Palma de Mallorca

romantic spot mallorca

september 9, 2016

img_5509

Jag har inte glömt bort att jag ska ge lite tips och visa mina senaste bilder från Mallorca.
Håll ut, det kommer!

På bilden har jag fångat ett härligt ställe från luften uppe i flygplanet.
Här på udden ligger ett fantastiskt och smått magiskt hotell – Cap Rocat.
Det är som en annan värld, en tusen och en natt värld.

Titta in på deras hemsida… a very romantic getaway.

*

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emilie september 14, 2016 at 9:57 e m

    Hej! Jag har en helt annan Mallorcafråga. Jag brukar flyga mest från Gbg. För bara ett par år sedan tyckte jag att det var lätt att hitta direktflyg till Mallis men nu vet jag inte vad som hänt. Tycker att det är många som har ett byte. Brukar ni flyga med direktflyg från Gbg, isåfall vilket flygbolag?

  • Leave a Reply