Baby M

264 dagar

augusti 26, 2014

Minna Tannerfalk Gravid Baby M

Tvåhundrasextiofyra dagar.

264 dagar har gått sen två blev ett, och ett nytt liv började ta form.
Dagar som gett mig fler känslor och tankar än jag kunde föreställa mig.

Snart är den här tiden förbi, och en ny tid tar vid.
En tid jag inte vet någonting om, men det visste jag ju inte om den tid som jag precis gått igenom heller.

*

Jag kommer att sakna min runda mage, mycket. Mina tröjor är alla alldeles noppiga av att jag haft en hand på magen mest hela tiden.
Och speciellt nu på sistone, för snart är magen borta.

Jag kommer sakna att känna rörelserna, sparkarna och det gulliga hickandet. Hur min man vilar sin stora hand mjukt över magen och låter
fingrarna följa den runda formen. Närheten, blickarna vi växlar och fnissen mellan oss, när bebisen petar tillbaka när vi trycker på magen.
Det är små saker, men som i vår värld är majestätiskt mäktiga.

*

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Flisan augusti 26, 2014 at 6:05 e m

  Hej Minna
  Snart 10 år sedan jag fick min dotter genom IVF och jag kan fortfarande känna de känslorna du beskriver och sakna ”magen”. Det var verkligen magisk!! Den stunden i mitt liv var då jag kände mig som starkast, vackrast och mest harmoniskt!! Sen blir det bara mysigare, du kommer verkligen njuta av tiden… Glöm inte bort dig själv bara utan se till att du får tid för dig själv med. Men det är du duktig på!! Kram, väntar med spänning….

 • Reply Anna augusti 26, 2014 at 8:06 e m

  Oj så fin! Nu har magen sjunkit ner.. De måste va nära nu… ÅH!

 • Reply Åsa augusti 27, 2014 at 9:09 f m

  Du skriver så oerhört bra! Vackert, intressant, känslosamt, personligt men ändå så god distans till det privata. Jag älskar att läsa din välskrivna och fotogeniala blogg och vill hälsa ALL lycka till dig och din man nu när det är så nära! Känner på mig att det är idag babyn kommer! 🙂 Styrka till er alla 3 🙂 Kramar, Åsa

 • Reply Frida Fahrman augusti 28, 2014 at 10:31 f m

  Oj va fin du är! Men shit nu har hela magen sjunkit ner…..nära nära nu…

 • Reply Sofia augusti 29, 2014 at 4:02 e m

  Vad vackert du skriver och den där saknaden av magen kan jag själv börja känna en aning att den nog kommer. Jag trodde att jag mest skulle känna mig lättad efter allt strul jag hittills haft med min graviditet men jag tror att jag kan komma att sakna den en aning i alla fall när den väl är borta om ett par månader 🙂

 • Leave a Reply