Palma de Mallorca

ett litet moln på himlen

januari 6, 2015

Minna Tannerfalkfantastiska lilla ö

Igår hade vi ännu en härlig dag med lunch i t-shirt och gassande solsken på uteserveringen, promenad vid havet och lite shopping.
En ganska så ”vanlig” dag när man är här på ön. Inte så konstigt att man längtar hit konstant när man inte är här.

Dock fick jag kortslutning i hjärnan igår i ett stressat ögonblick, och la min telefon på parkbänken, när jag tittade till Moses i vagnen.
Sen gick jag därifrån.

Hoppas att den som fann min telefon är nöjd över den, för svara mig när jag ringer till den, vill den inte.
Tänk om ändå personen förstod att en hittelön är mycket roligare än en icke fungerande telefon.
Ja, ja. Det är bara materia.

Livet är ändå det här. Vi har det oförskämt bra och hela kroppen pumpar av tacksamhet för allt jag har omkring mig.

*

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofia januari 6, 2015 at 9:10 e m

  Jag älskar Mallorca precis som du och åker gärna dit med barnen. Vi brukar alltid bo i Port de Soller men tänkte prova något nytt när vi åker nästa gång. Vart är det ni brukar bo? Har du tips på bra hotell?
  Tack för en underbart inspirerande blogg!

 • Reply elin januari 7, 2015 at 11:25 f m

  Jag vill också veta vart ni brukar befinna er på Mallorca! Ge gärna restips, vilka är dina favoritställen på Mallis och varför? Gärna tips på boenden också!
  Vi ska till Mallorca med hela famijen i September, då med två st småttingar under halvåret och en på två. Har du några tips? Sen funderar jag och min man på att åka dit redan i Mars också (innan bebisen kommer), men det kanske är ”trist” att åka till samma ställe så nära inpå. Fast vi gillar ju att det inte är så lång restid dit. Så…tips, tips, tips önskas 🙂

 • Leave a Reply