for ever

Lyxen i att få vara tillsammans så mycket som vi är, gör mig knäsvag av tacksamhet.
Att få ha all denna tid, göra roliga och nya saker varje dag, att sammansvetsas.

Och nu har vi hela sommaren framför oss tillsammans också.
Den här tiden kommer aldrig någonsin lämna mitt inre.

*

klänning Vintage by Fé  |  sandaler Tine K  |  hatt Lack of Color  |  Moses skor & kläder Zara


3 Replies to “for ever”

 1. Angelica

  Så härligt!! Och så avis!

  Gillar dina plagg du har på dig, kaftaner, kimono etc. Skulle du inte kunna tipsa om några snygga badkläder och strand-outfit?:)

 2. Angelica

  Så härligt!! Och så avis!

  Gillar dina plagg du har på dig, kaftaner, kimono etc. Skulle du inte kunna tipsa om några snygga badkläder och strand-outfit?:)

 3. Erika

  Hej Minna! Jag tycker din blogg är helt fantastisk! Inspirerande, ärlig, vacker och rolig, allt i ett enda stort lyxigt paket 🙂
  Jag har funderat på en sak och jag hoppas att du skulle vilja dela med dig av ditt tänk kring denna fråga. När jag läser din blogg så får jag uppfattningen av att du är en person som är väldigt bra på att njuta av livet och på ta vara på alla de små guldkornen i vardagen som lägger sig som ett pärlhalsband av minnen.
  Det här är något jag beundrar otroligt och verkligen försöker bli bättre på. Jag har en lång ”karriär” av att alltid vara ett steg före, tänka på allt som skulle kunna gå fel imorgon istälet för vad som är bra idag. Men i min strävan att kunna bli mer livsnjutare och atta vara i nuet så märker jag att det jag alltid fastnar på är osäkerheten kring vad andra människor verkligen tänker och känner innerst inne i de stunder man delar. På något sätt så är det som om min egen upplevelse av guldkornsstunderna blir mindre värda då jag alltid undrar om personen jag delat dem med tänker och känner på samma sätt. Och logiskt sett så är det ganska självklart att vi alla ser det på olika sätt då vi är olika individer men jag funderar mycket kring hur man ska kunna släppa detta tankesätt utan att för dens skull bli nonchalant och egoistisk.
  Det här är kanske inte alls ett problem du någonsin haft eller har men oavsett så kanske du har lust att dela med dig av dina tankar kring att skapa minnen utifrån sin egen verklighet men med andra ”deltagare” 🙂
  Hoppas du får en fantastisk sommar och fortsätt att fylla bloggen med all din härliga energi <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.