beauty wawawoooom!

tävlingallt det här kan bli ditt

Heja, nu är det dax för tävling igen, och det är skönhet i potten!

Och spana in vilket kit som kan bli ditt.
Två nagellack från ekologiska Kure Bazaar, hårkärlek från DermOrganic, super ansiktsspray från Filorga och suveräna solskyddet från EVY.
Till ett totalt värde av 1500 kr. (!!!)

*

Ja, det är ett helt grymt kit. Så missa inte din chans.
Så här enkelt är det att vara med och tävla:

Lämna en kommentar med ett skönhetsminne du har inom hår, naglar, ansikte eller solning.
Kanske har du ett roligt, fint eller ett helt katastrofalt skönhetsminne på lager, berätta!
Sen är det bara att hålla tummarna. Enkelt va?

*

vinnaren presenteras här på bloggen måndagen 16 mars

Tävlingen är avslutad.

 ****

EVY solskdd – rinner inte av vid bad eller svettning, går ner i det övre hudlagret, ger ett långvarigt effektivt skydd upp till 6 timmar, täpper ej till porerna,
absorberas snabbt och lämnar ingen hinna. Passar alla hudtyper, även känslig hy, för vuxna och barn från 6 mån, för ansikte, kropp, hårbotten och hårtoppar.

Kure Bazaar – ett ekologiskt, franskt märke med grunden i att en gravid toppmodell (Kartika Luyet) var gravid med sitt första barn och vill hitta ett
vänligare alternativ till sina kemikaliefyllda nagellack. Flera års forskning har lett till ekologiskt nagellack i toppkvalité med slitstark och spegelblank yta.

DermOrganic – alla produkter är pH-balanserade, utan artificiella konserveringsämnen, PEG, PPG, sulfater, salter samt färgämnen.

 Filorga – Ett franska världsledande medicinskt företag inom kombinationsbehandlingar som behandlar hudens alla tre lager.
Nya serien Skin Perfusion reparerar, vårdar och förebygger åldrande hud.

***


52 Replies to “beauty wawawoooom!”

  1. Åsa

    Fniss, kom direkt att tänka på syrran och mig när vi var runt femton. Soliga dagar flyttade vi upp på taket till terassen. Brevid oss hade vi en sprayflaska med saltvatten som vi hela tiden duschade oss med för det skulle ju göra oss jättebruna

  2. Karin

    Det måste vara när min finaste killkompis sa till mig att jag alltid ser solkysst och saltstänkt ut, bara för att jag kommer från en ö. Att håret är rufsigt av vinden och jag har fräknar på näsan. Nu är han i himlen men jag blir alltid varm i hjärtat när jag tänker på det:)

  3. Ida

    Åh vilket härligt kit:))
    Jag har ett minne av att för 5 år sedan så somnade i solstolen på stranden och hade somnat med mina båda händer på magen. Jag låg där i en timme kanske efter det kan du ju gissa vad som hände. Sen dröjde det ett tag innan jag kunde visa mig i bikini för folk

  4. Erika

    Wow, vilket kit, detta vill jag gärna vinna! Här kommer mitt minne: Jag var i Australien 2007 och hade där träffat en kille. Men så fick jag en ganska rejäl finne och jag som A L D R I G klämmer gjorde just detta i ren panik. Resultatet var att jag blev helröd och det blödde. Kan säga att det inte blev något med den killen efter det för jag tappade helt självförtroendet och tyckte jag var fulast på planeten och han fattade väl inte varför jag höll mig undan. Därefter har jag aldrig klämt en finne igen, det blev en vilket var en för mycket.

  5. Frida asp

    Mitt absolut bästa skönhetsminne är från när jag gick och gjorde min efterlängtade slipning i ansiktet eftersom jag hade lite ärr. Efter det kände jag mig bekväm utan smink! Väldigt ytligt, men gav mig en självförtroende boost! Nu som student får man prioritera och något jag önskar jag kunde prioritera och unna mig är just sånt här. Bra produkter 🙂

  6. Erica

    * När jag, med fem fjun på huvudet, fick för mig att skaffa rastaflätor på högstadiet – gah!
    * Första gången jag skulle fixa lena ben på egen hand och vaxet vägrade släppa från benet (mer än fem fjun där alltså?) – gah!

    MEN! Jag har en favorit. I Grekland provade jag en inhemsk lypsyl, på me’t och ut i solen. Känner ganska snabbt att munnen inte riktigt är med… Nya gigantiska läppar OCH sätt att prata – gah, gah, GAH!

    Roligt minne, men ännu roligare med produkter som bara ger positiva överraskningar 🙂

  7. Emma

    När jag sitter hos frisören och ska bleka slingor efter sommarens alla salta bad och gula solblekta partier i håret och frisören bara skriker rakt ut efter 10 min att mitt hår brinner, när vi sedan tvättat ur håret på 5 röda sekunder har hälften av håret blivit kemiskt klippt och jag såg ut som en katt som torktumlats på xtra torr inställning.

    Visste inte om jag skulle skratta eller gråta just då, men grät gjorde jag senare, hemska minne.

    Kramis Emma

  8. Bea

    När vi var små så skulle min kompis pappa alltid klippa luggen på henne, denna gången blev det lite ojämnt och han var perfektionist och kunde inte sluta. Det resulterade i att hennes lugg var typ två centimeter lång och så hade hon självfall. Hon var sjukt upprörd och gick med ett brett hårband i pannan i flera månader för att luggen spretade rakt ut om tog bort det. Hennes käre far fick aldrig mer sätta saxen i hennes hår mer…

  9. Rebecka Valfridsson

    Skönhetsminne eller inte men i höstas kraschade jag rejält med cykeln, skrapade upp halva ansiktet, knä, axel och knogar. Jag har läkt ihop men huden är skör och med en stundande vår och sommar framför blir det att smörja ordentligt med solskydd för att skydda den nya huden mot solens strålar.

  10. Johanna

    Mitt absolut värsta minne är när jag en sommar brände mig så illa på ryggen att det resulterade i en gigantisk brännblåsa mitt mellan skuldrorna, som senare en natt sprack när vi sov i husvagn….
    Mitt bästa däremot var 22 maj 2010 när jag och min man gifte oss. Efter en soldusch, en grym sminkning och fantastisk håruppsättning av Kim från salong Anno, fick jag känna mig so. En prinsessa för en dag. Magiskt

    Kramar Johanna

  11. Caroline W

    Jag skulle klippa min kusins nya kille.. Det gick allt annat än bra. Jag satte glad i hågen i gång med maskinen och klick sa det och steget på längden gick från 15mm till 3.. Det blev en snaggad ring bak i nacken och en väldigt arg kusin. Pojkvännen tog det med ro haha. Det var för övrigt mitt första möte med honom och i sommar ska dom gifta sig och jag har fått äran att fixa håret 😉

  12. caroline ohlson

    bland de roligaste är nog när jag och min nästintill albinobleka kompis Tobbe kom på att vi skulle färga hans hår (kanske var lite mer min ide än hans…) Håret skulle bli mellanbrunrött men med tanke på utgångsläget så blev det inte så. Det blev mer blå-svart-lila. Detta såg förstås inte så fantastiskt ut som det var tänkt men för att försöka rädda situationen så bestämde vi för att balansera upp det hela genom att färga ögonbrynen mörkbruna (kan ha varit min ide det oxå…) Även denna gång blev inte färgresultatet som kartongen visade utan lite mer år det blå-svarta hållet, med det matchade ju håret i alla fall 😀 Detta fick han gå med läänge, vi använde ju naturligtvis riktig färg. Men färgen blev i alla fall bättre och mer lik kartongens färg efter nån vecka men det blev ändå inte bättre för när man är så blek är det svårt att bära upp vilken färg som helst, men men. Han har aldrig färgat håret igen i alla fall och det var kul (kanske lite mer för mig) så länge det varade 🙂

  13. Therese

    Vilket trevligt och somrigt kit!! Jag glömmer aldrig när jag tokbrände ansiktet sista dagen på skidresa i Kaprun när jag var 18. Älskar solbränna och körde klassikern ”nu är jag tillräckligt brun för att skippa solkräm – nu ska jag bli riktigt brun!”. Knallröd och med blåsor i ansiktet lovordar jag smink i allmänhet och foundation i synnerhet när vi piffar inför sista partykvällen… Kletar på en kaka av min väns för ljusa foundation och dansar mig varm under natten. Den synen i spegeln när vi kom hem igen!! Jag hoppar högt och konstaterar att min kaka krackelerat, jag ser ut som en trasig glaserad keramiktallrik!! Behöver jag tillägga att mitt användande av foundation gått ner några snäpp sedan dess… Och solkräm upp! 😉 Lesson learned!

  14. Malin Elvertrö

    Wow, vilken bra tävling! Mitt bästa skönhetsminne är absolut den dagen jag gifte mig. Jag blev fantastiskt fint sminkad av min bästa vän, mitt blonda hår i en underbar uppsättning med vita orchideer och sen hade jag min mammas bröllopsklänning på mig. Har aldrig känt mig så fin förut och det var verkligen bästa dagen i mitt liv. Nu väntar vi bebis i maj och den dagen han eller hon kommer till oss blir antagligen ännu bättre och det ser jag så mycket fram emot.

  15. jenny

    åååå vilken skön tävling.

    …jag glömmer aldrig när jag skulle färga håret på min syster hemma. Hon skulle bort på kvällen och hade lite bråttom (att färga håret några timmar innan fest borde vi förstått att man INTE gör) …jag slängde i färgen men upptäckte att den inte räckte. Då va halva håret gjort. …affären va stängd, syrran skulle på fest och modig som hon är gick hon ut med ett hår i två färger. hahahah …tur vi kan skratta åt det idag 🙂

    kram

  16. annica

    jobbade på förskola och en tjej skulle göra slingor i luggen på mig på rasten. Då allt är klart kommer en kollega och ropar att en pojke rymt. Med folie i luggen kastar jag mej upp på cykeln och hittar honom efter en stund. Han undrar vad jag har i håret….. väl tillbaka på förskolan, som hette dagis på den tiden är min lugg så vit den kan bli….. Mitt andra minne är då jag smort in mig med brun utan sol och min man kommer och sätter sig intill. Han klappar mig på kinden och jag stryker honom över hans bara ben. Morgonen därpå får jag ingen klapp utan en arg fråga, hur fanken kan jag ha en brun hand på mitt lår?

  17. Gunilla Egelstad

    När jag var 17 år trodde jag att kvartslampa betydde att man skulle sila i en kvart!Detta är 30 år sen och jag fick brännskador istället för ett brunt och fint ansikte.Jag såg ur som en ödla som ömsade sitt skinn.Men till plugget fick jag gå ändå.Nu är produkter viktigt för mig och jag är försiktig med solen!

  18. Lena

    måste vara när jag var ca 16 år och skulle inför midsommar bli snygg solade utan solskydd hela dagen såg ut som en räka sedan och fick tillbringa midsommarafton i sängen med kalla handdukar och omslag

  19. Åsa Ullström

    När jag hörde att vinäger skulle vara bra för håret använde jag det i håret . Jag sköljde inte ur. Sedan var jag på Gröna Lund och det började regna. Snacka om att stinka vinäger.!!

  20. emilie andersson

    Skönhetsmiss: En av de första gångerna jag skulle ha lösfransar (tippar), satte dit o kände mig ursnygg, senare på kvällen (sensommar, så det var ljust ute) så kände jag att en frans kittlade lite, så jag ”borsta” upp den med fingret. Vad jag inte visste var att jag flyttat en frans o då istället satt den typ mitt på huden mellan ögonbrynet o ögonlocket= snyggt?!?! Jo flera såg, o en snäll (?) vän tog bort den inför en grupp ytligt bekanta personer.

    Skönhetshiss: Att på sommaren försvinner varenda liten stramhet o torr flaga i ansiktet (har ännu inte hittat den perfekta vinterkrämen, som inte känns som ett smörpaket)

  21. Camilla Sandmark

    Det var när jag i de unga tonåren sprang omkring på sommarlovet och plockade kamomill som jag torkade för att bleka håret med. Mina föräldrar blev galna på mina dekokter som inte luktade speciellt gott men håret det blev fint!

  22. Sophie Persson

    Wow, vilken vinst! Håller tummarna!

    Här är mitt minne:
    När jag satt ute en hel dag, i solen, och
    tittade på hästtävlingar. Jag och mina vänner var väldigt förvånade över att det var så himla mycket folk på ena sidan av ridbanan (där det fanns läktarplatser med tak över) istället för att sitta i grässlänten på andra sidan ridbanan där det var alldeles tomt. Vi tyckte ju att det var hur skönt som helst att slippa trängas, och tyckte att andra var knäppa som satt och trängdes på läktaren under tak istället.

    Eh, jo… Det var ju bara det att på kvällen, när vi kom till hotellrummen och duschade av oss dagens sand och damm, som vi insåg att vi såg ut som riktiga pandor. Heeeelt kritvita ringar runt ögonen efter solglasögonen, och mycket charmiga knallröda ansikten! Jag har nog aldrig varit så chockad som den gången när jag såg mig i spegeln (och blev en liten smula rädd över hudcancer när jag såg min radioaktivt röda hy). Den kvällen åt vi middag med solglasögon på och smet sedan tillbaka till våra hotellrum istället för att gå ut på kvällen. Vi gjorde vårt bästa för att sminka över våra nya panda-looker, men det gick inte! Dels var hyn både bränd och känslig att röra, men kontrasten mellan vitt och rött var helt enkelt för stor…

    Nästa gång ska jag också sitta under tak i skuggan, som alla andra! =D

  23. Pia Persson

    tveksamt om detta kan kallas skönhetsminne , men många fniss har det gett när jag kommit att tänka på det . För ett antal år sedan skulle jag ta med kaffekoppen till vår uteplats. Det är två trappsteg ner . Kommer med kaffekoppen och slinter rätt på ryggen och kaffet skvimpar förstås ut på mig. Gjorde mig riktigt illa och min man fick hjälpa mig in och sätta mig i soffan. När jag efter en stund såg att han knappt kunde hålla sig för skratt fattade jag ingenting……innan han hämtade en spegel . Min nya kaffefrisyr såg ut som frisyren i Den där Mary

  24. Christina Frisberg

    Härlig tävling framförallt solskyddet är jag väldigt sugen på 🙂
    Ja jag har varit med om några olika ”skönhetsmissar”med dråpligt resultat.
    Jag hade fyllt 30 år och fått en styling och makup i present och det var väldigt lyxigt och spännande för mig som hade ”häcken” full med ungar studier hus osv osv att tänka på, jag beställde tid till den dagen då vi skulle ha stort 30 års party med massor av gäster, jag var ju jätteglad, jag förberedde allt hemma och sedan bar det av mot skönhetssalongen, där skulle jag bli ompysslad hela eftermiddagen och komma hem snygg som attan inför partyt, nåväl, de började med både manikyr/pedikyr/ansiktsbehandling/ och det var så himlens skönt, ett glas bubbel och jag mådde som en prinsessa 🙂 sedan började de lägga makeup på mig och de började lägga foundation som i mitt tycke var alldeles för ljus fast de lyssnade inte på mig utan sa att det skulle bli så snyggt, jaja tänkte jag , de kan ju sin sak!! meeeen det blev bara värre och värre och till slut såg jag ut som en porslinsdocka eller japansk Geischa, ja jag mådde nästan illa när jag såg mig i spegeln och jag kunde nästan inte hålla masken, men kände mig mycket illa till mods när jagg skulle ta spårvagnen hem eftersom mannen gjorde det sissta med maten hemma innan gästerna skulle komma, jag tyckte att alla kollade på mig på spårvagnen och jag skämmdes som bara den, och när jag kom hem började de första gästerna att komma så det fanns ingen tid för att fixa till mig, ja alla höll på att svimma och skrattade nästan ihjäl sig, min man höll på att garva ihjäl sig, Det gjorde inte jag för jag var tjutfärdig, men efter några glas vin så skrattade jag med, tror ni att jag gått och gjort make up på någon salong efter det???? SVAR: NEJ 😉 😉 😉

  25. Anna

    Hej! Vilken fin utlottning!! Jag har inte så mycket ett minne som en skönhetsupplevelse – för från gång till annan händer det ju att man har fått precis tillräckligt med sömn, ätit och motionerat rätt, skött sina kvällsrutiner ett tag, låtit några solstrålar smeka huden och plötsligt bara ser man hur hyn skimrar, ögonen glittrar och man känner sig riktigt snygg!!

  26. Hedda

    När jag gick i högstadiet, ganska många år se 😉 var det väldigt populärt med ”Brun utan sol”. Det blev gult och flammigt. missade hals och öron. Fick gå med sjal runt halsen tills det började mattas av. Vi använde också kastanjevatten, med samma strimmiga resultat. Att man inte lärde sig, ville vara brun och fräsch.

  27. Maria Karlsson

    Ett av mina roligaste skönhetsminnen är en sommar för några år sedan när jag fick för mig att man fick den mest jämna solbrännan om man rörde på sig ute i solen. Det jag inte tänkte på var att det blev så otroligt varmt att gå runt i trädgården i stekande solsken. Denna idé varade inte jättelänge utan gick snabbt över till vanligt solande och en sprayflaska med vatten när det blev för varmt 😀

  28. Malin Svensk Björck

    Hej!
    Kom direkt att tänka på när jag var 17 år.
    Hade precis flyttat till Göteborg med min mamma och småsyskon.
    Hittills i livet hade mamma klippt och fixat mitt hår. Hon är riktigt duktig på sånt 🙂
    Men eftersom jag skulle komma till ny skola så ville jag vara extra fin. Sparade så jag skullekunna klippa mig på innesalongen inne i centrum.
    Gick dit och var så spänd och förväntansfull!
    Hade med bild på hur jag ville se ut.
    Det skulle vara kort med uppklippt nacke och sen lugg. Typ den blonda i Wilson Phillips gruppen, om nån kommer ihåg dom 😉
    Hon börjar klippa efter att ha sagt att det fixar jag, det blir bra.
    Efter 20!! minuter är hon klar. Då hade jag jättelångt hår innan.
    Fick lust att gråta när jag såg resultatet.
    Håret var bakåt kammat och i nacken hade hon lyckats klippa fram lockar på ca 2 cm hår. Lockar jag aldrig tidigare haft.
    Frisyren hade passat på ett ålderdom och hade inga likheter med popstjärnan.
    Men jag var blyg och sa att det var bra och betalade och gick hem

    Tog 10 år innan jag vågade gå till en frisör igen.
    Frisyren då? Jo den fick min mamma fixa till när jag kom hem, så jag behövde inte skämmas under första dagen i min nya skola.

    Ha en fin vecka!
    Mvh
    Malin

  29. Anja Skoglund

    Gjorde fransk manikyr i Malaga på semestern med tjejkompisarna för några år sedan. Kom hem till lägenheten för att visa upp de välmålade tassarna. Gick på toaletten och tvättade händerna = allt blev utkletat och fult.
    Säg den lyckan som varar… ;.)
    Ha det gott! Själv åker jag på solsemester till Egypten i april, tjoho!

  30. Ida

    Haha! Jag vet inte riktigt vilket minne jag ska berätta av dom alla☺️ Men två som är väldigt svåra att glömma är det första, var jag o min bästa kompis färgade håret. Vilket vi gjorde väldigt ofta. Är lite förundrad att det inte gick fel flera gånger faktiskt. Men en gång när vi var laddade o klara med vår blonda färgning o håret blev grönt.. Paniken man fick när vi sköljde ur håret. Fy bubblan, men där hade min kompis en räddande moster som hjälpte oss. Nu förtiden går jag alltid till frisören så slipper jag vara orolig. En annan sak var när jag hittade mammas gamla sol-lampa i källarn. Det sista hon sa var att jag skulle akta mig för den är gammal o väldigt stark! Jag provade såklart, kanske i 5 min. Brände hela ansiktet.. Så jag kunde inte gå till jobbet på flera dagar. Först var jag en bränd kräfta som sedan gick över till en flagnande orm. Helt galet! Nu använder jag solkräm. Förra året hittade jag Evy som jag gillar väldigt mycket, både till mig o mina barn.

    Håller tummar o tår att jag kan få njuta av dessa produkter i vår

  31. Elin Tong

    Jag minns för nästan 10 år sedan när man började i första ring, (som det hette då) alltså, första klass i gymnasiet, när jag från alltifrån avskydde att ha smink, lotion, ansiktskräm och hela köret, började i en SPA klass, där allt handlade om skönhet och så hängde jag också med i strömmen och fram tills dess, så har jag alltid tyckt att det vart kul och fixa till mig tills mamma-livet vid 24 år började, allt ska typ gå snabbt. Så därför vill jag vinna denna kit för att kunna piffa till mig, inför sommaren, för min skull och även så att kanske min kille tycker jag ser annorlunda snyggare ut med! 😉

  32. Freja

    Minns när jag var 15 och min mamma bara skulle ”toppa” mitt hår lite före en resa så att det inte skulle slitas så mycket i solen. Det slutade i världens Gustav Vasa-frisyr och jag fick gå med scarfer och uppsatt hår hela resan.

  33. Maria C

    Jag hade vernissage på min allra första konstutställning och dagen till ära hade jag smyckat mitt hår med en lång hästsvans av löshår, väl fastsatt tyckte jag. En av besökarna tyckte att mitt hår var fint och tog ett något för bestämt tag i svansen och vips hade hon den i sin hand! Det blev många skratt och den föreställningen bjöd jag gärna på, även om jag förstås tyckte det var något pinsamt för stunden. För vad gör man väl inte för sin kära publik, eller hur?

  34. Ida Nilsson

    Har ett minne från gymnasiet. Älskade att ha mycket rouge på mig. Tyckte det var väldigt fint, men syrran kallade mig påskkärring konstant!

  35. Isabell A

    Skulle perfmanenta mig, blev grön i huvudet. Blekte hela håret i citron.
    Blev svintoboll. Grät i en vecka.
    Fick gå til frisören och klippa av en decimeter. Behöver jag säga att jag har rakt hår idag?

    *skämskudde

  36. Monica

    Når man føler seg fresh og er nysminket,mn når man ser i bilspeilet i dagslys,så er foundatation alt for mørk 🙂

  37. anna

    Mitt ’skönhetsminne’ är ett hemskt minne men samtidigt en påminnelse om varför HÖG solskyddsfaktor är ett måste:

    Närbild var i Thailand så glömde jag smörja in mig INNAN vi åkte till stranden, tänkte :jaja, det kan jag göra när vi är framme.
    Vad gör jag? Somnar…läääänge.
    Vaknar av att mina kompisar frågar varandra: är hon inte lite väl röd, ska vi väcka henne??

    Fyfan som jag såg ut…..och hela resten av den 6v långa resan fick tillbringas u det parasoll med T-shirt o keps

  38. Deni Mårdvall

    Jag hade aldrig sminkat mig och när det var första gången att prova då blev det katastrof hahaha. Jag glömde att jag sminkat och mina fingar kliade ansiktet och förstörde sminket utan att jag vet. Jag gick överallt med förstörde sminket som en galning till jag gick hem och tittade på spegeln hahaha. Sen dess, vågade jag att sminka mig igen.

  39. Josefin

    Jag minns när jag skulle ställa upp som försöks kanin på frisör skolan då de skulle öva på att permanenta olika hår. Först gick dem igenom allas hår och såg till att ens hår skulle klara behandlingen och mitt hår gick igenom så jag blev en av de som fick stanna. Framför mig såg jag att jag skulle gå där ifrån med stora fina lockar och kasta med i vinden istället gick jag där ifrån med tuggummi hår och fick massa gratis produkter för extremt slitet hår! Massor hår gick av och allt var helt förstört så det var en hemsk upplevelse!

  40. Camilla

    Oj oj vad roligt att läsa om andras minnen.. Själv har jag ju en hel del också.. Flera misslyckade hårfärgningar bland annat. Jag köpte fel färg en gång, skulle bleka utväxten tänkte jag o hade i en färg i hela håret. Det blev orange

  41. Helena

    Jag skulle färga mitt hår själv, det blev mörkt men med gröna nyanser. Var tvungen att gå till jobbet dagen efter med min hemska hårfärg. På eftermiddagen fick jag en tid hos frisören som fixade till mitt hår. Dock blev det väldigt skadat av detta. Nu vågar jag aldrig mer färga håret hemma.

  42. jenny

    Mitt första skönhetsminne var när jag var runt 11 år och gjorde en ansiktsmask av jordgubbar. Kommer ihåg det så väl fast det var över 20 år sen. Det var en härlig sommardag och jag satt ute på tvättstugetrappen och la masken så omsorgsfullt i ansiktet. Oj vad jag kände mig stor då 🙂

  43. Frida

    hej hej!

    i högstadiet skulle jag och vännen färga håret för första gången så vi tyckte att det var väldigt smidigt att båda ville ha samma färg; svart. dock märkte vi när håret torkat att en förpackning på två långhåriga tjejer inte räckte. Det såg inte riktigt klokt ut. Det var svarta fläckar på håret och givetvis gjorde vi detta utan att säga till våra föräldrar så de var inte alltför glada 😉

  44. Emma

    Jag har så många minnen inom området skönhet men jag minns speciellt en gång förra sommaren, när man var så där brun och sommarfräch som man bara kan vara i juli. Jag hade haft en underbar dag vid havet med min familj, gick hem, duschade med lyxiga underbara produkter som man får en sån härlig känsla av, den känslan som inte går att få av en duschcreme från Ica. Hur som helst, jag tog på mig någon härlig klänning och sminkade mig precis som jag ville och kände för just då, jag kände mig så snygg och lycklig, jag hade gjort mig så fin för min egen skull, ingen annans. På kvällen väntade en helkväll med mina bästa tjejkompisar som blev helt ljuvlig och oförglömlig!

  45. Therese

    Var på spaweekend med min sambo och hade bokat min första ansiktsbehandling. Hon noterade att jag var väldigt torr och efter några minuter sa hon att hon fick gå och hämta sitt SOS-kit. Hon var helt chockad

  46. Stina

    När jag tillsammans med min frisör fick för oss att vi skulle göra en stor förändring med en fräck frilla! Det slutade med att jag såg ut typ som en svamp.. Och grät hela kvällen..
    Dagen efter fick jag klippa mig igen.. En hyfsad räddning, men jag hade håret uppsatt i typ ett halvår efter det:)

  47. Caroline Dahlroth

    Underbar tävling med riktigt fina grejer 🙂 har ett minne från tonåren då min mamma och hennes karl gifte sig kände mig så vacker från topp till tå allt va verkligen helt perfekt♡

  48. Christina P

    Hinner jag….
    Ett mycket fantastiskt och underbart skönhets minne är när jag fixades för mitt eget bröllop för snart 23 år sedan(i maj 23 år).
    Håret fixades,naglar och sminket lades på och sen tog jag på mig min vackra brudklänning!
    Jag kände mig som en fantastisk vacker prinsessa hela den dagen.
    Som den 30 maj 1992,strålade i sol och en enorm värme 25-30 gr här vid norrlands kusten.
    Ett fantastiskt minne

  49. Helena

    Unnar mig sällan skönhet, har inte tid liksom så många sköna minnen har jag inte men ett katastrofalt.
    Är blond, slingra mig jämt men när jag skulle föda mitt andra barn precis vid förlossningen så fick jag för mig att jag skulle mörka ner håret… det var lite mode i det då. Hjälp sagt och gjort … det blev kolsvart. Det såg ut som jag hade på mig en stor pälsmössa dygnet runt, när jag kom och såg min ljusa blonda lilla dotter grät jag i två dagar för det såg inte ut som att det kunde vara min dotter…. fick gå till frisören tre gånger till för att få tillbaka en ljus nyans. Bättre men tyvärr ca 6000:- fattigare på detta katastrofala minne. Gahhhh forever blond 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.