Moses rum

IMG_2660Moses rum – böcker, spel, djur och ett helt gäng kaniner Moses rummjuka toner
IMG_2659Moses Moby Mac – tavlan med ängeln är en älskad doppresent, tack igen fina vännerna!IMG_2649barnstolarna är antika från ett barnhem, insuttna, skavda och alldeles perfektaIMG_2653snickarbänken som blev ett skrivbord… full av jack och märken, och kolla lilla smileyn vid elefanten!IMG_2648myspölen, Miffy och kojan, de är riktiga storfavoriter.

Ska vi ta och kika in i Moses rum en sväng? Ja, det gör vi.
På översta bilden syns väggboxarna tydligt, jag har två set som man kan sätta upp i vilken formation man vill. Fyra ihop, och sen en och en är de just nu.
Boxen med böckerna i är precis i perfekt höjd för Moses och han tröttnar aldrig på att stå där och plocka ut bok efter bok tills hyllan är tom.
De är olika i färgen inuti, och i olika storlekar, kommer i set om 3 och finns på Jollyroom.

Tavlan med Ängeln, fick Moses i doppresent av våra fina vänner, så otroligt fin. Det är konstnären Thomas Muller som målat den och jag älskar den!
Ena väggen där bakom är prickig, med prickar som enkelt går att flytta och sätta upp som man vill.
De köpte jag på Cirkusfabriken, precis som mobilen som skymtar framför tavlan.

Barnstolarna föll jag för vid första ögonkastet, så bedårande söta. Och när jag fick veta att de var räddade från ett barnhem långt ner i Europa,
växte förälskelsen genast. Slitna i färgen och med mjukslitna sitsar av små barn som suttit där och ritat, byggt och pysslat. Precis som Moses gör nu.
De är från underbara halmstadbutiken Atmosphere Antik.

Stolarna står vid snickarbänken. Denna ljuvliga lilla snickarbänk som jag bara ramlade över av ren tur. Motvilligt hade jag köpt ett litet vitt barnbord på Ikea
och ställt in, men det passade inte alls ihop med stolarna som jag önskade. Bordet var liksom alldeles för ”fint”.
Så ut åkte bordet, och så byggdes det ben till snickarbänken, och se så bra det blev! Ännu har jag inte hunnit måla bordsbenen, men det gör jag en regnig dag i höst.
Nu är det mer personligt och roligt. Gaah, den där lilla snickarbänken ger mig ett så skönt rus av nostalgi också.
(om nån är intresserad av en sån här liten snickarbänk så maila mig minna@spanbloggen.se)

Och myshörnan då, där kojan och myspölen testas av varje barn (och vuxen) som kommer på besök. Inte så konstigt, det är verkligen urmysigt därinne.
Med de små fina lamporna som ser ut som en stjärnhimmel, och den sköna myspölen som har en lätt sövande effekt.
Och Miffy. Fina Miffy lampan som jag önskade mig i så många år men aldrig riktigt kände att jag kunde köpa utan barn i huset.
Och så hann jag knappt få en bula på magen före den kom på posten, ända från Holland! Jag säger då det… vilka vänner jag har ❤
Det lilla molnet som tryggt hänger ovanför Miffy är en magnettavla, som är lika mycket dekoration som funktion för små foton och viktiga kort.

Vad kan jag ha glömt att berätta om då?
Mattan är från Af Swedala, kuddarna i myspölen är valen Moby, räven Frank (Ferm Living),  turkosa vågor, och linnekudde h&m home.
Förvaringslådorna som ser ut som väskor är från Lagerhaus, de turkosa klossarna Design Letters, och den underbara grå elefanten Züny (ännu en fin doppresent)

*

Puh, och det här var bara ena sidan på rummet, håhå jaja. Men det är så kul med barnrum.
Hoppas att du gillade att få hänga med in till Moses en sväng.

*


6 Replies to “Moses rum”

  1. Caroline

    Vad fint han har och roligt med lite inspo! Vi håller på att fixa Elliots rum, ön så länge har vi lagt golv, målat o tapetserat…

    • Minna

      Mia – Tack, va kul att du gillar det. Sänghimlen är från Numero 74 och finns på flera butiker, googla. Jag köpte min på Cirkusfabriken men där är den nog slut just nu.
      Kram Minna

  2. Johanna Henrysson

    Hej Minna! Jag försökte komma in på länken för de fina små lamporna du har i sänghimmeln, men det funkade tyvärr inte. Minns du vilket märke dom är ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.