spegelblanka pilotbrillor, haha!
   Stor kram Minna

  Leave a Reply