Nymålat

Här är två av mina favoriter från Depend som precis släppt sina vårnyheter. Jag älskar deras små minilacker och återigen är färgerna superfina.
Här har jag lackat mina naglar med No 30 & No 50.  Det jag har på nu är No 30 och det är verkligen kanonsnyggt.

Häromkvällen när jag bara testade lackerna, målade jag en nagel i varje färg, lite ”rainbow trendy” sådär.
Men jag missade att ta bort det och gick till jobbet med alla naglar målade i olika färger, ha ha ja vad gör man. Jag fick stå där och fippla hela dagen.
Nu är i allafall varje nagel i en och samma färg och snyggt blev det! Minilackerna kostar bara 25 kr – ett kap.


13 Replies to “Nymålat”

 1. Minna

  Johanna – jag missade min tid förra gången, så därför har jag inte min förstärkning kvar. Men snart ska jag till Eva igen och få dem fixade.
  Ska bli så skönt, räknar ner dagarna nu…

 2. johanna

  jag måste säga att de klär dig utan akryl, känns mer rocki på dig!! lite plastigt de andra, jag diggar att du har fina, korta målade naglar… känns dig på ngt sätt 😉

 3. Minna

  Johanna – Tack! kul att höra. Det är alltid bra med förändring. Det som är så skönt med att ha förstärkning på mina naglar, är att jag slipper lägga så mycket tid på händerna hela tiden för att de ska se fina ut. Jag jobbar ju i butik och vill ha fräscha händer. Men jag håller med dig, det blir kortare naglar nu = more Rock´n´roll!

 4. Josse

  Det där överlacket på bilden. Var man hittar man det och hur mycket kostar det? JAg var på jakt efter det beige nagellacket i stan igår, hittade ej på Kicks eller Åhlens. Hittade dock ett liknande från Mavala, men det var inte ALLS lika snyggt på! Går lacken att få tag på i Halmstad någonstans?

 5. Minna

  @ Josse:
  Josse – överlacket har jag köpt hos Eva på Salong Gula Villan, extreeemt bra. Naglarna torkar på ett kick!
  Minilackerna från Depend finns i butik från nästa vecka, då ska du hitta dem på flera ställen. Det beige lacket är såå snyggt!!

 6. Josse

  Tack så mycket! Jag ska spana efter det nästa vecka då. Lyxigt för dig att du får preview på deras lack 🙂 och så bra att du ger inspiration till dina läsare! Jag är jättesugen på det beige!

 7. Minna

  Josse -Jag minns inte säkert vad lacket kostar, ring Eva 10 30 00 och fråga. Så slipper jag säga fel pris till dig.
  Det beige lacket är som sagt så fint…

Comments are closed.